Şekerim yok bugün doktor gizli şeker olabilir dedi ama sanmıyorum her gün ölçüm yapıyorumCanım günlerimiz aynı neredeyse, şekerin mi vardı? Daha önce de hep böyle önde çıkıyor muydu
Evet canım bende 38+1 haftayım bu gün ultrasyonda 3600 +-300gr yazıyordu ama doğum yapan kızlar vardı onlar diyordu bazen fazla diyor ultrasyon bebek küçük oluyor, bazende bebek iri oluyor. Herhalde kafası kanalda olduğunda farklı oluyor ölçümleriDoktor en fazla 300 gram oynar defalarca ölçtüm karın çevresi çok geniş yüzde doksan iri bebek dedi ben yine de baska doktora da görüneceğim tabii
Ya bana omuz takılması riskin yüksek göze alabilir misin kağıt imzalaman lazım falan dedi ben de korktumm kafası da daha tam kanalda değil aslındaEvet canım bende 38+1 haftayım bu gün ultrasyonda 3600 +-300gr yazıyordu ama doğum yapan kızlar vardı onlar diyordu bazen fazla diyor ultrasyon bebek küçük oluyor, bazende bebek iri oluyor. Herhalde kafası kanalda olduğunda farklı oluyor ölçümleri
Kızlar bende doğurdum geldim
Merak eden soran herkese teşekkürleralıntı yapamadım sayfalar çok birikmiş
Normal doğum oldu
Kızımda bende iyiyiz çok şükür
Ama bugün emmek için bile uyanmak istemiyor dün akşam 7 de doğdu
Benden önce doğuran kızlar ne yapıyım
Benim 37+1de 3200 çıktı sizin çok fazla çıkmış bence başka bi doktora görünün eğer o da aynı şeyi söylerse risk almayınŞekerim yok bugün doktor gizli şeker olabilir dedi ama sanmıyorum her gün ölçüm yapıyorum
Bebek de 12 haftadan beri önde
Sizde de benzer bir durum mu var
Genelde dogumu baslatmak icin suni sanci falan verirler ya canim, beklemek riskli cunku, benden litrelerce su gelmisti, atesini falan sık sık kontrol et canimYok gelmiş canımdoktorda baktı, sancım gelmediği için normal doğum yapamadım, eve git sancın olunca gel dedi, ben normal doğumda israrçı olduğum için sancımın gelmesi lazım dedi bana,suyum geldiyi için enfeksiyona karşı antibiyotik yazdı dedi git
Ağzına zorla sokuyorum memeyi ögghg yapıyor ne zaman öğrendin sen ögürmeyi daha dün doğdunUyandır emzir bacım 2 saatte bir. Fizyolojik sarılık hafiften başlıyo 2. Gün hiç uyanmıyolar o yüzden sen kesinlikle uyandır emzir, burnunu sık topuğunu sık
Ağzına zorla sokuyorum memeyi ögghg yapıyor ne zaman öğrendin sen ögürmeyi daha dün doğdun
Valla cancazım gazla başımız dertte. Kök söktürüyor bize minicik boyuyla. Uykudan bile ağlayarak kalkıyor aha diyorum başladı deli dudubelimde acıyla karışık bi ağrı basladı spinal anesteziden yadigar.
Onun dışında iyiyiz şükür sezaryen yerim epey iyileşti pembeleşti
Sen nasılsın bitanem bebek nasıl palazlandı mı?
Doktor en fazla 300 gram oynar defalarca ölçtüm karın çevresi çok geniş yüzde doksan iri bebek dedi ben yine de baska doktora da görüneceğim tabii
Gözün aydın olsun canım. Allah analı babalı büyütsünKızlar bende doğurdum geldim
Merak eden soran herkese teşekkürleralıntı yapamadım sayfalar çok birikmiş
Normal doğum oldu
Kızımda bende iyiyiz çok şükür
Ama bugün emmek için bile uyanmak istemiyor dün akşam 7 de doğdu
Benden önce doğuran kızlar ne yapıyım
9 kilo aldım toplamda canım, bugün 9. günümüz 7 kilo vermişim eski kiloma döndüm sayılır zaten çok almamıştım, ama tabi ufak bir göbüş sorunumuz var bu ne zaman gidecek bilmemKızlar doğumdan sonra kaç kilo verdiniz. Ben 14 kilo almıştım 12 günde 7 kilo gitti. Sizde durumlarda nasıl
9 kilo aldım toplamda canım, bugün 9. günümüz 7 kilo vermişim eski kiloma döndüm sayılır zaten çok almamıştım, ama tabi ufak bir göbüş sorunumuz var bu ne zaman gidecek bilmem
Ağzına zorla sokuyorum memeyi ögghg yapıyor ne zaman öğrendin sen ögürmeyi daha dün doğdun
Bu da beni korkutuyor zaten bir de fazla çıkarsa ve ben normal doğum diye tutturursam bende oluşabilecek tahribatı düşünemiyorumCanım benim 400 gramdan fazla çıktı doğumda bebeğim. Aynı gün ölçülmüştü aslında. Genelde grupta ultrasondan daha düşük kiloda çıkıyordu bebişler ama bende farklı oldu.
Siz de sezaryen mi düşünüyorsunuzBenim 37+1de 3200 çıktı sizin çok fazla çıkmış bence başka bi doktora görünün eğer o da aynı şeyi söylerse risk almayın
Hayır normal doğumu bekliyorum ben, inşallah hayırlısıyla normal olur çok istiyorum çünküSiz de sezaryen mi düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?