2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Hayırlı olsun canımm bana sadece günde 2 kez arveles hap reçete edildi size ne reçete edildi?
Antibiyotik vermedi mi dikişler için . Bana antibiyotik ve parol verdi .careks antibiyotik.simdidrle kadın dogumcuya dikislerimi aldırmaya gittim içinde hep kan kalmış dedi bir ilaç verdi üç gün kullan dedi

İnşallah kolayca doğurursun canım. Son zamanlar gerçekten dediğin gibi insan bunalıyor düşün ben 40+3’te doğurdum. Son üç gün ekstra uzundu. Kendine de yavruna da zaman tanı o ne zaman geleceğini bilir sadece tansiyon meselesinde dikkatli ol doktoruna danışabildin mi

Kızlar benim bebiş geceleri asla gözünü kırpmıyor. Karnını doyuruyoruz. Gazını çıkarıyoruz. Yine de uyumuyor. Emzik veriyoruz. İki dakika sonra atıyor. Tekrar ağlamaya başlıyor. Bu normal mi acaba?

Maşallah kuzum darısı bize sağlıkla sürekli istirahat ve takip yapmamı istedi. Muayenem var hafta içi tekrar, takip edeceğim dedi. Senin nasıl geçti doğum sürecin, her şey umarım gönlünce olur bebeğini keyifle büyüt

Canımın içi annelik ne kadar da kutsalmış gerçekten yeni anlıyorum. Burda böyle herşeyi sabırla göğüsleyen anneleri, seni görünce..
evet gerçekten benimde hergünüm şükürle geçiyor. Sağlıklı birşekilde aldık kucağımıza yavrularımızı. Mis gibiler kokla koklaaa yetmiyor
Sezeryan konusuna gelince ameliyat çok farklı bir durum herkeste farklı ilerliyor bence. Sadece kolay bir seçenek varsa denenmeli diyorum işte sedasyondur, epiduraldır. Neyse doğurduk mu doğurduk bizimde artık sağlam bir doğum hikayemiz oldu

Selam kızlar, benim doğum hikayem de çok acayip oldu gerçekten. Benim kanlı bir akıntım vardı buraya yazmıştım, sonrasında içim rahat etsin diye çarşamba günü nst’ye gideyim dedim. Nst sırasında suyum geldi. Sancılarım düzensiz olunca eve gitmek istedim. Akşam bu sefer gelen suyun rengi değişti, bebeğim kakasını yapmıştı. Hastaneye gittim yatışım yapıldı. Sonrası biraz travmatik oldu, iki gün boyunca sancı çektim, bebeğim kanaldaydı, ama açılmam olmadı. Ebe bebeğin başına dokunuyordu, ama açılma olmayınca da olmuyor işte.. Gerçekten çok şiddetli doğum sancılarım vardı ama bi türlü açılma olmadı. Epidural anestezi verildi iki kez, yine gevşemedi. Bebeğin sağlığı için cuma günü sezeryan kararı aldık. Minik kuşum dünyaya geldi. Gerçekten iki doğumu da yaşamış oldum, çok yoruldum. Ağrılarım var, hareketlerim kısıtlı. İnşallah kısa sürede toparlarım.

Canım benzer şeyler yaşamışız, sana da çok geçmiş olsun, inşallah kısa sürede toparladım. Bende de açılma olmadı, 24 saatten fazla çektim sancıyı sürekli 100dü, olmayınca olmuyor bazen..

Hayırlı olsun canımm bana sadece günde 2 kez arveles hap reçete edildi size ne reçete edildi?
Bana geralgine k ve arveles reçete etmiş. Ama özellikle geralgine olan hiç masum değil, emzirenlere asla önerilmiyor. Günde üç kez birde. Kullanmadım ama ağrılarım da fazla. Sizlere ne verildi diye merak ettim..

Antibiyotik vermedi mi dikişler için . Bana antibiyotik ve parol verdi .careks antibiyotik.simdidrle kadın dogumcuya dikislerimi aldırmaya gittim içinde hep kan kalmış dedi bir ilaç verdi üç gün kullan dedi
Antibiyotik de verdi evet. Bana neden arveles verdi anlamadım süt için ben parol uygun diye biliyordum

Bana geralgine k ve arveles reçete etmiş. Ama özellikle geralgine olan hiç masum değil, emzirenlere asla önerilmiyor. Günde üç kez birde. Kullanmadım ama ağrılarım da fazla. Sizlere ne verildi diye merak ettim..
O zaman bence arveles ile idare edin. Ben 2 kere içiyorum günde biraz zor ama süt için daha fazlasına da korkuyorum

sezaryen olan kızlar, kanamanız nasıl. Benim 3. Günüm bugün. 2 günle beraber kanın rengi açıldı ve baya azaldı. Gece pedi bile fazla geliyor normal sabah pedi aldım. Böyle mi olması gerekiyor

Evet canım ilk o sertliği yani kanalları boşalttıktan sonra pompayla göğüs yumuşuyor ve evde sağım yapılabilecek duruma geliyor doğum üzerinden de 12 gün geçti.

Reactions: Uva
Çiğneme tableti günde 3 kez, parol plus antibiyotik duphalac verdiler ilk 3 gün çok kötüydüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…