2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Kızlar bu sarılıkla başımız dertte değer bir türlü düşmüyor kızım anne sütüyle besleniyor kilo alımı iyi ama değer sürekli yüksek çok canımı sıkıyor

Kızlar açıklık kontrol ederken ebe çatın dar dedi sonra açıklık olmadı Dr da gelip çatı muayenesi yaptı sezaryen öneriyorum, normal doğumla çok zor olur dedi sabah sezaryen olacağım

Kızlar biz hastanedeki rutini devam ettiriyoruz. Bebeğimi 3 saatte bir besliyorum. Fakat birkaç gündür hiç uyumuyor. Beslenme saatine yakın uykuya dalıyor. Bu durumda ne yapmalıyım? Uyandırmalı mıyım yine de? Hep uyandırıyorum ama bu sefer hiç uyumamış oluyor. O uyumayınca ben de uyuyamıyorum. Böyle bir kısır döngü

Doktor üç saatte bir mi önerdi canımm

Kızlarr size nasıl besleyin denildi ya??

Kızlar aranızda silikon göğüs ucuyla emziren var mı? Dayanamadım artık bebeğim tutmayınca göğsümü silikon uç ile emzirdim direkt tuttu ama ilerisi için endişelerim var
İlk günden beri göğüs ucum olmadığı için silikonla emziriyordum hastanedeki hemşire 30-40 arasında göğüs ucumun artık yeterli seviyeye geleceğini silikonsuz emebilecegini söyledi dediği gibi yaptım 30-40 arasında emme refleksi de gelişmişti şimdi normale alisti

[/QUOTE] Süt artırıcı damlanın fotosunu atabilir misin canım

Kizlar gazla başımız belada nurse Harvey gaz damlası aldık ama işe yarıyor mu emin olamadik bir de beslenmeden sonra mutlaka az az 2-3 defa kusuyor mide gazı da çok zor çıkmaya başladı ne önerirsiniz gaz damlası olarak

Kızlar günaydın, ben doğurdum. Anne olmak müthiş bir şeymiş. Çok azıcık bi zaman oldu ama Daha çok çok kısa zamanda içimden ona okul oluk sevgi akıyor, aşık oluyorum.
Gebelikten önce olsun diye yıllarca uğraştığım bütün emeklerim, gözyaşlarım, sanki hakkı varmış gibi çocuğum olmadığı için beni kıran insanlara karşı yinede kendimi savunup ‘yok ya biz şimdi düşünmüyoruz’ cevap verip, sabahlara kadar uykusuz kalışlarım, sessiz dualarım. Gebelik sürecimde son dakika golü ile hiç beklemediğim yerden sorunlar çıkması. şükür sağlıkla evladımı kucağıma aldım.
Bu kadar zorluğun sonunda, değdi.

Canım çok sevindim gözün aydın Allah sana bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah
rabbim evlat isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
marsio catlovefor ikinize de su gibi güzel bir doğum diliyorum. Güzel haberlerle gelin inşallah ben elendim, sıra sizde kızlar
Amin amin ben de eleniyorum bugün dua edin sezaryene alınacağım

Doktor üç saatte bir mi önerdi canımm

Kızlarr size nasıl besleyin denildi ya??
Evet canım. Küvöz sürecinden beri 3 saatte bir besleniyor.
Biz Sab Simplex kullanıyoruz ama işe yarıyor mu anlayamadık bir türlü

Gözün aydın olsun. Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…