2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Sen 50.güne yaklaşıp bunu diyorsan ben ne yapıcam ya, ne zaman düzene binecek çok merak ediyorum. Gözaltım mosmor ya
Canım ilginç bir şekilde alışıyorsun. Böyle devam etmeyecek inan bana. Ben gece 2-3 saatlik uykularlayım ama alıştım, 4 saat uyuyunca sanki 10 saat uyumuşum gibi oluyor

Doktor verdi ama daha başlamadım ona canım, çok huysuzlanırsa ver dedi bana. Sen günlük mü veriyorsun

Ay tak tak ses çıkıyor dediğin yere kahkaha attım sinirlerim bozuk 50 cmlik boylarıyla nasıl bizi muma cevirdiler hahahahhahahaha

Ay valla ya, survivor gibi her parkur diğerinden zor sağlıklı olsunlar da her türlü hallolur ya insan alışıyor bi yerden sonra galiba

Canım ilginç bir şekilde alışıyorsun. Böyle devam etmeyecek inan bana. Ben gece 2-3 saatlik uykularlayım ama alıştım, 4 saat uyuyunca sanki 10 saat uyumuşum gibi oluyor
Üzüleyim mi sevineyim mi bu duruma ben ya gece kaç saatte bir emziriyorsun sen mi kalkıyorsun o mu uyandırıyor

Ay aramızda nasıl bu kadar fark olabilir ya :/ Sen uzun yolculuk sonrası mı doğurmuştun kuzu
Yok canım. Kordon sarkması sebebiyle ani su gelişim olmuştu benim
Kv gitti mi canım?
Gitti çok şükür canım. O gittikten sonra büyük oranda rahatladım. Rabbim herkesi iyi, anlayışlı insanlarla karşılaştırsın. Başka türlüsü çok zor.
Canım ben kullanıyorum ama kusması her zamanki gibi. Artış olmadı. Fakat gazına da çok faydası dokunmadı.

Kızlar canım çok sigara istiyor yaaa. 8 ay öncesinden kalma sigaram duruyor kenarda. Aklıma düşüp duruyor. Siz doğumdan sonra içtiniz mi???

Üzüleyim mi sevineyim mi bu duruma ben ya gece kaç saatte bir emziriyorsun sen mi kalkıyorsun o mu uyandırıyor
Canım ben alarm kuruyorum 2 saatte bire, ama bazen o kendiliğinden uyanıyor. Bir memeden diğer memeye geçirip, gazını alıp, benim kız kusuyor kusmasın diye dik tutup, altını alma derken ben uykusuz kalıyorum. Ama belki senin bebişin güzel uyur hemen gazı çıkar huysuzlanmaz sen de rahat edersin

Zaten meme yarım saat sürüyor sonra gazdı , dik tutmaydı, beziydi derken 1 saati geçiyor. Sonra yatıp hemen de uyumuyorsanız diğer besleme saati geliyor

Ay valla ya, survivor gibi her parkur diğerinden zor sağlıklı olsunlar da her türlü hallolur ya insan alışıyor bi yerden sonra galiba
Şöyle bi 3-4 aylık olsunlar bizi tanısınlar bak nasıl delircez keyiften gaz da biter. Gerçi o zaman da diş başlar ama neyse sjdhdj

Kusmanın haricinde bide damlaya basladığımızdan beri aşırı bi ıkınma oluyor cok huzursuz

Kendi adıma söyleyeyim ben de gün boyu eski hayatımı özlüyorum,3 yıl evlilikte iki kişilik konforlu hayattan sonra 3 kişi olmak beni de zorluyor.Dışarı çıkmak bazen içimden gelmiyor.Kendimi bakımsız görmek kendimi yaşlanmış hissettiriyor ve en kötüsü de günler hep aynı geçiyor hep aynı döngümüz var.Yorgun uykusuz halsiz bir kadın oldum.

Bakımsızlık en kötüsü ya 3 takım pijamaya sardım resmen üniforma gibi döndürüp döndürüp giyiyorum başka hiçbşseyim yokmuş gibi. Cünkü anca o kadarlık kapasitedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…