Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Ay var mı açılman falan baktı mı ona
Benimki bakmıyor ya. Gereksiz buluyor sanırım sancı falan olmayınca.
Doğumdan 1 gün geçti deyince bende doğurdun sandım biran sağlıkla gelsin bebisin
Evet forumun bug’ını bulduk resmen. 40’ını geçenleri hesaba katmamışlar. Amin canım çok teşekkür ediyorum.

Benim aklıma bugün geç döllenme olduğum geldi. Acaba o etkiliyor mu dedim. Hayırlısı bakalım.

Sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın inşallah

Ya gün belirlenince gerçekten öyle oluyor insan hem heyecan basıyor hem tedirginlik bütün duygular birbirine giriyor valla
Gerçekten de öyle, hem korkuyorum endişeleniyorum bilinmezlik benim için ameliyat. Hem de evladıma kavuşacağım diye çok heyecanlıyım, kokusunu içime çekeceğim diye motive oluyorum. Ama dünkü heyecanım bugün de aynı şekilde mevcut. Artık doğana kadar böyle heyecanla geçecek günler sanırım

Ayy tam mesaj yazdıktan sonra sizin mesajı fark ettim kaçıncı haftanız oluyor 20 kasım.
Benimde kesinleşti aynı tarihteyiz
39+2 olacak 20 kasımda, eğer kendisi erken gelmek istemezse mutlaka 39’u bekleyeceğiz diyordu doktorum zaten. Zaman azalınca belirlendi tarih. Ayyyy aynı gün olacak demek ki bebişlerimiz, sağlıkla gelsinler ikisi de ve bekleyen tüm annelerimizin bebişleri de sağlıkla gelsin inşallah

Selam kızlar 38+4 üm bugün cuma günü 39+0 da fitil+suni sancı ile vajinal doğum denemeyi düşünüyoruz. Kendi sancım ve suyum gelmiyor bebek daha fazla irilesmesin diye böyle bir seçenek düşündük oldu oldu olmadı sezeryan olacak mecbur. Önce Rahmi yumuşatmasi için fitil daha sonrasında suni sancı verilecek tek duam kendi sancilarimin gelmesi

Bu arada tek başına suyun gelmesi normal doğum mantığına çok ters,sancı vs eşlik ediyorsa çok kolay ilerliyor
Şuan bende onu yaşıyorum, inşallah normal doğum yaparım çok istiyorum çünkisuyum geliyor az az ama sancım yok

Şuan bende onu yaşıyorum, inşallah normal doğum yaparım çok istiyorum çünkisuyum geliyor az az ama sancım yok
Herkesin süreci çok farklı canım benim doğuma hazırlık sürecimde olmadı,37 baya erken geldi bana.Yoksa yürüyüş,pilates,merdiven inme çıkma filan yapmak istiyordum.Belki daha güzel açılma ve sancım olurdu.Bir de benim acı eşiğim düşük canım,şu an sezeryandan sonra da baya ağrım var diye söylene söylene geçiriyorum.İnşallah senin kolaylıkla istediğin bir doğum olur

Aminn inşallah güzel geçer perşembe günü kontrolüm var saat verir bu sefer sanırım

Evet doğru diyorsun canım, ben kaç gündür yürüşe çıkıyordum akşamları, dün tam 2saat yürüdüm, merdiven in çık yaptım belkide ondan açıldıama öyle büyük sancı çekmedim, yürüş yaparken birazcık vajinama iğne batıyormuş gibi bir sancım olmuşdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…