• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    232
Aynı şekilde 2 defa k vitamini yapıldı. Yine çözüm olmayınca gümüş nitratla hallettiler. İnşallah sizde gerek kalmaz geçmiş olsun kuzuya♥️

Kızlar gece uyurken birden iç çamaşırımda bir sıcaklık fark ettim, kalktım iç çamaşırım bayağı ıslanmış kokusuz yani suyum olduğuna eminim ama bi daha devamı olmadı yarın kontrolüm var gitmeme gerek var mı şu an acaba ya

Ay bende aynı videoyu izledim bugun nereden aldın bende baktım da yarın eve hemşireler ziyarete gelecekmiş onlarda baksın öyle siparis ederim dedim. Dün hastanede elle sağım yaptilar mastır olunca inan daha çok sut çıktı. Cihazda bisey çıkmıyor. Annemde sütun yok diyip darlıyor. Bende şaşırdım süt işinde.
Hepsiburadan buldum ben. Doğru flanş almak için önce göğüs ucunu ölç bir metre yardımıyla. Mm olarak ölçüme + 2 , +3 mm ekle. En yakın flanşı tercih et. Mesela ben 1,5 cm ölçtüm mm 15mm . +2 , 17-18 mm flanş benim için ideal.

Eklentiler

• IMG_20251118_031853.webp
    IMG_20251118_031853.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 4
Kızlar gece uyurken birden iç çamaşırımda bir sıcaklık fark ettim, kalktım iç çamaşırım bayağı ıslanmış kokusuz yani suyum olduğuna eminim ama bi daha devamı olmadı yarın kontrolüm var gitmeme gerek var mı şu an acaba ya
Canım yanlış yönlendirmek istemem ama benim suyum gelince antibiyotik başlamışlardı. Kese açılınca enfeksiyon riski çok oluyor diye. Ama herkeste durum aynı mı oluyor, bilmiyorum.

Back
X