Yüksek tansiyondan benim de yatışım yapılmıştı 2 gun kaldım 37 haftada sonrası hep yükseldi 39 hafta kontrolüm de de yine yüksek çıkınca aniden doğuma alındım sezaryan a devlet hastanesin de inşallah gönlünüzce olsun sizinde sağlıklı doğumlar diliyorum.Kızlar devlette yüksek tansiyon durumunda sezeryen mi alıyorlar suni sancı mı veriyorlar bilgisi olan varmı
Geçmiş olsun, şu an nasılsınız bebişiniz nasıl?Ben doğum yaptım bu sabah acil bir kanama ile kızlar çok fenaydı musluktan akarcasına
İşe yaradı mı peki biraz da olsaBen sabahtı ameliyatım akşamında içmiştim canım
Sadece yürüyüş yapmaya çalışıyorum hep halsizim bir ara hepsinu yaptım doguruyorum sandım sonra hevesim kırıldı galiba ise yaramuyor deyip bıraktım ama kesinlikle işe yarıyor yarın tekrar basliycmCanım sen yürüş, squat, merdiven in çık, aksak ayak yaptın mı? Onlarında çok etkisi oluyor
cabası var bayağı tam kavrayamiyorPeki biberon emzik alıyor mu
İnternette simge duman var pilates yaptırıyor onun videoları da açılmaya yardımcı oluyorSadece yürüyüş yapmaya çalışıyorum hep halsizim bir ara hepsinu yaptım doguruyorum sandım sonra hevesim kırıldı galiba ise yaramuyor deyip bıraktım ama kesinlikle işe yarıyor yarın tekrar basliycm
Canım sende durum nedir ne yaptınGeçmiş olsun canım nasılsın şimdi
Valla bende 13. Günündeyim annem peşimde üstünü kalın giy diyor sürekli ama yok yanıyorum resmenKuzum ben yazmıştım daha önce buraya bir kaç kez . Hemde ne terliyorum. Sırılsıklam. Yatak yastık ıslanıyor. Bir kaç kez kıyafet değiştiriyorum. 11. Gün hala aynı
Çox teşekkür ederim canımÇok güzel rahatça geçsin inşallah
24 saatlik idrar takip yapılıyor canım bekliyorum. Sabaha kadar takip edilip sonuçlarla karar verilecekCanım sende durum nedir ne yaptın
Yok çok doğru okudun yoğunluktan boğazına çökemiyorum sadeceYanlış mı okudum diye tekrar baktım
Doğdu mu bebişÇok teşekkür ederim canım, hastahaneye geldim yatışım yapıldı 1sm açıklığım var ama sancım yok bakalım doktorum ne diyecek, bekliyorum
İnstagramda özgebank varya doktorun karısı yeni doğum yapan, onun “bebeği kanala yönlendiren” videosuna bakıp tekrarladım oda işe yarıyorSadece yürüyüş yapmaya çalışıyorum hep halsizim bir ara hepsinu yaptım doguruyorum sandım sonra hevesim kırıldı galiba ise yaramuyor deyip bıraktım ama kesinlikle işe yarıyor yarın tekrar basliycm
Yok canım sancım hiç yok, suyum az az sızıyor ama 3sm açılmam var, doktor sabaha sürer dedi, bakalım dinleniyorum bende odadaDoğdu mu bebiş
Az kalmış sağlıkla gelsin annesiYok canım sancım hiç yok, suyum az az sızıyor ama 3sm açılmam var, doktor sabaha sürer dedi, bakalım dinleniyorum bende odada
kusura bakmayin yeni bakabiliyorum. 30 haftada 0.7 ölcüldü. hastanede yattim 2 haftadan fazla.. enfeksiyon bulundu, fitil kullandim düzelme olmayinca ciger gelistirici kortizon igne yapildi ve nidicard verildi 3 gun boyunca. simdi 36. haftadayim. merak etmeyin hemen doguracaksiniz diye korkmayin ben de surekli olculdu ve duzelme olmayinca stres olmustum ama 1 haftadir 3cmye ciktiMerhaba ne zaman başladı rahim ağzı kısalığı ben 25 haftadayım 17 mm hastanedeyim böyle olup günü dolduran var mı ya ümit bekliyorum
Suyun sızdığını nasıl anlıyorsun canımm sızıntı olduğundadamı normal su gelmesi gibi tutulmuyorYok canım sancım hiç yok, suyum az az sızıyor ama 3sm açılmam var, doktor sabaha sürer dedi, bakalım dinleniyorum bende odada
Maşallah berakallah darısı benim gibi annelere aslında sabırla tevekkülle beklemek en iyisi ama vesvese mahvediyorkusura bakmayin yeni bakabiliyorum. 30 haftada 0.7 ölcüldü. hastanede yattim 2 haftadan fazla.. enfeksiyon bulundu, fitil kullandim düzelme olmayinca ciger gelistirici kortizon igne yapildi ve nidicard verildi 3 gun boyunca. simdi 36. haftadayim. merak etmeyin hemen doguracaksiniz diye korkmayin ben de surekli olculdu ve duzelme olmayinca stres olmustum ama 1 haftadir 3cmye cikti
Duanda benide unutma sağ Salim vakitli gelsin yavrumYok canım sancım hiç yok, suyum az az sızıyor ama 3sm açılmam var, doktor sabaha sürer dedi, bakalım dinleniyorum bende odada
kisalmis diye ilac mi verdiler takip mi ediyorlar ne yapildi size?Maşallah berakallah darısı benim gibi annelere aslında sabırla tevekkülle beklemek en iyisi ama vesvese mahvediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?