- 22 Kasım 2022
- 3.481
- 3.811
- 63
İmex zaten hiçbir işe yaramıyor canım kullanma daha iyiKızlar yüzüm ve sırtım aşırı sivilcelendi. Bende cildiye ye gittim. Bana imex diye antibiyotikli krem yazdı. Hamilesin diye tek bunu yazabilirim dedi. Ama internette baktığımda hamilelerin kullanılmasını önermiyor. Ne yapmalıyım sizce kullanayım mı kararsız kaldım
Ay al benden de o kadae ya sbah 7de açtım gözümü, zorla geri uyuttum kendimi ve saat 9 yine kalktımGünaydın kizlar sizin de böyle mi Cildiricam sabah 6 deyip gün aymaya başlayınca benim
Gözler açılıyor her gün aynı bu nedir böyle anlamadım gitti
Gerçekten nefret ettim ya gece erken yatsam anlayacağım ama bu erken kalkmak hiç iyi gelmedi bana dediğin gibi belki de bebek acikiyo açlık hissi geliyor uykusuz geceler erken başladıBen en başından beri öyleyim hatta 10.haftaya kadar her gece bir kez saat 2,3 civarı wc ye uyanıyordum, sabahta 5,6 gibi yine uyanıyordum. Şimdi sadece gece uyanmam bitti ama sabah erkenden kendim uyanıyorum. Her sabah iş için alarmım var 06.40da ama daha alarmla uyanamadım hiç. Acaba acıkıyoruz kan şekerimiz düşüyor yada susuz kalıyoruz falan ondan mı gebelikte uyanıyoruz ki
Hahahah bende zorla uyumuşum bir saat kadar gözlerim aciyor zombi gibiyimAy al benden de o kadae ya sbah 7de açtım gözümü, zorla geri uyuttum kendimi ve saat 9 yine kalktım
Kııazzz bak aklımdasın az kaldı kontrole shsndldndGerçekten nefret ettim ya gece erken yatsam anlayacağım ama bu erken kalkmak hiç iyi gelmedi bana dediğin gibi belki de bebek acikiyo açlık hissi geliyor uykusuz geceler erken başladı
Hahahah bende zorla uyumuşum bir saat kadar gözlerim aciyor zombi gibiyim
C cilekcanavari memikolar kurumustır lansinoh göğüs ucu krem sürün bebisler hsjdjdjdAşko boşver ya herşeyi de bilmeyelim bende bilmiyorum
Kaliteli ve deliksiz uyku denen bisey kalmadıGerçekten nefret ettim ya gece erken yatsam anlayacağım ama bu erken kalkmak hiç iyi gelmedi bana dediğin gibi belki de bebek acikiyo açlık hissi geliyor uykusuz geceler erken başladı
Hahahah bende zorla uyumuşum bir saat kadar gözlerim aciyor zombi gibiyim
Yaa bakayım hemen askoC cilekcanavari memikolar kurumustır lansinoh göğüs ucu krem sürün bebisler hsjdjdjd
Benim de uyku düzenim saçma sapan.Saat dayanamayıp en geç 10 buçukta yatıyorum hatta bazen 9 buçuk.12 ya da 1 gibi tuvalete kalkıyorum,sonra gene bir süre uyuyamıyorum nerdeyse 2 saat geçmiş oluyor .Sabah da bazı günler sürünüyorum.Gece 3 kere tuvalete gittiğim oluyor.Üstelik doktor 2 tl su içmiyorum 2 lt suyu bile beğenmiyor 3 lt olacak diyor o zaman herhalde tuvalette sabahlarım.Günaydın kizlar sizin de böyle mi Cildiricam sabah 6 deyip gün aymaya başlayınca benim
Oyyyy keroş da bizden ya sabah 6bucuk dendi mi gözler açılır dkhddjjdGünaydınnnnbugün tatil evdeyim ama görünki 6 bucukta uyandım hajdjdjd bıraksalar öğlene kadar yatarım (Bıraksa=kerem) hajsjdjdd
Ben o iki lt suyu içerken bile bi ayağım sürekli tuvalette. Gerçekten artık wc gitmekten yoruluyorum eşim bile diyor noluyo sana böyle diyeBenim de uyku düzenim saçma sapan.Saat dayanamayıp en geç 10 buçukta yatıyorum hatta bazen 9 buçuk.12 ya da 1 gibi tuvalete kalkıyorum,sonra gene bir süre uyuyamıyorum nerdeyse 2 saat geçmiş oluyor .Sabah da bazı günler sürünüyorum.Gece 3 kere tuvalete gittiğim oluyor.Üstelik doktor 2 tl su içmiyorum 2 lt suyu bile beğenmiyor 3 lt olacak diyor o zaman herhalde tuvalette sabahlarım.
Benim tahmini 7 kasımmmEvet ya son zamanlarda o kadar erkek duyduk kisenin tahmini doğum neydi
Sanırım öyle kuşum diğer fetaller erkektiya kiyamam erkekler o kadar cogaldi ki kizlarin sayisini unuttuk kiz analari ses edin siraylanergiscicegi6 su an tek ispatli kiz bebis sende miydi kusum ya
Bak bebisim ben doğumdan önce ve sonrada kullandımmYaa bakayım hemen asko
Hsjdndnd malesef… hiç 8 e kadar uyudugunu görmedmOyyyy keroş da bizden ya sabah 6bucuk dendi mi gözler açılır dkhddjjd
Mümkün değil 2 lt içemiyorum ya ben,miden bulanmıyorsa içmek zorundasın diyor doktor.1.5 lt içiyorsam da ciddi ciddi sürekli tuvaletteyim.Gece lıkır lıkır çiş yapıyorum uykum açılıyorBen o iki lt suyu içerken bile bi ayağım sürekli tuvalette. Gerçekten artık wc gitmekten yoruluyorum eşim bile diyor noluyo sana böyle diye
İnanır mısın ben de uykudan uyandım önce öğürme hissiyle sonra bir anda midem kazındı gibi oldu tuhaf bir şeydi.Benim gece bulantım olmazdı az önce inanılmaz bi bulantı başladı normaldir herhalde dimi
Günaydın kızlarGünaydın kizlar sizin de böyle mi Cildiricam sabah 6 deyip gün aymaya başlayınca benim
Anladım tamam canım o zaman kullanmıyım en iyisiİmex zaten hiçbir işe yaramıyor canım kullanma daha iyi
Hahaha canimsin yoldayimKııazzz bak aklımdasın az kaldı kontrole shsndldnd
Kesinlikle zorlanmayalım diye şimdiden sinyal veriyorKaliteli ve deliksiz uyku denen bisey kalmadıvücut uykusuz gecelere hazırlanıyor heralde kjkjkjjj
Umarım kısa sürede geçer bu duzeminiz böyle hiç hoş değil yarım yamalakBenim de uyku düzenim saçma sapan.Saat dayanamayıp en geç 10 buçukta yatıyorum hatta bazen 9 buçuk.12 ya da 1 gibi tuvalete kalkıyorum,sonra gene bir süre uyuyamıyorum nerdeyse 2 saat geçmiş oluyor .Sabah da bazı günler sürünüyorum.Gece 3 kere tuvalete gittiğim oluyor.Üstelik doktor 2 tl su içmiyorum 2 lt suyu bile beğenmiyor 3 lt olacak diyor o zaman herhalde tuvalette sabahlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?