Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Mümkün değil 2 lt içemiyorum ya ben,miden bulanmıyorsa içmek zorundasın diyor doktor.1.5 lt içiyorsam da ciddi ciddi sürekli tuvaletteyim.Gece lıkır lıkır çiş yapıyorum uykum açılıyor
Bide 1 bardak suya 3 kez işeme seansı oluyor o garip dkdjdkdjjdjdjf 2 lt içmeyince böbreğim ağrıyor onun zoruyla içiyorum bende valla. Yoksa onu bile içemem tiksindim artık doğurduktan sonra uzun süre su içmicem diyorum eşime dlfjfkfjfk

İnanır mısın ben de uykudan uyandım önce öğürme hissiyle sonra bir anda midem kazındı gibi oldu tuhaf bir şeydi.
Yaa o kadar rahatsız etti ki ve uzun sürdü bulantı oluyordu da kısa sürüyordu of inşallah olmaz bidaha

kızlar ya baş ağrısı için neler yapıyosunuz fikir verir misiniz iki üç gündür baş ağrım var tansiyonum normal su içemiyorum ondan mı acaba anlamadım şimdi uyandım hemen başladı ağrı bir de normal mi baş ağrıları

Ama 14+0 da tam 14 yazması lazım yarın da 14+1 olacağı için 15. haftanın içinde olman lazım. Neyse fenalık geldi hamileyken bu kadar zihnimizi kullanmayalım
Hayır ahaha 14+0 14 e yeni girdi demek hamilelik haftası da öyle hesaplanıyor ya hani şuan ben 14. Haftamı doldurmaya başladım

Kesinlikle su içmediğin için ağrıyor canım biraz fazla içmeye çalış mutlaka faydası oluyor

Hamileliğinde Tsh yüksekliği yaşayan birileri var mı acaba grupta ?

Dün kan verdim, Tsh 9.3, Ft4 8.6 çıktı.
3 nisandaki kan sonucunda Tsh 0.1, Ft4 12.8 idi. Bu sebeple düşük dozda ilaç kullanıyordum ama şimdi de çok yükselmiş
ft4 ne onu bilmiyorum ama benim normalde tiroit sıkıntım yok hamile olunca yükseliyo 5. haftamda ilaca başladım 1 ayda 3.9'dan 1'e indi yine de devam edicem doğuma kadar. 50 mg kullanıyorum bu dozda kalıcakmışım. ama geç başlasam belki benim de daha fazla yükselirdi kafana takma bence doğru doz ve ilaçla çok kısa sürede düşüyo iyi bir endokrin doktoruna git mutlaka. çok daha yüksek olup sıkıntı hiç yaşamayanlar var hatta bana doktorum yurtdışında 3-4 tsh olunca ilaç bile verilmediğini söyledi. kaçıncı haftadasın bu arada sen

Dün kan verdim, Tsh 9.3, Ft4 8.6 çıktı.
3 nisandaki kan sonucunda Tsh 0.1, Ft4 12.8 idi. Bu sebeple düşük dozda ilaç kullanıyordum ama şimdi de çok yükselmiş
ilaç kullandığın halde yükselmesi bana çok tuhaf geldi ya bi yanlışlık mı oldu acaba? 0.1 zaten çok iyimiş senin neden 9.3'e çıksın ki acaba senin yükseltmeye mi çalıştılar anlamadım gerçekten doktorunla görüştün mü?

Hayır ahaha 14+0 14 e yeni girdi demek hamilelik haftası da öyle hesaplanıyor ya hani şuan ben 14. Haftamı doldurmaya başladım
Aaa olmadı bu bitirilen hafta söylenir. 14+0 14’ü tamamladı 15’ten gün alıyor demek. 14+1 14 haftalık ve artı 1 günlük demek. Yaş gibi yani bunda da tamamladığın haftayı söylersin ve 15’in içindesin. Ben şu an 12+3 yani 13. haftanın içindeyim.
Şu linkten bakabilirsin: Link

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…