2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    232
Özelde yaptım 25 bin iki gece kaldım sezaryan normal farketmiyor fiyatı

Ben bugün hastanede göğüslerimi boşaltın dedim yapmadılar. Islak sıcak havlu ile masaj yap kendin dene bir dediler. Çok çaresiz hissediyorum. Elektrikli pompa çok canımı acıtıyor. Bir de Manuel ile deneyeceğim. Patlayacak gibi

Benimki zor geçti yavrum ya. İnş sizinki kolay geçer. Ama geçince de gözünün önü açılıyor rahatlıyor insan
Bana geralgine k ve arveles reçete etmiş. Ama özellikle geralgine olan hiç masum değil, emzirenlere asla önerilmiyor. Günde üç kez birde. Kullanmadım ama ağrılarım da fazla. Sizlere ne verildi diye merak ettim..
Parol verdi ağrı kesici olarak. Bir de antibiyotik. Parolu kullanmıyorum. Bir de demir ilacı 3 ay devam dedi

Canım sen vajinal doğum mu yaptın

Canım doktora sordun mu bu kanamanın kontrolden sonra olduğunu?
Evet geri zekalı doktorum olağan dedi. Halbuki muayeneden önce uçuk pembe belli belirsiz bir şey gördüm öyle gittim hastaneye . Muayeneden sonra inanılmaz bir kanamam olmuştu. Ve muayene esnasında çok canım yanmıştı. Doğumum erken oldu. 36+4 çocuğum erken doğdu diye çok üzülmüştüm hala da üzgünüm. O yüzden apar topar doktora gittiğime pişmanım Sancım bile yoktu.

Gazi tam çıkmıyor olabilir karnı tam doymuyor olabilir benimki de arada öyle oluyor.

sezaryen olan kızlar, kanamanız nasıl. Benim 3. Günüm bugün. 2 günle beraber kanın rengi açıldı ve baya azaldı. Gece pedi bile fazla geliyor normal sabah pedi aldım. Böyle mi olması gerekiyor
28. gündeyim hala var gece pedi kullanıyorum
(

Canım o ağrılar bir haftaya büyük oranda azalacak. İki hafta sonra hissetmeyeceksin bile birazcık sabretmen lazım

Canım ya bebekte sende iyisiniz. Doğum hikayen kabus olmuş,üzüldüm. Bundan sonra herşey iyi gitsin

Canım ya bebekte sende iyisiniz. Doğum hikayen kabus olmuş,üzüldüm. Bundan sonra herşey iyi gitsin
Aman sen iyi ki benim doğum yaptığım günburaya yazdıklarımı görmedin asıl kabus oydu boşver. Buradaki kızlar sağolsun teselli etti. İnşallah hepinizin doğumu çok kolay çok rahat ve harika geçer benimki kötüydü ama benimki bile geçti gitti gssjjsks

Prematüre olduğu için doktorun söylediği saatlerde, söylediği ml kadar besliyorum. Gazını çıkarıyoruz ama o kadar gazlı bir bebek ki yine de sancısı oluyor galiba.
Merhaba, belki yediklerinle de alakalıdır. Ben kendi doktoruma geceleri uyurken gaz problemi yaşıyoruz dediğinde bana diyet önerdi. Özellikle süt ve süt ürünleri tüketmeyeceksin ki gaz olmasın , bebeğin bunları sindiremiyor dedi. Ben de süt ve süt ürünleri + gaz yapıcı yiyecek ve içeceklerden uzak durmaya çalışıyorum ve gerçekten hafifledi. Normal gazını çıkarıyoruz sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…