Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar yüzüm ve sırtım aşırı sivilcelendi. Bende cildiye ye gittim. Bana imex diye antibiyotikli krem yazdı. Hamilesin diye tek bunu yazabilirim dedi. Ama internette baktığımda hamilelerin kullanılmasını önermiyor. Ne yapmalıyım sizce kullanayım mı kararsız kaldım

Ben bir haftadir gidicem cildiyeye sirf bunun icin gitmedim bak, biliyorim basima gelecegi. Hos kendi doktorum illa gebelige uygun bir sey verirler dedi de icime sinmeyecek kullanmicagim seyi alip odedigim bilmem kac bin vizite ucretiyle kalicam diye gitmeyi oteleyip durdum. İmex zamaninda kullandim hic de iyi gelmemisti bana bu arada icten geliyor hormon duzeyimizi degistiremicegimize gore ben sifirlanacahini dusunmuyorum malesef ya

Aşağı kısımda yanlış o zaman hakkaten 13 içindesin diyor yani tamamlanmamış
Bu uygulama 14+0 ı da 13 içinde sayıyor bu takvime çok bakmıyorum
Dikkate aldığım genelde aşağıdaki

Eklentiler

• 1000068213.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 56
Benim gece bulantım olmazdı az önce inanılmaz bi bulantı başladı normaldir herhalde dimi

Bende 22 nisanda kan vermiştim. Fetal sonucu bekliyorum of ne zaman çıkacak yaaa aynı tarihlerde bikaç kişi vermiştik heralde kimsenin gelmedi gibi
Evet ben de 22 Nisan'da vermiştim ses yok hâlâ pazartesi sabah labaratuvara ulaştı bakalım ne zaman çıkacak

Evet ben de 22 Nisan'da vermiştim ses yok hâlâ pazartesi sabah labaratuvara ulaştı bakalım ne zaman çıkacak
Benim şirket galiba Amerika’ya göndermiyor ya. Aramıştım 23 ünde gelmiş dediler Ankara merkezli bir laboratuvar. Türkiye de de yapılıyor mu bu işler acaba

Of bende aynı durumdayım. Gittim aldım ilacı ama kullansam mı kullanmasam mı kararsız kaldım.

Benim şirket galiba Amerika’ya göndermiyor ya. Aramıştım 23 ünde gelmiş dediler Ankara merkezli bir laboratuvar. Türkiye de de yapılıyor mu bu işler acaba
Evet canım yapılıyor. Ben de buradaki bir gen merkeziyle görüşmüştüm bir ara. Onlar da en fazla iki haftada alırsınız demişti seninki de en geç bir haftaya gelir o zaman

Günaydın kizlar sizin de böyle mi Cildiricam sabah 6 deyip gün aymaya başlayınca benim
Gözler açılıyor her gün aynı bu nedir böyle anlamadım gitti
Ben en başından beri öyleyim hatta 10.haftaya kadar her gece bir kez saat 2,3 civarı wc ye uyanıyordum, sabahta 5,6 gibi yine uyanıyordum. Şimdi sadece gece uyanmam bitti ama sabah erkenden kendim uyanıyorum. Her sabah iş için alarmım var 06.40da ama daha alarmla uyanamadım hiç. Acaba acıkıyoruz kan şekerimiz düşüyor yada susuz kalıyoruz falan ondan mı gebelikte uyanıyoruz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…