Gazdan dolayı da şişkinlik oluyormuş ilk 3 ayda bence normal büyüsün bırak ne güzel iç karnın da geniş olabilirAaaa o da guzel bence ben simdiden tribe girdim bu haftadan boyleyse ileride napicam diye
ay ne tatlı yaaa göbek değil annesiii ikinci üçüncü gebeliklerde göbüş daha çabuk hamile şekline giriyor6 aylık gobissss yükleniyorgöbek mi bebek mi sonumu düşünemiyorum gene
Galiba öyle kuzum öncesinden bir sezeryan göbeğim vardı zaten buyudu biraz dahaay ne tatlı yaaa göbek değil annesiii ikinci üçüncü gebeliklerde göbüş daha çabuk hamile şekline giriyor
Haydi bize güzel haber ver merakla bekliyoruzKızlar ben kontrolden çıktım hemen detaylari anlatayım .
şişkinlik özellikle akşamları bende de oluyor. gün içinde yediklerimiz, içtiğimiz sular elbet bi tık şişiriyor. ama şöyle ki, hamile kalmadan önce bende öyle bi şişkinlik olmuyordu. şişkinlikte hamilelikten benceGaliba öyle kuzum öncesinden bir sezeryan göbeğim vardı zaten buyudu biraz dahabenim midem de şişkinlik var sanki ya
kuzum iki iki buçuk litrenin altında su içersem o yanların ağrısından ağlıyorum ben. suya asılmaya bak. al önüne hemen iki şişe suyu iç idrara çık bak rahatlayacaksınGünaydın kızlarBugün ben de biraz kötü uyandım. O kadar dikkat etmeme rağmen üşütüyorum galiba. Yanlarım ağrıyor. Hamilelikten önce de ağrırdı sabahları. Böbreklerime baktırmıştım. Bir şey çıkmamıştı. Acaba enfeksiyon mu arttı diye düşünüyorum. Zaten takviyeleri de çok zor içiyorum mide bulantısından dolayı. Şu dönemleri atlatıp hamileliğin tadını çıkaracağımız dönemlere geçsek keşke
Aklımız sende haber ver kuzumSağolun kızlar şimdi çıktık evden haber veririm inşallah öpüyorum hepinizi
Olsun canım geç olsun temiz olsunKızlar benim sonuç pazartesi gelecekmiş ya şansıma tüküreyim ben gerçekten
Bacim malesef hic gazim yok yaGazdan dolayı da şişkinlik oluyormuş ilk 3 ayda bence normal büyüsün bırak ne güzel iç karnın da geniş olabilir
Bir litreyi bitirince şükrediyorum. Bu su işi nasıl olacak hiç bilmiyorumkuzum iki iki buçuk litrenin altında su içersem o yanların ağrısından ağlıyorum ben. suya asılmaya bak. al önüne hemen iki şişe suyu iç idrara çık bak rahatlayacaksın
hayır ya adama sordum pazartesi dediKonusmanin basini kacirdim fetal mi cikti kiz C cilekcanavari
bu yüzden ağrıyor işte. bi kere dediğimi denemeye çalış kussan da ayılıp bayılsan da bitir iki litre suyu ağrı hiç kalmıcakBir litreyi bitirince şükrediyorum. Bu su işi nasıl olacak hiç bilmiyorum
Olsun olsun maşallah büyüsün tombiş olcak senin bebiş belliBacim malesef hic gazim yok yabildigin bebekten yani, ben igne oldum haftalarca hep o gaz yapiyor beni sisiriyor dedim ama 20 gun olucak igneyi de birakali ajdjdjdj bunyeden bunyeye fark ediyor sanirim iste
Oooo hemde nasıl maden suyu olmadan yaşayamıyor gibi oldum gün iki kesinşişkinlik özellikle akşamları bende de oluyor. gün içinde yediklerimiz, içtiğimiz sular elbet bi tık şişiriyor. ama şöyle ki, hamile kalmadan önce bende öyle bi şişkinlik olmuyordu. şişkinlikte hamilelikten bence
Havalar ısındıkça istemsiz kendimi içeceğiz zatenBir litreyi bitirince şükrediyorum. Bu su işi nasıl olacak hiç bilmiyorum
neyse hadi senden gelecek habere odaklanayım bugünOlsun canım geç olsun temiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?