Özelde yaptım 25 bin iki gece kaldım sezaryan normal farketmiyor fiyatıKızlar yalnızca doğumu özelde yapan oldu mu aranızda ücretler nasıldı ama paket değil sadece doğum? Şu an zaten doğum zamanım geldi normalde şehir hastanesine gittim hep muayenelerden memnundum ama sanki biraz fikrim değişti geçen 2 gün hastanede kalınca. Acaba doğumu özelde mi yapsam diye düşünmeye başladım fikir alayım bi dedim
Serum, ağrı kesici vesaire için ekstra ücret aldılar mıÖzelde yaptım 25 bin iki gece kaldım sezaryan normal farketmiyor fiyatı
Benimki zor geçti yavrum ya. İnş sizinki kolay geçer. Ama geçince de gözünün önü açılıyor rahatlıyor insanMaşallah kuzum darısı bize sağlıklasürekli istirahat ve takip yapmamı istedi. Muayenem var hafta içi tekrar, takip edeceğim dedi. Senin nasıl geçti doğum sürecin, her şey umarım gönlünce olur bebeğini keyifle büyüt
Parol verdi ağrı kesici olarak. Bir de antibiyotik. Parolu kullanmıyorum. Bir de demir ilacı 3 ay devam dediBana geralgine k ve arveles reçete etmiş. Ama özellikle geralgine olan hiç masum değil, emzirenlere asla önerilmiyor. Günde üç kez birde. Kullanmadım ama ağrılarım da fazla. Sizlere ne verildi diye merak ettim..
Canım sen vajinal doğum mu yaptınBenimki zor geçti yavrum ya. İnş sizinki kolay geçer. Ama geçince de gözünün önü açılıyor rahatlıyor insan
Parol verdi ağrı kesici olarak. Bir de antibiyotik. Parolu kullanmıyorum. Bir de demir ilacı 3 ay devam dedi
Bana da majezik vermişti canım süte cok geçmiyor demek kiAntibiyotik de verdi evet. Bana neden arveles verdi anlamadım süt için ben parol uygun diye biliyordum
Yok canım niye alsınlar hepsi içindeSerum, ağrı kesici vesaire için ekstra ücret aldılar mı
Evet geri zekalı doktorum olağan dedi. Halbuki muayeneden önce uçuk pembe belli belirsiz bir şey gördüm öyle gittim hastaneye . Muayeneden sonra inanılmaz bir kanamam olmuştu. Ve muayene esnasında çok canım yanmıştı. Doğumum erken oldu. 36+4 çocuğum erken doğdu diye çok üzülmüştüm hala da üzgünüm. O yüzden apar topar doktora gittiğime pişmanım Sancım bile yoktu.Canım doktora sordun mu bu kanamanın kontrolden sonra olduğunu?
Gazi tam çıkmıyor olabilir karnı tam doymuyor olabilir benimki de arada öyle oluyor.Kızlar benim bebiş geceleri asla gözünü kırpmıyor. Karnını doyuruyoruz. Gazını çıkarıyoruz. Yine de uyumuyor. Emzik veriyoruz. İki dakika sonra atıyor. Tekrar ağlamaya başlıyor. Bu normal mi acaba?
28. gündeyim hala var gece pedi kullanıyorumsezaryen olan kızlar, kanamanız nasıl. Benim 3. Günüm bugün. 2 günle beraber kanın rengi açıldı ve baya azaldı. Gece pedi bile fazla geliyor normal sabah pedi aldım. Böyle mi olması gerekiyor
Selam kızlar, benim doğum hikayem de çok acayip oldu gerçekten. Benim kanlı bir akıntım vardı buraya yazmıştım, sonrasında içim rahat etsin diye çarşamba günü nst’ye gideyim dedim. Nst sırasında suyum geldi. Sancılarım düzensiz olunca eve gitmek istedim. Akşam bu sefer gelen suyun rengi değişti, bebeğim kakasını yapmıştı. Hastaneye gittim yatışım yapıldı. Sonrası biraz travmatik oldu, iki gün boyunca sancı çektim, bebeğim kanaldaydı, ama açılmam olmadı. Ebe bebeğin başına dokunuyordu, ama açılma olmayınca da olmuyor işte.. Gerçekten çok şiddetli doğum sancılarım vardı ama bi türlü açılma olmadı. Epidural anestezi verildi iki kez, yine gevşemedi. Bebeğin sağlığı için cuma günü sezeryan kararı aldık. Minik kuşum dünyaya geldi. Gerçekten iki doğumu da yaşamış oldum, çok yoruldum. Ağrılarım var, hareketlerim kısıtlı. İnşallah kısa sürede toparlarım.
Canım ya bebekte sende iyisiniz. Doğum hikayen kabus olmuş,üzüldüm. Bundan sonra herşey iyi gitsinEvet geri zekalı doktorum olağan dedi. Halbuki muayeneden önce uçuk pembe belli belirsiz bir şey gördüm öyle gittim hastaneye . Muayeneden sonra inanılmaz bir kanamam olmuştu. Ve muayene esnasında çok canım yanmıştı. Doğumum erken oldu. 36+4 çocuğum erken doğdu diye çok üzülmüştüm hala da üzgünüm. O yüzden apar topar doktora gittiğime pişmanım Sancım bile yoktu.
Aman sen iyi ki benim doğum yaptığım günburaya yazdıklarımı görmedinCanım ya bebekte sende iyisiniz. Doğum hikayen kabus olmuş,üzüldüm. Bundan sonra herşey iyi gitsin
Prematüre olduğu için doktorun söylediği saatlerde, söylediği ml kadar besliyorum. Gazını çıkarıyoruz ama o kadar gazlı bir bebek ki yine de sancısı oluyor galiba.Gazi tam çıkmıyor olabilir karnı tam doymuyor olabilir benimki de arada öyle oluyor.
Gözün aydın canım, mutlulukla büyütün inşallahDoğurdum cuma günü :) inşallah güzel ve kolay bir doğumun olur. Amin.
Bir kişi daha eksiliyorKızlarr galibaa ben doğurucamm hastaneye gidiyorumm bana dua edinn nolurr
Peki sezaryenden sonraki kontrolde alttan muayene yapıyorlar mı. Yarın gideceğim de28. gündeyim hala var gece pedi kullanıyorum
(
Hayır benim dikişlerime bakıldı sadecePeki sezaryenden sonraki kontrolde alttan muayene yapıyorlar mı. Yarın gideceğim de
Merhaba, belki yediklerinle de alakalıdır. Ben kendi doktoruma geceleri uyurken gaz problemi yaşıyoruz dediğinde bana diyet önerdi. Özellikle süt ve süt ürünleri tüketmeyeceksin ki gaz olmasın , bebeğin bunları sindiremiyor dedi. Ben de süt ve süt ürünleri + gaz yapıcı yiyecek ve içeceklerden uzak durmaya çalışıyorum ve gerçekten hafifledi. Normal gazını çıkarıyoruz sadecePrematüre olduğu için doktorun söylediği saatlerde, söylediği ml kadar besliyorum. Gazını çıkarıyoruz ama o kadar gazlı bir bebek ki yine de sancısı oluyor galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?