- 28 Mart 2025
- 511
- 368
- 18
- 37
Antibiyotik vermedi mi dikişler için . Bana antibiyotik ve parol verdi .careks antibiyotik.simdidrle kadın dogumcuya dikislerimi aldırmaya gittim içinde hep kan kalmış dedi bir ilaç verdi üç gün kullan dediHayırlı olsun canımmbana sadece günde 2 kez arveles hap reçete edildi size ne reçete edildi?
İnşallah kolayca doğurursun canım. Son zamanlar gerçekten dediğin gibi insan bunalıyor düşün ben 40+3’te doğurdum. Son üç gün ekstra uzundu. Kendine de yavruna da zaman tanı o ne zaman geleceğini bilir sadece tansiyon meselesinde dikkatli ol doktoruna danışabildin miAslında bi yandan güzel en azından haftalar önce sancı çekmiyorsun ama bu şekilde de sanki günler x2 yavaş gibi. Benim tansiyonum yüksek çıkıyor arada kendi kendine. Acaba makinemi bozuk diye eşimde kendiniölçüyor çünkü durduk yere oturduğum yerde çıkıyor. Yeni makine aldık belki bunda hata vardır diye. Geçen hafta hastanede kaldım ilk girişte 15lere çıkmıştı. Evde daha düşük çıkmıştı ama terslik olduğunu hissedip ilk defa eşimi aradım ve hastaneye gitmemiz lazım iyi değil dedim. Onun da korkusu düştü içime,o yüzden artık doğurmak istiyorum hemen, sağlıkla kucağıma alayım bebeğimi.
Canım geçici bir durumdur huzursuz olma hepimiz iyi anneyizKizlar benim bebeğim benimle durmuyor ağlıyor hep emmek istiyor huzursuz ama başkalarında duruyor ya neden böyle ben iyi bir anne değil miyim ya
Hiçbir şikayetim yok canım yarın kontrolüm var söyleyeceğimCanım kanama herhangi gibi bi bebek hareketinde azalma yoksa korkma, doktorunla iletişime geç muhakkak. Son haftalardayız artık muayeneye gerek duyar belki.
Allah kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin hadi doğur gel bize anlatKızlarr galibaa ben doğurucamm hastaneye gidiyorumm bana dua edinn nolurr
Maşallah kuzum darısı bize sağlıklaİnşallah kolayca doğurursun canım. Son zamanlar gerçekten dediğin gibi insan bunalıyor düşün ben 40+3’te doğurdum. Son üç gün ekstra uzundu. Kendine de yavruna da zaman tanı o ne zaman geleceğini bilir sadece tansiyon meselesinde dikkatli ol doktoruna danışabildin mi
Ayy bize de haber ver müsait olunca. Kolayca sağlıkla kucağına al yavrunuKızlarr galibaa ben doğurucamm hastaneye gidiyorumm bana dua edinn nolurr
Canımın içiAaa bana sedasyonu tansiyonum cıktı diye vermişler kuzum ya sana neden vermediler ki? Normalde böyle bi durum konusulmamıstı spinalle devam edilecekti ama bebek cıktıktan sonra ben küvöze girer mi diye sayıklarken tansiyonum yükselmiş ve dayamışlar sedasyonu sesim kesilsin diye heraldekaybetme korkusu tansiyonumu tetiklemiş kaçınılmaz olarak
Ben biraz da konforlu hale getirdim, zor olan herseyi görmezden geldim hafızamdan da sildim. Cünkü Alyayı cok istemiştim ve kendimle ilgili olan seylere karsı bedenim ve beynim tepkisiz kaldı. Ameliyat mı olmuşum, olsun. Göğüslerim yara mı olmuş, olsun. Sancı mı çekmişim, bebeğime geleceğine bana gelsin. Tanrıya duyduğum minnet ve şükürle ayakta kaldım şikayetlenmeyi kendime lüks gördüm.
