Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
İmex zaten hiçbir işe yaramıyor canım kullanma daha iyi

Gerçekten nefret ettim ya gece erken yatsam anlayacağım ama bu erken kalkmak hiç iyi gelmedi bana dediğin gibi belki de bebek acikiyo açlık hissi geliyor uykusuz geceler erken başladı
Ay al benden de o kadae ya sbah 7de açtım gözümü, zorla geri uyuttum kendimi ve saat 9 yine kalktım
Hahahah bende zorla uyumuşum bir saat kadar gözlerim aciyor zombi gibiyim

Kııazzz bak aklımdasın az kaldı kontrole shsndldnd

Kaliteli ve deliksiz uyku denen bisey kalmadı vücut uykusuz gecelere hazırlanıyor heralde kjkjkjjj

Günaydın kizlar sizin de böyle mi Cildiricam sabah 6 deyip gün aymaya başlayınca benim
Gözler açılıyor her gün aynı bu nedir böyle anlamadım gitti
Benim de uyku düzenim saçma sapan.Saat dayanamayıp en geç 10 buçukta yatıyorum hatta bazen 9 buçuk.12 ya da 1 gibi tuvalete kalkıyorum,sonra gene bir süre uyuyamıyorum nerdeyse 2 saat geçmiş oluyor .Sabah da bazı günler sürünüyorum.Gece 3 kere tuvalete gittiğim oluyor.Üstelik doktor 2 tl su içmiyorum 2 lt suyu bile beğenmiyor 3 lt olacak diyor o zaman herhalde tuvalette sabahlarım.

Ben o iki lt suyu içerken bile bi ayağım sürekli tuvalette. Gerçekten artık wc gitmekten yoruluyorum eşim bile diyor noluyo sana böyle diye

Ben o iki lt suyu içerken bile bi ayağım sürekli tuvalette. Gerçekten artık wc gitmekten yoruluyorum eşim bile diyor noluyo sana böyle diye
Mümkün değil 2 lt içemiyorum ya ben,miden bulanmıyorsa içmek zorundasın diyor doktor.1.5 lt içiyorsam da ciddi ciddi sürekli tuvaletteyim.Gece lıkır lıkır çiş yapıyorum uykum açılıyor

Günaydın kizlar sizin de böyle mi Cildiricam sabah 6 deyip gün aymaya başlayınca benim
Gözler açılıyor her gün aynı bu nedir böyle anlamadım gitti
Günaydın kızlar ben de ayni durumdayım maalesef hep aynı saatlerde 6 gibi uyanıyorum gözüme daha da uyku girmiyor

Kııazzz bak aklımdasın az kaldı kontrole shsndldnd
Hahaha canimsin yoldayim
Gidiyorum askooo
Kaliteli ve deliksiz uyku denen bisey kalmadı vücut uykusuz gecelere hazırlanıyor heralde kjkjkjjj
Kesinlikle zorlanmayalım diye şimdiden sinyal veriyor
Umarım kısa sürede geçer bu duzeminiz böyle hiç hoş değil yarım yamalak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…