Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Kızlar devlette yüksek tansiyon durumunda sezeryen mi alıyorlar suni sancı mı veriyorlar bilgisi olan varmı
Yüksek tansiyondan benim de yatışım yapılmıştı 2 gun kaldım 37 haftada sonrası hep yükseldi 39 hafta kontrolüm de de yine yüksek çıkınca aniden doğuma alındım sezaryan a devlet hastanesin de inşallah gönlünüzce olsun sizinde sağlıklı doğumlar diliyorum.

Canım sen yürüş, squat, merdiven in çık, aksak ayak yaptın mı? Onlarında çok etkisi oluyor
Sadece yürüyüş yapmaya çalışıyorum hep halsizim bir ara hepsinu yaptım doguruyorum sandım sonra hevesim kırıldı galiba ise yaramuyor deyip bıraktım ama kesinlikle işe yarıyor yarın tekrar basliycm

Sadece yürüyüş yapmaya çalışıyorum hep halsizim bir ara hepsinu yaptım doguruyorum sandım sonra hevesim kırıldı galiba ise yaramuyor deyip bıraktım ama kesinlikle işe yarıyor yarın tekrar basliycm
İnternette simge duman var pilates yaptırıyor onun videoları da açılmaya yardımcı oluyor

Kuzum ben yazmıştım daha önce buraya bir kaç kez . Hemde ne terliyorum. Sırılsıklam. Yatak yastık ıslanıyor. Bir kaç kez kıyafet değiştiriyorum. 11. Gün hala aynı
Valla bende 13. Günündeyim annem peşimde üstünü kalın giy diyor sürekli ama yok yanıyorum resmen

İnstagramda özgebank varya doktorun karısı yeni doğum yapan, onun “bebeği kanala yönlendiren” videosuna bakıp tekrarladım oda işe yarıyor

Merhaba ne zaman başladı rahim ağzı kısalığı ben 25 haftadayım 17 mm hastanedeyim böyle olup günü dolduran var mı ya ümit bekliyorum
kusura bakmayin yeni bakabiliyorum. 30 haftada 0.7 ölcüldü. hastanede yattim 2 haftadan fazla.. enfeksiyon bulundu, fitil kullandim düzelme olmayinca ciger gelistirici kortizon igne yapildi ve nidicard verildi 3 gun boyunca. simdi 36. haftadayim. merak etmeyin hemen doguracaksiniz diye korkmayin ben de surekli olculdu ve duzelme olmayinca stres olmustum ama 1 haftadir 3cmye cikti

Maşallah berakallah darısı benim gibi annelere aslında sabırla tevekkülle beklemek en iyisi ama vesvese mahvediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…