2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Teşekkür ederim canım inşallah kolay bi doğum olur çok tuhaf hissediyorum

Kızlar daha öncede sormuştum cevap veren olmadı. Ben yıllardır doğum kontrol hapı kullandım şimdi bebeğime süt içirdiğim için kullanamam. Nasıl bir yöntem kullanabilirim. Spiral mi taktırsam nasıl oluyor o kullanan deneyimleyen var mı? Siz korunma yöntemi ne düşünüyorsunuz?

Kızlar demir ilacı kullanıyor musunuz doktorum devam et kullanmaya dedi ama kabızlık yapar diye korkuyorum kullanmıyorum

Bana suni sancı öncesi Dilapan sticks verildi vajinadan 3 gün açılma saglması için ardından suni sancı verildi
Ve bence gerçekten işe yaradı o sticksler saat 17 civari suyum geldi 19 da doğum yaptım inşallah sende benim gibi kolaylıkla doğurursun
CTG de sancı çıkmadığı için beni doğum odasına almadılar ama ben ısrarla bebek geliyor dedim ctg ye bakarak bana inanmadılar takiii açılmamın 9 cm olduğunu görüp bebeğin gelmek üzere olduğunu görünceye kadar
Demem o ki ctg de sancı çıkmadı ama ben doğuruyordum sonra nasıl doğum odasına aldılar nasıl doğurdum hepsi max yarım saatte oldu bitti şükürler olsun
Sancı gidince derin nefes al sancı gelince zaten anlıyorsun sanki wc gitme ihtiyacı gibi bir baskı oluyor tüm gücünle ıkın ben başta iyi kontrol sağlayamadım o nedenden uzun sürdü.
Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

Canım bana 40’ın çıktıktan sonra jinekologa görün dediler. Henüz gidemedim. Korunma yöntemleri ile ilgili aile hekiminden de bilgi alabilirsin dediler ama onların vereceği de hap olur. Ben de hap kullanmak istemiyorum. Bakalım nasıl olacak? Kadınların derdi hiç bitmiyor
Kızlar demir ilacı kullanıyor musunuz doktorum devam et kullanmaya dedi ama kabızlık yapar diye korkuyorum kullanmıyorum
Bana da doğumdan sonra 3 ay daha kullan dediler ama kullanmıyorum. Belki kullansam halsizliğime, yorgunluğuma iyi gelir diyorum ama hamilelikte o kadar çok ilaç kullandım ki sıkıldım sanırım.

Yarın bakılacak duruma göre hiç ilaç filan bahsetmedi ama keşke kendi sancılarım gelse

Canım benim 40 gün de kontrolüm var ozaman soracağım kadın doğum doktoruma. Ama galiba mecburen eşlerimiz korunacak bir süre.

Sezaryenden sonra ne zaman cinsel ilişki serbest oluyo ona göre doktorumla görüşelim

Kızlar spinalin etkisi arada gidip gelir mi ilk doğumda hiç bişi yaşamamıştım ama bunda baş ve bel ağrım olmuştu arada bir oluyor yine var mı başka bu durumu yaşayan

Ben kullanıyorum çünkü kanım 9a düştü doğum sonrası drun verdiği ilaç yan etki yaptığı için ocean demir ve c vit tablet kullanıyorum birlikte alınca emilimi artırdığı için

Ben erkeklerin korunması gerektiğini düşünüyorum canım diğer tüm yöntemler bir şekilde bizim vücudumuzu hormonlarımızı etkiliyor çünkü. Risksiz günlerde geri çekilme riskli günlerde kondom olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…