2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    230
Can anneler bizim yavrumuz dünyaya geldi. Şimdi annesinin koynunda uyuyor. Darısı daha kolayıyla bekleyenlere inşallah
Ayyy maşallah canım çok şükür sağlıkla geldi Allah analı babalı büyütsün darıdı bizlere süreç nasıldı müsait olunca anlatır mısın

Benimki de iri. Siz normal doğum düşünüyorsunuz sanırım. Benim doktorum desteklemiyor beni korkuyorum

Canım sabah uyandım sabah namazında adet ağrım vardı ama önemsemedim, ondan sonra uyudum ağrıya uyandım bir baktım şiddetli adet sancısı gibi sancı gelip gidiyor 6dk arayla. Takip etdim 5dk düşdü, sonra 4dk, sonra 3dk düşünce doktoeum gel dedi, şimdi hastanedeyim açıklık kontrol edildi 5sm açılmam var, bekliyorumsancım hala 3dk gelip gidiyor, dua edin bana kızlar

Rabbim kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sen de bizleri unutma dua et

Kızlar ben doğum yaptım sabah 9da. Fakat bebeğim çıkarken su yutmuş biraz solunum sıkıntısı var diye yoğun bakıma aldılar kucaklayamadım kızımı inşallah bir an önce çıkar çok kalmaz diye umuyorum. Bu süreçte ne zaman sağım yapmalıyım bilmiyorum kimse bir şey demiyor şu an. Sezaryenden korkanlar hiç korkmasın. Sonrasındaki ağrılar daha sıkıntı ama biz güçlü kadınlarız her şeyin üstesinden geliriz

Gözün aydın canım. Bebişin hemen toparlar inşallah. Sen sağıma hemen başla. Öncesi sıcak kompres yap . Masaj uygula biraz sağ. Ne kadar sağarsan o kadar çabuk gelir sütün. Senin sağdığın sütleri bebişe verirler hemen

Süt sağma makinesinin masaj moduyla mı yapayım ilk. Birazdan ilk yemeğimi yiyeceğim hemen yapayım

Merak etme sen bir anda oluveriyor hepsi doktorunu dinleyeceksin, guveneceksin, bebise kavusma zamani gelince korku aklina bile gelmiyor, sadece saglicakla kucagina almaya odaklaniyorsun
Can anneler bizim yavrumuz dünyaya geldi. Şimdi annesinin koynunda uyuyor. Darısı daha kolayıyla bekleyenlere inşallah
Hayırlı evlat olsun sizlere saglicakla buyut kuzucugunu tebrik ederim su diye diye seninkide patladı, dinledin mi beni battaniyen var miydi yaninda
Saglicakla tamamla surecini insallah hastahaneden vakitlice tabircu olun ikinizede saglik diliyorum
RAbbim kurtarsın saglicakla al bebisini kucagina hayirlisiyla kolaylikla insallah
Hayırlısı olsun merak etme iyi olsun hemen verecekler sana annesi, uyutacaksin sende koynunda sor hemsirelere bakalim sagım isini

Hanımlar unuttugum, gozden kacirdigim kim varsa hayirlisi olsun evlatlariniz gozunuzaydin, saglicakla buyutun insallah

Aaa evet sonda aklıma gelmedi ondan olabilir çok rahatsız etmiyor ama hamile değilim nasıl olsa diye çok ciddiye almıyorum

Ağız sütü çok az gelirse makinenin içindekileri nasıl toplayacam çok acemiyim ve kimse yardım etmiyor şu an
Sağdıkça o da çok geliyor ben de aynı endişeyi taşıyordum sırf göğsüm ağırdı diye sağdım ama buzluğa kolostrum bile çıktı

Ağız sütü çok az gelirse makinenin içindekileri nasıl toplayacam çok acemiyim ve kimse yardım etmiyor şu an
Canım benim ilk sütün miktarı az olduğu için makineden ziyade elle sağımı öneriyorlar. Hastanedeki ebeler hemşireler de mi bi yoö yordam göstermiyor ya niye yalnız bırakıyorlar. Şu aşağıdaki video işine yarar belki, stres yapma lütfen lazımsın bebişine

Canim aynı şekilde bende yazmıştım buraya 1cm açıklık varmış korkuyorum diye cevap vermemişti kimse hatta.. doktorumada korkuyorum dedim o da kızmıştı korkarsan olmaz sakın öyle düşünme diye hatta bir hastam vardı 6. Normal dogumuydu korkuyodu istemiyodu saatlerce uğraştık doguramadi sonunda sezeryana aldık diye anlatmıştı düşün 6. Olmasına rağmen istemediği için yapamamış
Kaldı ki bende de öyle oldu korkudan acilmam 1 cmden öteye gitmedi egzersiz falanda yapmadım sonuç saatlerce sancı sonrası açılma olmadığı için sezeryan oldum kendi istegimle
Hiç öyle şeyler düşünme iyi düşün iyi olsun hangisi hakkında hayırlısıyla o olsun ama strese girme benim yaptığımı yapma bu doğal bir süreç ve biz kadınlar çok güçlüyüz ne şekilde olursa olsun bebisin gelicek orda kalmayacak hep pozitif ol onu kucağına aldığın anı düşün ve kendini sıkma

Gözün aydın çok Geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…