- 10 Ocak 2024
- 1.305
- 1.491
- 53
Kuzu kaç oldu .benim bebişte aynı doğdu hemen hemen seninkiyle.Canım kiloyu üst sınırdan aldı maşallah 2 aydır.
Kakasında mukus oldu bikaç kez ama renk değişikliği hiç olmadı. Hardal sarısı her zaman
Niye boyle oluyor ki yaŞimdi baktım gün içinde de 55lere düşmüş
Biraz once bu konuyu esimle birlikte ogluma anlattik, en zor donem bu buyudukce kolaylasacak diye, bizede oglumu buyuturken boyle oldu, hasta mi degil mi bilemiyorsun caresizce kendini yetemiyor hissediyorsun, smdi cok cok rahat kurtardı kendini mis gibi, internet bagimlisida degil, insallah kizimizinda en zor gunleri bugunler olacak gun gectikce aglamayan, uyuyan saglicakli bir bebis olacakBir umut ışığı arayanlaraizleyince iyi geldi bana
İkinci olunca ne güzel tecrübe oluyor hep, ben ilk günler sürekli ağlıyordum şimdi de ağlıyorum ama mecbur alıştım sanırım çok zorlanıyorum bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim yaBiraz once bu konuyu esimle birlikte ogluma anlattik, en zor donem bu buyudukce kolaylasacak diye, bizede oglumu buyuturken boyle oldu, hasta mi degil mi bilemiyorsun caresizce kendini yetemiyor hissediyorsun, smdi cok cok rahat kurtardı kendini mis gibi, internet bagimlisida degil, insallah kizimizinda en zor gunleri bugunler olacak gun gectikce aglamayan, uyuyan saglicakli bir bebis olacak
Ben de böyleyim çok zorlanıyorum bebeğim hiç uyumuyor doymuyor meme ile mama veriyorum ama yine uyumuyor bu döngüdeyiz ve tek savaşıyorum uykusuz ve yorgunumİkinci olunca ne güzel tecrübe oluyor hep, ben ilk günler sürekli ağlıyordum şimdi de ağlıyorum ama mecbur alıştım sanırım çok zorlanıyorum bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim ya
Bugün benim kızımda aynen öyleydi biraz araştırdım 4. Haftada büyüme atağı varmış ondan mı acaba doymuyorlarKızlar bugün bebeğim emdi biraz 2 saat boyunca her ağladığında emzirdim ama hep ağladı doymamış gibi mama istedi verdim onu da içti doymuyor mu çekemiyor mu anlamadım her yerine koyduğumda ağladı
Sab simplex mahvetti benim çocuğumu. Suni sancı verip ıkınmalarını artırdı gecelerce işkence çekti yavrum. Üreten kimse kendi osuruğunda boğulsun inşC cilekcanavari Canım bebeğinin gaz sorunu için kullandığın ilaçları yazabilir misin? Ben kaçırdım galiba. Yarın doktora gideceğiz. Ben de sorayım. Sab Simplex bizde anlık bir etki yapıyor sadece.
Canım biz daha 14 günlüğüzBugün benim kızımda aynen öyleydi biraz araştırdım 4. Haftada büyüme atağı varmış ondan mı acaba doymuyorlar
Sağlık ocağındaki ebe kardiyolojiye görünsen olur dedi ama gitmeye fırsatım olmadıNiye boyle oluyor ki ya
Yutkunurken çok ses geliyorsa ve ara ara boğuluyorsa tazyikli demektir. Pompa yaparken de fışşş fışş diye 5-6 delikten süt çıkıyor. Ben çözümü silikon meme ucu kullanmakta buldum. Hem daha kontrollü emiyor hem daha az kısuyor. Direkt memeden emdiği zaman daha memedeyken ağzından burnundan süt sızıntısı şeklinde kusuyordu çok üzülüyordumKızlar memenin tazyikli olduğunu nasıl anlarız bebeğim emerken çok ses çıkarıyor yutkunmaya yetişmeye çalışır gibi,sonra da zaten kusuyor nasıl baş edeceğimi şaşırdım.Çıkardıktan sonra rahatlıyor kusma olayından dolayı emziresim kaçtı
Bugün aynı şeyleri yaşıyorum çok yoruldum gerçekten ama mama vermedim acaba doymuyor mu ben de anlamadım bir tek memede sustuKızlar bugün bebeğim emdi biraz 2 saat boyunca her ağladığında emzirdim ama hep ağladı doymamış gibi mama istedi verdim onu da içti doymuyor mu çekemiyor mu anlamadım her yerine koyduğumda ağladı
Canım çok teşekkür ederim. Yarın sorayım mutlaka. Benimki Sab Simplex verince uykuya rahat dalıyor. Ama kakasını yapamıyor. Bugün yapmıştı mesela. Kakası cıvık. Ama kabız gibi zorlanıyor yaparken.Sab simplex mahvetti benim çocuğumu. Suni sancı verip ıkınmalarını artırdı gecelerce işkence çekti yavrum. Üreten kimse kendi osuruğunda boğulsun inş
Ocean lactase enzyme+trubiotic plus
Çok şükür faydasını gördüm rahatladı baya
Ben hepsini yaptıracağım yaKızlar özel aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıracak mısınız?
Yutkunurken çok ses geliyorsa ve ara ara boğuluyorsa tazyikli demektir. Pompa yaparken de fışşş fışş diye 5-6 delikten süt çıkıyor. Ben çözümü silikon meme ucu kullanmakta buldum. Hem daha kontrollü emiyor hem daha az kısuyor. Direkt memeden emdiği zaman daha memedeyken ağzından burnundan süt sızıntısı şeklinde kusuyordu çok üzülüyordum
Ben yaptıracağım hepsinideKızlar özel aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıracak mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?