Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ft4 vücudumuzda aktif olarak dolaşan tiroid diye açıklamıştı doktorum, o yüzden Tsh değeri ile birlikte ona da bakıyor hep. Ben de yurtdışındayım. Her ay doktorumla mutlaka görüşüyorum.
Umarım dediğin gibi olur bir zararı olmamıştır bebeğime
10+5 oldum bugün.
Size de çok geçmiş olsun

Gunaydin kizceler ben yine yeni uyandim nazar degmesin iki kisilik uyuyorum 13 haftadir ben, dogurana kadar da keske uyuyabilsem cok severim uykuyuama cise kalkiyorum sabaha karsi muhakkak.
maviss_34 kizzzzz demek istiyorum

Gunaydin kizceler ben yine yeni uyandim nazar degmesin iki kisilik uyuyorum 13 haftadir ben, dogurana kadar da keske uyuyabilsem cok severim uykuyuama cise kalkiyorum sabaha karsi muhakkak.
maviss_34 kizzzzz demek istiyorum
Bende gece döngü oldu WC kalkıyorum sonra bi bardak su içip yatıyorum bu gece böyle 4 kere oluyor uyur gezer gibiyim

Sizin değeriniz kaç acaba ? Ben benim gibi değeri çok yüksek olan varsa (9.3) doktorunuzun yorumunu merak ediyorum

Bunu ben doktoruma sormuştum 11+6 da sanırım 12. Hafta bitmek üzere mi yani demiştim hayır 12. Haftaya yeni başlıyorsun demişti şuan ben 14 ü mü bitirdim yani

Su icmeden yat of o uykudan uyaninca icilen suyun verdigi keyif de hicbir zaman diliminde yok ya boyle kana kana iciyorum ben de
Gündüz tam verimli içemiyorum o yüzden gece o istekle güzel akıyo zaten normaldede sürekli uyanıp çocuklar üstünü açmış mı napıyorlar diye kontrol eden biriyim o yüzden zorlamıyor

Sizin değeriniz kaç acaba ? Ben benim gibi değeri çok yüksek olan varsa (9.3) doktorunuzun yorumunu merak ediyorum
Ben ilk hamileliği öğrendiğimde 5+0 iken 10 küsürdü ama kese görünmediğinden doktor ilaç vermedi biz kendimiz 25 mg başladık sonra başka doktora gittim 7+1 de keseyi gördük 50mg çıkardı o zaman da 3.5 a düştü
Tekrar haftaya tahlil vereceğim 2.5 altına düşürmeye çalışıyoruz umarım düşmüştür önceden böyle bir problemim yoktu benim gebelikte oldu

Ben çözüm bulamadım hergün sabah 11bucuk gibi başlıyor, akşam 5lere kadar hiç durmadan ağrıyor. Şuan öyle kötü ağrıyor ki ananem usulü tülbent sarcam birazdan bakalım basıncı düşürür belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…