- 19 Aralık 2023
- 2.340
- 1.494
- 53
Oyy aynı ya kustugu anda burnu tıkanıyor bir de bizimkininFaydadan çok zararı oldu ya damlayı verince anlık susuyor ama bu sefer emdiği süt burnundan geliyor. Bi sonraki emmede yine aynı sekilde gaz oluyor. Üstelik ağlaması da arttı sanki
Benim doktorum kullanma dediKızlar sezeryan doğum yapanlar korse olayını naptı,kullanmak lazım mı?Kendime baktığım yok valla ama aklıma geldikçe buraya yazıyorum .
Olur valla canımCanım özel olarak bir şey yapmıyordum ama sen sorunca Chatgpt ile konuştum biraz. Halihazırda bazı rutinlerimi de söyledi. Önce belirtileri falan sordum sonra ne yapmalı falan diye sordum. İstersen atabilirim buraya
Alıştırma demek kolayEvet evet kuzum kundak yapıyorum ama yine de yerinde uyumuyor. Sadece kucağımda deliksiz uyuyor, yerine yatırdığım anda çığlıkkucağa alıstırma dedikleri buymuş galiba djdhdjd şuan mesela wc gitmem lazım ama 2 saattir tutuyorum uykusu bölünmesin diye
Ben içtimKızlar canım çok sigara istiyor yaaa. 8 ay öncesinden kalma sigaram duruyor kenarda. Aklıma düşüp duruyor. Siz doğumdan sonra içtiniz mi???
Aynı şeyleri yaşıyoruz duş alacak vakit bulamıyorum aynı döngünün içinde debelenip duruyorum, böyle nereye kadar bilmiyorum. Bu sürecin bu kadar zor ve yıpratıcı olacağını düşünmemiştim yaKendi adıma söyleyeyim ben de gün boyu eski hayatımı özlüyorum,3 yıl evlilikte iki kişilik konforlu hayattan sonra 3 kişi olmak beni de zorluyor.Dışarı çıkmak bazen içimden gelmiyor.Kendimi bakımsız görmek kendimi yaşlanmış hissettiriyor ve en kötüsü de günler hep aynı geçiyor hep aynı döngümüz var.Yorgun uykusuz halsiz bir kadın oldum.
Canım 1 saat sonra uyanır benim ki sabah 4 e kadar ağzı memede durcak yatağına koyduğum an basıyor çığlığı. Tek susturma yolu meme. Başka hiç birşekilde susmuyor. Bir kaç haftaya düzelir diyorlardı ama korktum şimdi kız. Allahtan eşim izinli birlikteyiz ama memesi olmadığından çok faydası olmuyor.
Canım eğer yanınızda size yardımcı olan annedir kaynanadır varsa bebek uyurken gündüz yada gece bir iki saat bebeği ona bırakmak . Bana yemek yapmak yada etrafı toplamak bile iyi geliyor kafam dağılıyor. Zaten sürekli memede oluyor. İnsan ister istemez bunalıyor. Mesela geçen hastaneden dönerken eşime arabayı ben kullanacağım dedim. Ve araba kullanmak bile iyi geldi. Ben kendimde bunu farkettim.
Ben hipp kullanıyorumMama takviyesi veren kızlarım hangi mamayı kullandığınızı yazabilir misiniz
Memnun musun canım? Biz Aptamil Prematil kullanıyorduk ama kilosu toparladığı için farklı bir mamaya geçelim diyoruz. Belki gaz sorunu da azalır diye umut ediyorum.Ben hipp kullanıyorum
Memnunum canım en iyisi bu dediler diye bunu aldımMemnun musun canım? Biz Aptamil Prematil kullanıyorduk ama kilosu toparladığı için farklı bir mamaya geçelim diyoruz. Belki gaz sorunu da azalır diye umut ediyorum.
Canım gündüz uykusu nasıl? Benimki gündüz uyuyor gece uyanıktı. Biyolojik saat çalışmaları yapıyorum bu gece 3’e kadar uyudu gece gündüz dengesi normale dönüyor sanırım.
Bana da banyo fırçalamak öyle iyi geldi ki bugün. Sonra da üst üste üç makine çamaşır attım astım, duş almış kadar ferahladım.
Memnun musun canım? Biz Aptamil Prematil kullanıyorduk ama kilosu toparladığı için farklı bir mamaya geçelim diyoruz. Belki gaz sorunu da azalır diye umut ediyorum.
Teşekkür ederim canımMemnunum canım en iyisi bu dediler diye bunu aldım
Teşekkür ederim canım. Bu markayı ilk defa duyuyorum. Bakacağım mutlaka.Bizde Evolvia kullanıyoruz. Bence şimdilik çok gaz problemi yok. İlla oluyor emmeden yada memeden sonra ama çabuk çıkartıyor. Çok hızlı da kilo aldırmadı. Zaten 2 kez veriyorum artık. Bırakana kadar değiştirmem heralde canım
Küçük vs diyende olmadı benim ve eşimin kafası biraz küçük bence genetikAy sonunda bizimkine yakın kafa çevresi. Bizim de 34. 3400, 52 cm.
Kısacık ve rahat bir doğum olsun inşallah sağlıkla kucağına almerhaba kızlar şimdi muayeneden geldim yarın 40 haftamız doluyor doktor bekletmek istemiyorum yarın hazırlıklı gel dedi büyük ihtimalle suni sancı verecek en fazla cumaya kadar bekleriz dedi
Çatı kontrolü yaptı 2 cm açıklık vardı ama nst sancım yok yarına kadar hareket ve ilişki önerdi
Vajinal doğum yapanlar tavsiyeniz var mı doğum öncesi için doğuma hazırlık olarak talibim tecrübelerinize ve dualarınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?