Yok canım kendi ne zaman gelirse dedik. Pazartesi 40 oluyorum en fazla bir hafta daha bekleriz dedik. Gelmezse suniyle başlatılacak.Canım senin ne zaman doğum belli mi tarih
Yok canım kendi ne zaman gelirse dedik. Pazartesi 40 oluyorum en fazla bir hafta daha bekleriz dedik. Gelmezse suniyle başlatılacak.
Hiç doğuracak gibi hissetmiyorum günü falan belli değil yaOyy hadi iyice azalmış. Heyecanlı mısın?
Sağlıkla gelsin inşallah bizimkiler tembel çıktıı hepHiç doğuracak gibi hissetmiyorum günü falan belli değil yaHaftaya bugün ya doğurmuş olcam yada doğum için yatış olacak büyük ihtimal. Hastaneye giderken heyecanlanırım heralde
Evet uzun süredir kanalda bekliyor. Bu hafta iyice aşağı inmişti her an gelebilir aslındaSağlıkla gelsin inşallah bizimkiler tembel çıktıı hepseninki kanalda dimi canım ondanmı suni ile deneyecekler
Karnıma bakarak yavruma sorduğum soruCanım senin ne zaman doğum belli mi tarih
Karnıma bakarak yavruma sorduğum soru
Sen doğurunca ben sıra bana geldi diye tutuşcam kesinAy hakikaten yaaa niye bitti ki diziyi de özlüyorumNurse9535 ile ikimizden biri hastaneye giderken diğerimizi düşünemiyorum
Ben hep hamilelere özenirdim 5 yıl hamile kalmaya çalışınca karnı burnunda kadınlara iç geçirirdim nasıl da yakışıyor diye. Allah da şimdi iyice hevesimi alayım diye bekletiyor heraldecanım şuan seni veNurse9535 ikinizi merak ediyorum girip bakıyorum n’aptınız varmı bi gelişme diye. Sen napsaydın bir muhteşem yüzyıla falan mı başlasaydın bitirirdin onuda
Ablam bugün bana bacak bacak üstüne atma testini atmış ama testin sonucunu beğenmediSen doğurunca ben sıra bana geldi diye tutuşcam kesin
O testte tutmuyor ki. Ben geçen haftadan beri atamıyorum. Ona göre çoktan doğurmuştumAblam bugün bana bacak bacak üstüne atma testini atmış ama testin sonucunu beğenmedio da ilkokul ara tatiline denk geliyor diye yanıma kolay gelecekti
Canım valla ben de vermeyi düşünüyorum kendine vicdan azabı çektirme,ben emziğin büyük kolaylık olduğunu düşünüyorum.Meşhur Seyfettin doktor bile 3.günde hemen emzik vermiş çok ağlayınca,ebe de eğitimde 1 yıldan önce bıraktırmaya çalışın filan dedi.Ben şahsen emziğe alıştırayım da biraz uyuması durması kolaylaşsın derdindeyim,inşallah lohusalığınu çok güzel atlatırsınKızlar selamlar tekrardan. Yeni yeni topladım kendime geldim şimdi yazabiliyorum. Dediğim gibi 30 ekimde sancı çoktı nst de, sezaryen istediğim için ardından sezaryene alındım. Minnoşum tam 17.02 de doğdu2860 gram doğdu 37+6 da. Hamileliğim çok zor geçmişti 2 kilo kaybıyla kapattım gebeliği. Sürekli bulantım vardı, güzelce beslenemedim sanırım o yüzden düşük ağırlıklı doğdu azıcık. Bide doğunca amniyon sıvısı yuttu hipoglisemiye girdi bu yüzden 1 gün küvözde kaldı. Gerçekten psikolojim çok zorlandı ilk gün ama sonra yanıma geldi, sütümde baya vardı emdikçe büyüyor şimdi bındılığım şu an 8 günlük sezaryen açısından konuşacak olursak beni hemen yürütmediler 1 gün dinlendim sondam yakılı kaldı yavaş uavaş hareketlendim yani. İlk yürüyüş değilde hemşirenin beni ilk kaldırmaya çalışması zordu sonra yavaş yavaş açıldım, zaten ağrı kesicimi hiç aksatmadım hep içtim o yüzden aman aman ağrımda olmadı yani toplamda 2 gün zorlanmış oldum. Şu an tam eakisi gibi her hareketi yapıyorum diyemem ama bariz farkla iyileşiyorum. Lohusalık bana 2 gündür vurdu. Bugün mesela oğluş hiç uyumadı hep kucak istedi, emzik verdim aldı uyudu hemen, ama bu bana aşırı vicdan azabı çektirdi, vermese miydim diye. Napcağımı bilmiyorum bi yetersizlik duygusudır gidiyor. Benden haberler böyle
Bana bugün göbeğin aşağı inmiş dediler canım sıkıldı bir kaygılandımKızlar ben karnımın altına dokunuyorum hala yumuşak baya göbek üstüm sert sadece ama 10 gün önce falan kanala girmeye başladığını söylemişti doktorum son kontrolde yine baş geliş dedi ama nası aşağısı yumuşak böyle anlamadım sırt kısmı falan yukarıda olduğu için mi acaba nedir
Neden ki canım kaç haftalıksınBana bugün göbeğin aşağı inmiş dediler canım sıkıldı bir kaygılandım
Şırıngayla filan süt verdiğiniz oldu mu canım,sütün gelmemesi ayrı dert emmemesi ayrı dert cidden.Emzik vermeyi o kadar istiyorum ki sen böyle yazınca şimdi daha geç mi versem diye düşündüm.Sadece uykuya geçerken verir uyuduktan sonra alırım diye düşündüm,hayaller hayatlar mı oluyorKızlar selam
İnşallah iyisinizdir ben doğum yapalı 3 gün oldu çok şükür baya toparlandım fiziksel olarak ağrılarım çok çok az şuan ama eve geldiğimizden beri bebek beni çok zorladı maalesef emzik vermek gibi bir hata yaptım ve meme emmemeye başladı resmen emzikle aşk yaşıyor ne yaptıysak ayiramadik resmen 2 günlük bebek eliyle emziği tutuyor inanın 3 gündür belki 2 saat uyumusumdur kayınvalidem yanımda olmasına rağmen
Emmedigi için karnı doymuyor ve uyurken sürekli uyanıyor bugün kontrolü vardı sarılık başlamış malesef
Emzirme eğitimine gittik orda gogsumu boşalttık kaşıkla ağzına tuttuk sonra göğsüme sürdük çok şükür öyle emmeye başladı kesinlikle emzik vermeyin dediler haberiniz olsun ağlamaktan perişan olmuştum gerçekten lohusalık baya zorlu geçiyor benim yine de şükürler olsun
Onun dışında böyle bir aşk yok gerçekten uyurken bile özlüyorum kokusu çok güzel hamileliğin bütün kötü yanlarını unuttum diyebilirim yeniden çocuk yapsam mı diye düşünüyorum hahah
Allah hepimizin yardımcısı olsun doğum yapmayanlar içinde dualarimdasiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?