Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Ayy tam mesaj yazdıktan sonra sizin mesajı fark ettim kaçıncı haftanız oluyor 20 kasım.
Benimde kesinleşti aynı tarihteyiz

Şuan kaç kg canimm doğum şeklinin önemi yok sağlıkla gelsin yeter ki ikiniz de iyi olun

Doğuma gidenlere kolaylıklar kızlar. Ben de yine rutin bir kontrolden çıktım. Her şey yolunda. Perşembe tekrar gideceğim.
Doğumdan 1 gün geçti deyince bende doğurdun sandım biran sağlıkla gelsin bebisin

Kızlar ben normalde 17 kasımda doğuracaktım. Bu perşembeye alındı tam 38+0da doğuruyorum. Çok paniğim korkuyorum nasıl yapacam bilmiyorum hiç hazır hissetmiyorum

Evet canim anlik oluyor, ilk sancilarim adet sancisi gibiydi, sonra bele vuruyor sonra da kasilmayla beraber kasiklara geciyor, benim ki bu sekilde olmustu

Şuan kaç kg canimm doğum şeklinin önemi yok sağlıkla gelsin yeter ki ikiniz de iyi olun
37+3 te 3200gr dedi doktorum şuan bilmiyorum, birde bu gün sabah kanlı nişanım geldi, demin suyum geldieşimi bekliyorum gelsin çıkalım bakalım hayırlısıyla ama sancım hiç yok

Kızlar yeni yeni giriyorum,ben pazar akşamı suyum gelerek hastaneye geçtim,orada açılmama bakıldı.Açılmam 2 cm di.Akşam 7 de gittiğim hastanede sabaha kadar 3 cm açılmam oldu.Ve sabaha doğru sancılarım çok şiddetli oldu.Dayanamadım açıkçası benlik bir şey değilmiş normal doğum.Çok yıprandığımı hissettim.Birkaç kere açılmam kontrol edildi ama süreç yavaş ilerledi acı eşiğimin bu kadar düşük olduğunu bilmiyordum.Doktorum sabah odaya geldiğinde hemen sezeryana alabilirim yolun başındasın kendine eziyet etme bir bu kadar daha gitmen gerekli dedi.Biraz sinir boşalması yaşayıp kabul ettim ve sezeryan oldum.Çok çok şükür oğluşumu 10 dk da gördüm ve o ana bayıldım İkimizde sağlıklıyız şimdi,evimize geldik.37+0 da gelen çuçuğum 3180 grm doğdu.

Kızlar suyum geldi, bu gün 38+0 hafta oldum. Benim için rica etsem dua eder misinizönceden her kese teşekkür ederim, çok heyecanlıyım ilk kez anneliği tadacam tam 8 yıl sonrabebeğime kovuşacam diye çok mutluyum ama bir bedende son günümüz diye duygulanıyorum

Bu arada tek başına suyun gelmesi normal doğum mantığına çok ters,sancı vs eşlik ediyorsa çok kolay ilerliyor

Sağlıklı doğumun olsun kuzuna sağlıkla kavuş canım benim hayırlı olsun şimdiden müsait olunca bize yazarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…