A Ayysssko Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2023 1.799 642 53 25 Dün 20:56 Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu #45.841 Kızlar ben de doğurdum bugün çok şükür süt de geldi sadece ağrılarım var biraz o zorluyor dua eden herkese teşekkür ederim
Kızlar ben de doğurdum bugün çok şükür süt de geldi sadece ağrılarım var biraz o zorluyor dua eden herkese teşekkür ederim
O Ozz_Ayy ✨✨✨✨ Kayıtlı Üye 22 Mart 2009 687 634 628 Dün 21:11 Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu #45.842 Ayysssko .!.: Kızlar ben de doğurdum bugün çok şükür süt de geldi sadece ağrılarım var biraz o zorluyor dua eden herkese teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Gözünüz aydın canım Allah analı babalı sağlıkla bir ömür nasip etsin
Ayysssko .!.: Kızlar ben de doğurdum bugün çok şükür süt de geldi sadece ağrılarım var biraz o zorluyor dua eden herkese teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Gözünüz aydın canım Allah analı babalı sağlıkla bir ömür nasip etsin
Deruchette Guru Kayıtlı Üye 14 Mart 2013 8.485 4.457 448 Dün 23:06 Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu #45.843 Ayysssko .!.: Kızlar ben de doğurdum bugün çok şükür süt de geldi sadece ağrılarım var biraz o zorluyor dua eden herkese teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Gözün aydın canım
Ayysssko .!.: Kızlar ben de doğurdum bugün çok şükür süt de geldi sadece ağrılarım var biraz o zorluyor dua eden herkese teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Gözün aydın canım
parla1212 27 Pro Üye 25 Ağustos 2024 1.144 462 43 Dün 23:28 Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu #45.844 Cigdem60 .!.: Arkadaşlar hiç mi yaşayan yok bu durumu Genişletmek için tıkla... Dikiş çevresi şiş mi ben de sezaryan oldum dikiş bölgesinin üstü şiş henüz kontrole gitmedim gidicem acaba aynı durumu mu yaşıyoruz.
Cigdem60 .!.: Arkadaşlar hiç mi yaşayan yok bu durumu Genişletmek için tıkla... Dikiş çevresi şiş mi ben de sezaryan oldum dikiş bölgesinin üstü şiş henüz kontrole gitmedim gidicem acaba aynı durumu mu yaşıyoruz.
catlovefor Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Haziran 2022 949 1.182 63 Bugün 00:01 Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu #45.845 Ayysssko .!.: Kızlar ben de doğurdum bugün çok şükür süt de geldi sadece ağrılarım var biraz o zorluyor dua eden herkese teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Canım çok sevindim, sağlıkla büyüt inşallah En doğru kararı verdin ve güzel güzel bebişine kavuştun
Ayysssko .!.: Kızlar ben de doğurdum bugün çok şükür süt de geldi sadece ağrılarım var biraz o zorluyor dua eden herkese teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Canım çok sevindim, sağlıkla büyüt inşallah En doğru kararı verdin ve güzel güzel bebişine kavuştun
marsio Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2025 171 212 18 Bugün 00:51 Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu #45.846 Ayysssko .!.: Kızlar ben de doğurdum bugün çok şükür süt de geldi sadece ağrılarım var biraz o zorluyor dua eden herkese teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Ayysssko .!.: Kızlar ben de doğurdum bugün çok şükür süt de geldi sadece ağrılarım var biraz o zorluyor dua eden herkese teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
T Tubadnz Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Ekim 2025 30 45 3 36 Bugün 00:59 Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu #45.847 Aynı şekilde 2 defa k vitamini yapıldı. Yine çözüm olmayınca gümüş nitratla hallettiler. İnşallah sizde gerek kalmaz geçmiş olsun kuzuya
Aynı şekilde 2 defa k vitamini yapıldı. Yine çözüm olmayınca gümüş nitratla hallettiler. İnşallah sizde gerek kalmaz geçmiş olsun kuzuya
A Ayysssko Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2023 1.799 642 53 25 41 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu #45.848 Uva .!.: Aa ben sizin de sezaryen oldu sanıyordum. Ben sezaryen oldum. Sırt ağrım çok ama geçecek diye bekliyorum Genişletmek için tıkla... Dikiş yeri ve kasık ağrıları ne zaman geçti
Uva .!.: Aa ben sizin de sezaryen oldu sanıyordum. Ben sezaryen oldum. Sırt ağrım çok ama geçecek diye bekliyorum Genişletmek için tıkla... Dikiş yeri ve kasık ağrıları ne zaman geçti
T teacherofchemistry Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2024 158 119 18 36 18 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu #45.849 Ayysssko .!.: Kızlar ben de doğurdum bugün çok şükür süt de geldi sadece ağrılarım var biraz o zorluyor dua eden herkese teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün inşallah
Ayysssko .!.: Kızlar ben de doğurdum bugün çok şükür süt de geldi sadece ağrılarım var biraz o zorluyor dua eden herkese teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün inşallah