Başla canım biz 6 günlüğüz hemen başladık çok önemli dvit15 gün oldu. Şimdi yazdım geç kalmadınız bu zamanlarda başlıyoruz zaten dediler. İnternetten de baktım 15 günden sonra başlayanlar da varmış ama burda görmesem hiç haberim olmayacak ya. Bugün eşime aldırıp başlayayım dedim.
Ne kullanıyorsun ocean mıBaşla canım biz 6 günlüğüz hemen başladık çok önemli dvit
Ben altını temizleyip uyku sersemi eski bezi geri kapatmışımBenim bazen altını yeni değiştirdiğimi unutup tekrar değiştirmişliğim varo kadar aynı döngü ki neyi ne zaman yaptığımı beynim kabul etmiyor
Neden ne olmuş ki sen yokken? Süt mama vs bırakmışsındır mutlakaBugün iki saat yalnız dışarı çıktım. Dönünce annem de eşim de (ki çok şaşırtıcı hiç beklemezdim eşimden) pişman etti. Lohusalıkta aşırı yalnız hissetmeye başladım.
Ben hamilelikten kalan D vitaminini kullanmaya devam ediyorum. Demir ilacı da kullan dediler ama içmedim daha. Enerji olması açısından sütüme zarar vermeyecek takviye araştırıp öyle bir şey kullanmayı da düşünüyorum.Kendisi için vitamin kullanan var mı
Şu an sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum monovit d3Ne kullanıyorsun ocean mı
Canım benim ocean mummy bitmemişti ona devam ediyorum ama o bitince imom latte aldım ona başlayacağım bir de demir+çinko kullanıyorumKendisi için vitamin kullanan var mı
Ocean D3 400IU canm, damla olarak kullanacaksan 3 damla sprey olarak 1 fis, sprey ucunu taktim ben o daha kolay geldi bana.Canım bi fotosunu atar mısın memnunsan bide günde kaç damla
Canım doktorum elenatal 3 verdi ama düzenli kullanmıyorumKendisi için vitamin kullanan var mı
Elanatal 3 kullanıyorum benKendisi için vitamin kullanan var mı
Bende bence işe yaradı. Siz ne kullanıyorsunuz?O kullandığın işe yaradımı canım süt arttırmada ben ne yapssm çoğalmıyor
Canım valla ben de aynı durumdayım. Bebek uyumuyor. Sürekli ağlıyor. Çaresizlikten beynim yandı artık.Kızlar oturup bir orman dolusu ağlayasım var,hem yorgun hem depresif hissediyorum.Nasıl düzen oturacak ne zaman rahatlayacağımı düşünüyorum devamlı,aynadaki kendimi tanıyamıyorum.Bazen tuvalete gitmeyi unutuyorum,bazen yüz yıkamayı.Bunaldım çok.Eşim ve annem çok destek ama gene de sürekli hep böyle olacakmış ve ben devamlı kadın değil de “süt veren kadın” gibi gezecekmişim gibi hissediyorum.Gerçekten bebek bakmak ne kadar zor ne kadar zahmetli ki boşuna denmemiş cennet annelerin ayakları altında diye,erkeklerin bir şey yaptığı yok
Kızlar geceleri bebeğinizi beslemek için uyanmak size de zor gelmeye başladı mı?. Böyle hissettiğim için vicdan azabı çekiyorum. 1 saat 45 dkya alarm kuruyorum genelde şu sıralar alarmı ertelemeye başladığımı farkettim. Nasıl yaparım bunu diye vicdan azabına düştüm sonra
Doktorum bana bile 3 saatte bir kalk dedi siz neden 2 saatte bir uyanıyorsunuz sarılık da yoksaKızlar geceleri bebeğinizi beslemek için uyanmak size de zor gelmeye başladı mı?. Böyle hissettiğim için vicdan azabı çekiyorum. 1 saat 45 dkya alarm kuruyorum genelde şu sıralar alarmı ertelemeye başladığımı farkettim. Nasıl yaparım bunu diye vicdan azabına düştüm sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?