Bende hiç hareket yok ya 38+6 bugün ama gelen giden yok, evde pilates egzersiz yapıyorum. Yarından itibaren korunmasız ilişkiye de başlayacağız iki üç arkadaşım teyitledi işe yaradığını tüm tuşlara basıcamBence de canım biraz rahatladım eve gelince en azından sancım olup sıklaşana kadar da gitmeyi düşünmüyorumsen nasılsın
Korunmasız cinsel ilişkiyle diğer güne doğurdu arkadaşım bir hafta önce bence en azından bi kere şans ver senR rose-bahar da doğuruyor Allahım beni de gör artık. Doğuranlar bana taktik maktik ne varsa versin ben kaldım böyle
Benimde artik umudum ondan yanaKorunmasız cinsel ilişkiyle diğer güne doğurdu arkadaşım bir hafta önce bence en azından bi kere şans ver sen
Evet iki şey çok ağır bir bu mastit bir de göğüs ucu yarası aman aman Allah bir daha yaşatmasın kuşumCanım hiç sorma heryerim kırılıp dökülüyor, göğüs ateş içinde. Antibiyotik başlıcam simdi, gerçekten ben böyle beter bisey görmedim
Onu da deniyoruz bikaç haftadır canım denemediğim birşey kalmadı gibi. Ara ara sancılarım da oluyor dün nst de 110 u gördük ama düzensiz olduğu için doktor beklememi söylüyor.Korunmasız cinsel ilişkiyle diğer güne doğurdu arkadaşım bir hafta önce bence en azından bi kere şans ver sen
Ahaha kullanıyoruz onları da ama bebe yaparken iyiydi çalışsınlar biraz o kadar taşıyoruz biz deBenimde artik umudum ondan yanakocam da sasirdi artik adami tepemden atmiyorum simdide ben yapmiyorum diyecek
Anladım canım, ama inanıyorum senin bebo bi anda geliyorum diyecek birkaç gün içinde manifestledimOnu da deniyoruz bikaç haftadır canım denemediğim birşey kalmadı gibi. Ara ara sancılarım da oluyor dün nst de 110 u gördük ama düzensiz olduğu için doktor beklememi söylüyor.
Cinsel ilişkinin sabahı suyum patlamıştıCinsel ilişki tetikleyebilir sancılarını
Ah kuzum yaaa. Kıyamam. Hemen işe yarar inş antibiyotik. Niye oldu ki senin bebiş sadece emiyordu iyide alıyordu memeyi. Süt fazla olınca mı oluyor acaba ?Oyyy maşallah yavruma yaaa o kadar hızlı büyüyecek ki inanamıcaksın zatenAllah nazarlardan saklasın onu. Fırsat buldukça uyumakla cok iyi yapıyorsun, uyku kadar sütü artıran bişey daha yok
Benim bel ağrısının akıbeti belli oldu mastit oluyorum, genel vücudum kırılıyor ağrıdan. Şimdi ateş de başladı sabah olsun direkt doktora gidicem. Daha önce mastitin kıyısından dönmüştüm bu sefer dönemedim
Canım ben henüz doğum yapmadım ama takio ettiğim bir çocuk doktoru da sağım önermiyor. Bebek emiyorsa düzenli emzirmede sütün bebeğe yeteceğini söylüyor. Zaten kilosunda bir eksiklik varsa şu an yaptığın gibi mama takviyesi birkaç günlük yapılıyor sonra bıraktırıyorlar meme reddi de olmasın diye. Doğum yapan iki arkadaşımın da hemen sütü geldi ve şimdiye kadar sağım yapmadılar hiç. Bebeklerin kiloları da normal gidiyor olması gerektiği gibi. Süt yeterli geliyor demek kiKızlar dün kadın doğumcumın tavsiye ettiği bir çocuk doktoruna gittik . Ben normalde sağım da yapıyordum hem sütümü arttırmak hemde bebek besleniyor mı diye gözümle görmek için. Çünki emerken doyuyor mu anlamıyordum. Sağım yapmamamı söyledi. Bir süre sonra bırakır memeni dedi. Sizin doktorlar ne diyor beslenme konusunda.
Şuan 3 mama+ 8 meme olarak devam edeceğiz. 5 gün sonra alması gereken kiloyu almışsa mamayı azaltacağız dedi. Siz nasıl yapıyorsunuz
Bu mesajı attığın esnada aktif olarak ıkınıyordum canımR rose-bahar da doğuruyor Allahım beni de gör artık. Doğuranlar bana taktik maktik ne varsa versin ben kaldım böyle
Aiyyy çok sevindimCan anneler bizim yavrumuz dünyaya geldi. Şimdi annesinin koynunda uyuyor. Darısı daha kolayıyla bekleyenlere inşallah
Maşallah sizeBu mesajı attığın esnada aktif olarak ıkınıyordum canımDarısı daha kolayıyla başına senin de inşallah
Can anneler bizim yavrumuz dünyaya geldi. Şimdi annesinin koynunda uyuyor. Darısı daha kolayıyla bekleyenlere inşallah
Maşallah sizeTüm süreçte bana da dua etseydin aklına gelmişimdir inşallah
Canımm çok sevindim gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeni nasip insallahBu mesajı attığın esnada aktif olarak ıkınıyordum canımDarısı daha kolayıyla başına senin de inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?