Ayy tam mesaj yazdıktan sonra sizin mesajı fark ettimMerhabaaaa, yalnız değilsiniz ben de planlı sezeryan olacağım bugün günümü aldım. Haftaya pazartesi benim de anestezi uzmanıyla görüşmem var. Bir değişiklik olmazsa doktorumla 20 Kasım sabah 9’a belirledik zamanımızıinanılmaz heyecanlandım zaman belli olunca, Leyla gibi gezdim bugün. Hala kalbim güm güm
Krampla birlikte ağrı oluyor. Zaten sancı dedikleri bu. Düzenli hale gelirse sıklaşırsa ve uzun sürerse doğum başlıyor.Düzenli girip çıkıyormu ağrı canım yoksa gramp hep oluyor arada ağrımı girip çıkıyor
Çok teşekkür ederimKrampla birlikte ağrı oluyor. Zaten sancı dedikleri bu. Düzenli hale gelirse sıklaşırsa ve uzun sürerse doğum başlıyor.
Ay var mı açılman falan baktı mı onaDoğuma gidenlere kolaylıklar kızlar. Ben de yine rutin bir kontrolden çıktım. Her şey yolunda. Perşembe tekrar gideceğim.
Şuan kaç kg canimm doğum şeklinin önemi yok sağlıkla gelsin yeter ki ikiniz de iyi olunTeşekkür ederim canım, hayırlısı inşallah, bakalım küçük bey ne zaman yol alırara sıra böyle adet sancısı falan geliyor gidiyor ama halen bir haber yok, merdiven in çık yapıyorum hep, bebeğe çok kilo aldırma diyor doktor resmen yemek arar oldu gözüm ama vajinal doğumun kolay olması için kısıtladı beni
Evet canım yarın 20 gün oluyorYa maşallah yirmi gün mü oldu doğum yapali
Bekliyorum canım ben daha. Arada kasılmalarım oluyor ama daha başlamadı doğum. Bu hafta olmazsa Pazartesi veya Salı yatış olacak suni sancıyla başlatılacak.
Ortama girişine hayranım bebisimBen henüz katil olmadım müsait bi anımda olcam
Doğumdan 1 gün geçti deyince bende doğurdun sandım biran sağlıkla gelsin bebisinDoğuma gidenlere kolaylıklar kızlar. Ben de yine rutin bir kontrolden çıktım. Her şey yolunda. Perşembe tekrar gideceğim.
Evet canim anlik oluyor, ilk sancilarim adet sancisi gibiydi, sonra bele vuruyor sonra da kasilmayla beraber kasiklara geciyor, benim ki bu sekilde olmustuKızlarr yaa su gelmesini deneyimleyen arkadaşlar anlık oluyor dimi yani öncesinde bir belirti falan bişey olmuyorr ??
Birde vajinal doğum yapan arkadaşlar ilk ağrılarınız alt karında gramp gibimi başladıı yoksa direk ağrı şeklindemi
Benim sifirda sifir, elde var sifirBende hastaneye geldim nst deyim 17,18 arası çıkıyor sancı tabi sancı denirse
37+3 te 3200gr dedi doktorum şuan bilmiyorum, birde bu gün sabah kanlı nişanım geldi, demin suyum geldiŞuan kaç kg canimm doğum şeklinin önemi yok sağlıkla gelsin yeter ki ikiniz de iyi olun
HahahsjsOrtama girişine hayranım bebisim
Sağlıklı doğumun olsun kuzuna sağlıkla kavuş canım benim hayırlı olsun şimdiden müsait olunca bize yazarsınKızlar suyum geldi, bu gün 38+0 hafta oldum. Benim için rica etsem dua eder misinizönceden her kese teşekkür ederim, çok heyecanlıyım ilk kez anneliği tadacam tam 8 yıl sonra bebeğime kovuşacam diye çok mutluyum ama bir bedende son günümüz diye duygulanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?