Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Kızlar yarın doğumdan önceki son günüm. Bestlak damla içsem bir şey olur mu acaba

Kızlar yarın Türkiye saatiyle 13:00 da spinal anestezi ile sezeryan olacağım. Dualarınızı bekliyorum inşallah herkesin süreci çok kolay ilerler sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız.
Kolaylıkla ve sağlıkla, su gibi bir doğum geçirmenizi temenni ediyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızı inşallah

Kızlar emzirirken sizde çok terliyor musunuz . Geceleri sırılsıklam oluyorum ne zaman geçecek bu durum ya

Canım sen yürüş, squat, merdiven in çık, aksak ayak yaptın mı? Onlarında çok etkisi oluyor

Ne yaptın canım suyun gelmişti öğlen ? Süreç nasıl ilerliyor
Ben 1hafta önce (37.haftamda) başlayarak yürüş yaptım en az 30dk sabah akşam merdiven in çık yaptım 15-20dk, dün biraz abartdım galiba 2saat yürüdümbirde nişanım gelmişdi 36+6 haftamda, dün yani 37+6 yine nişanım geldi 2kez. Bu sabah uyandım nişanım kanlıydı. Öğlen biraz dinleneyim dedim yatdım ama derin uyumadım, patlama hissi oldu alt karnımda bir baktım idrar kaçırır gibi kendimi tutamıyorum. Doktorumu aradım hastahaneye gel dedi. Hazırlanıp çıkıncı 2 saat gecti, hastaneye ilk geldiyimde 1sm, 2saat sonra 3sm açıklığım olduğunu dediler ama bende ağrı falan yokanlamadım nasıl oluyor, ilk doğumum çok tecrübesizim, inşallah sürecim güzel irelilerdoktorum sabahı bulur doğumun dedi

Çok güzel rahatça geçsin inşallah

Ben doğum yaptım bu sabah acil bir kanama ile kızlar çok fenaydı musluktan akarcasına
Geçmiş olsun nasılsın, hayırlı uğurlu olsun gözün aydın. Bende 7 kasımda doğuracaktım planlı, 3 kasım akşamı apar topar akşam 21 sularında sezaryan doğurdum. Ağrılarım daha yeni yeni geçiyor gaz sancılarım falan oldu. İlk bir kaç gün sütüm gelmedi mama takviyesi ile besleniyor. Bestlak kullanıyorum. Bir göğsümden az az gelmeye başladı ama diğer göğsümde hiç süt yok. Siz bu dönemi nasıl atlattınız kızlar acil yardıma ihtiyacım var. Sütlaç, su, çorba, kompostu içtim. Yavrumu besleyemiyorum diye psikolojim alt üst oldu.

Kızlar emzirirken sizde çok terliyor musunuz . Geceleri sırılsıklam oluyorum ne zaman geçecek bu durum ya

Kuzum ben yazmıştım daha önce buraya bir kaç kez . Hemde ne terliyorum. Sırılsıklam. Yatak yastık ıslanıyor. Bir kaç kez kıyafet değiştiriyorum. 11. Gün hala aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…