2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    237
Kızlar sütüm biraz azdı ve bebeğim sarılık olmuştu kilo alımı da azdı bu nedenle mama da veriyorum 2 haftadır devamlı olarak ve cidden memeyi çok az alıyor ıkınıyor emmeye başlayınca ağlıyor ben gaz sorunu var ondan heralde diyordum ama sebebi meme ucuymuş meğer slikolon uç aldım çok güzel emiyor şu an böyle sorunu olan varsa diye söylemek istedim

Onun için yaslanarak emzirmek rahatlatıyor diyorlar benim de sol meme o şekilde hızlı geliyor sağ da tam tersi çok yavaş

Mesajları okumaya vaktim olmuyor yavaş kilo alıyor bebeğim böyle olan var mı ilk üç hafta zaten kilo almamıştı meğer doymuyormuş uyuyordu hep sarılığı vardı 2940 doğum kilosu şimdi 3.5 kg sadece hem meme hem mama veriyorum ama her öğün kaka yapıyor bağırsakları çok mu hızlı ondan mı dedim ama doktor hayır dedi ikinci ayı bittiğinde yine az kilo almışsa o zaman değerlendirilecek

kaç ml mama alıyo

Biberon ısıtıcı kullanan var mı, varsa sizce gerçekten kullanışlı ve gerekli mi?
Canım ben Philips avent almıştım. Bebek alışverişi esnasında ve Herşeyi almalıyım aman eksiği olmasın diye ama bence pek gerekli değil gibi ya şu an benim için.

Reactions: Uva
Kızlar 2 gündür sürekli sütüm üstüme başıms bulaşıyodu feci derecede. Ayrıca sert ve ağrıyor. Bende sağlayan korktum daha fazla üretir vücut vs diye. Geceden beri göğüs peşlerinden ile biraz dinginledim. Ama bu sefer de göğüslerim aşırı sertleşti bebeğim emerken huzursuz oldu muhtemelen süt gelmiyo tıkandı diye düşünüyorum çünkü 2 saattir üstüme bulaşmıyor. Şimdi pompa ile sağdım ikisini biraz yumuşadılar. Ne yapmam lazım sizce
Sürekli sağmalı mıyım
Bi yandan da acaba sütüm kesiliyor mu diye de korktum

Ne kadarlık bebeğiniz şu an

Kızlar bebeği gülmeye başlayanlar oldu mu? Olduysa kaç günlğkken? Bizim ki arada babaya gülüyor da bana hep ciddi ciddi bakıyor sanki

Sürekli sağarsanız bebeğin ihtiyacından fazla süt üretilir, bebek emsin bol bol, ememez sertleşirse çok ara ara sağım yapın elle de olabilir, yumuşaması için sıcak duş alıp o şekildede sağabilirsiniz, ama sürekli sürekli sağmamaya çalışın daha da artmasın ama sertleştiğinde de boşaltmak lasım hafif hafif mastit olmamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…