Benimki öyle canım. Doktor kolik dedi 3,5 ay bu şekilde devammış . Umarım öyle olur.kaldı 2 ay diye sabır ediyorumYa arkadaşlar bebeği çok ağlayan var mı? Gerçekten çıldırmak üzereyim artık kendimi parçalıcam 7/24 ağlayabilir mi bi bebek ? Yalnız uyurken sesi kesiliyor cok yoruldum cok bunaldım artık bu nedir ya
ay yok bilmiyorum onu 98liyim ben lccjkxndhdhSeverek ayrılanlar şarkısına yaşın elvermiyor tabii
Canım ne şekilde ağlıyor peki?Benimki öyle canım. Doktor kolik dedi 3,5 ay bu şekilde devammış . Umarım öyle olur.kaldı 2 ay diye sabır ediyorum
Kakasını yaptıktan sonra bile ağlıyor . Malesef kolik olunca böyle oluyor bi nedemi yok ağlamak için benimde sinirlerim bozuldu. Aynı senin gibi uykudan uyanınca ağlayacak diye korkuyorum. Sürekli memede emzikte tutmuyor. Bi süre sonra emmiyor kafasını sağa sola çarpıyor artıkCanım ne şekilde ağlıyor peki?
Ben şuan gazı olduğunu düşünmüyorum çok rahat cıkarabiliyor son aldığım damlalardan sonra. Ama her fırsatta ağlıyor yine
Çok kötü modum düşük ya kuzular. Üstelik yarın birkaç arkadaşım gelecek. Kimseyi kaldıracak halim yok. Annemle aramdaki gerginlik eşimle aramıza yansıdı. Çok yalnız yorgun umutsuz hissediyorum. Anneme de zerre sevgi olumlu bir şey hissetmiyorum. Yeni anne olmuşken bunları hissetmek öyle zor ki.
Canım bnmde aynı uyuyor uyanırken bağırarak ağlıyorr emiyor diğer memeye geçirirlçken bile ağlıyorr ben anlamsdımYa arkadaşlar bebeği çok ağlayan var mı? Gerçekten çıldırmak üzereyim artık kendimi parçalıcam 7/24 ağlayabilir mi bi bebek ? Yalnız uyurken sesi kesiliyor cok yoruldum cok bunaldım artık bu nedir ya
Canım başka bişeye falan baktılarmı direk gazdan dolayı kolikmi dedilerBenimki öyle canım. Doktor kolik dedi 3,5 ay bu şekilde devammış . Umarım öyle olur.kaldı 2 ay diye sabır ediyorum
Doktor size mama verin dedi mi bizimkine söylediİlk hafta kaybettiği kilo değil ödem benim oğlum da 2650 doğdu 2500 e düştü sonrasında toparlıyor
Bebeğim 2650 doğdu ödemden sonra ilk hafta 2500 e düştü ilk ayında 3kg 100g a çıktı
Yok valla durumunu anlattım işte buradaki gibi doktorda malesef kolik böyledir dedi sadece . Doktoru aslında deneyimli birisi ama başka bi doktora mı gitsem dedim bi ara çaresizliktenCanım başka bişeye falan baktılarmı direk gazdan dolayı kolikmi dediler
Aynı böyle bizimkide ya hayret bişey vallaKakasını yaptıktan sonra bile ağlıyor . Malesef kolik olunca böyle oluyor bi nedemi yok ağlamak için benimde sinirlerim bozuldu. Aynı senin gibi uykudan uyanınca ağlayacak diye korkuyorum. Sürekli memede emzikte tutmuyor. Bi süre sonra emmiyor kafasını sağa sola çarpıyor artık
Çok üzücü ya gerçekten insan istiyor ki bebeği keyifli olsun mutlu olsun. Hiç ağlamasın demiyorum ama arada sussun yaCanım bnmde aynı uyuyor uyanırken bağırarak ağlıyorr emiyor diğer memeye geçirirlçken bile ağlıyorr ben anlamsdım
Hayır mama vermemi hiç istemedi anne sütünden devam etmemi söyledi ama ben bazen akşama doğru sütümün azaldığını hissediyordum 2. Aydan sonra akşamları verdim 30 ml kadar o da her zaman değil haftada 2 kez olarakDoktor size mama verin dedi mi bizimkine söyledi
Hayır mama vermemi hiç istemedi anne sütünden devam etmemi söyledi ama ben bazen akşama doğru sütümün azaldığını hissediyordum 2. Aydan sonra akşamları verdim 30 ml kadar o da her zaman değil haftada 2 gün felan
Ben yaşıyorum. Yarın doktora gideceğim bunun için.kızlar regl ağrısı gibi karın ağrısı yaşayan var mı
Benim bebeğim hep aynı saatlerde huzursuzlanıyor. Bu saatlerden sabaha kadar ağlıyor ve uyumuyor. Gaz sancısını da daha çok bu saatlerde çekiyor. Doktor hep aynı saatlerde olduğunu duyunca direkt kolik dedi.Canım başka bişeye falan baktılarmı direk gazdan dolayı kolikmi dediler
Hayatımda her şey üst üste geldi. Sütümü bu stres çok azalttı galiba. Hamilelikte yaşadıklarım, bebeğimin erken doğması ve küvöz süreci, kayınvalidemin yaşattıkları yetmezmiş gibi apartmanda çok samimi olduğum iki kişinin asılsız suçlamalarıyla karşılaştım ve yalnız bırakıldım. Bu son durumu kafama takarken fark etmeden sütümü azalttım..Kızlar benim sütüm giderek azalmaya başladı. Sağım yaptıkça süt artar deniyor ama bende hiç öyle olmuyor. Günde 5 kere de sağsam 1 kere de sağsam toplamda aynı ml süt çıkıyor. Önceden tek göğsümden en az 50 ml süt çıkardı. Şimdi iki göğsümün toplamında 50 ml’i zor görüyorum. Humana emziren anne çayı sipariş ettim ama umudum kırık. Önceden süt inince göğüslerim sızlardı, taş gibi olurdu, süt akardı. Şimdi bunların hiçbiri olmuyor
Pompa sayisini artirdikca sut miktarim benim de artmadi. Hatta bir sure sonra sari yagli sut yerine mama gibi beyaz sut gelmeye basladi ama mecburen sagiyorum yine de. 2. ayla birlikte gogusler bebegin ihtiyaci kadar yani cektigi kadar sut uretmeye baslarmis. Ilk haftalardaki gibi bol bol uretmek yerine. Herkes icin gecerli olmayabilir ama sut azalmasi rastlanan bir durummus maalesef. Cesitli takviyeleri deneyip hangisi size iyi geliyor onu bulmaya calisabilirsiniz. Bana emzirme kurabiyeleri cok iyi gelmisti mesela.Kızlar benim sütüm giderek azalmaya başladı. Sağım yaptıkça süt artar deniyor ama bende hiç öyle olmuyor. Günde 5 kere de sağsam 1 kere de sağsam toplamda aynı ml süt çıkıyor. Önceden tek göğsümden en az 50 ml süt çıkardı. Şimdi iki göğsümün toplamında 50 ml’i zor görüyorum. Humana emziren anne çayı sipariş ettim ama umudum kırık. Önceden süt inince göğüslerim sızlardı, taş gibi olurdu, süt akardı. Şimdi bunların hiçbiri olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?