O yüzden psikolojik güç vermeye çalışıyorum hepinize
bebeğimizi sağlıkla kucakladıysak bizden iyisi yok, tüm çabamız bunun içindi
Herkesin doğumu bitsin ondan sonra gerçekleri anlatırım dermişim
Şaka şaka
Ama epiduralsiz dayandığın için tebrik ederim valla beni ayakta tutan oydu
Canım benzer şeyler yaşamışız, sana da çok geçmiş olsun, inşallah kısa sürede toparladım. Bende de açılma olmadı, 24 saatten fazla çektim sancıyı sürekli 100dü, olmayınca olmuyor bazen..Kızlar ben 20 saat kadar sancı çektim sancılarım 100 du ve sürekliydi tüm bunlara rağmen gram açılmam olmadı travma oluştu bende o 20 saati asla unutmycm açılma olmayınca sezeryana alındım o kadar iri dedikleri bebeğim 3370 gram 51 cm doğdu.3958 gram demişlerdi. Bende rahim kuruluğu varmış o sebepten sürekli yapılan çatı muayeneleri beni mahvetti hem sanci çekip hem sezeryan ağrısı yaşamış oldum. Çatı muayenesi olmamak adına hayatımdan normal doğumu çıkardım kızlar kesinlikle korkutmak amaçlı yazmiyorun benim gibi sorununuz varsa muhakkak doğum öncesi önleminizi alın. Ben çok istedim vajinal doğumu elimden geleni yaptım olmadı bilseydim vajinamds kuruluk var bir çözüm bulup öyle giderdm
Bana geralgine k ve arveles reçete etmiş. Ama özellikle geralgine olan hiç masum değil, emzirenlere asla önerilmiyor. Günde üç kez birde. Kullanmadım ama ağrılarım da fazla. Sizlere ne verildi diye merak ettim..Hayırlı olsun canımmbana sadece günde 2 kez arveles hap reçete edildi size ne reçete edildi?
Doğurdum cuma günü :) inşallah güzel ve kolay bir doğumun olur. Amin.bobette canım sen ne yaptın en son nişan gibi kanaman vardı merak ediyorum seni grupta doğum yapmayan az kişi kaldık nerdesiniz bacılarım
Antibiyotik de verdi evet. Bana neden arveles verdi anlamadım süt için ben parol uygun diye biliyordumAntibiyotik vermedi mi dikişler için . Bana antibiyotik ve parol verdi .careks antibiyotik.simdidrle kadın dogumcuya dikislerimi aldırmaya gittim içinde hep kan kalmış dedi bir ilaç verdi üç gün kullan dedi
O zaman bence arveles ile idare edin. Ben 2 kere içiyorum günde biraz zor ama süt için daha fazlasına da korkuyorumBana geralgine k ve arveles reçete etmiş. Ama özellikle geralgine olan hiç masum değil, emzirenlere asla önerilmiyor. Günde üç kez birde. Kullanmadım ama ağrılarım da fazla. Sizlere ne verildi diye merak ettim..
Evet canım ilk o sertliği yani kanalları boşalttıktan sonra pompayla göğüs yumuşuyor ve evde sağım yapılabilecek duruma geliyorçok teşekkürler yanıtınız için.
Bugün ebem geldi, o da eli ile sağdı önce, damla damla geldi. Sonra sizin dediğiniz gibi hastane tipi makine ile sağım yapıp gitti.
Bir sonraki emzirme sonrası el sağımı yapacağım ilk kez, inşallah yapabilirim
Memeye sürekli müdahale olduğu için işlemler sonrası hassasiyet sıcaklık oldu bende. Sizin doğum üzerinden ne kadar geçti? Bu sağma işlemi gün geçtikçe daha kolay mı oluyor diye merak ediyorum
Hadi güzel haberlerini bekliyoruzKızlarr galibaa ben doğurucamm hastaneye gidiyorumm bana dua edinn nolurr
Çiğneme tableti günde 3 kez, parol plus antibiyotik duphalac verdiler ilk 3 gün çok kötüydümkızlar, ben de doğurdum, detaylı yazacağım, sıkıntılı bir süreç sonrası sezaryene döndük. şimdi evdeyiz, size hangi ağri kesiciler reçete edildi acaba? lütfen paylaşır mısınız? Neyi kullandınız ve günde kaç kez kullandınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?