Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
ay ne tatlı yaaa göbek değil annesiii ikinci üçüncü gebeliklerde göbüş daha çabuk hamile şekline giriyor
Galiba öyle kuzum öncesinden bir sezeryan göbeğim vardı zaten buyudu biraz daha benim midem de şişkinlik var sanki ya

Günaydın kızlar Bugün ben de biraz kötü uyandım. O kadar dikkat etmeme rağmen üşütüyorum galiba. Yanlarım ağrıyor. Hamilelikten önce de ağrırdı sabahları. Böbreklerime baktırmıştım. Bir şey çıkmamıştı. Acaba enfeksiyon mu arttı diye düşünüyorum. Zaten takviyeleri de çok zor içiyorum mide bulantısından dolayı. Şu dönemleri atlatıp hamileliğin tadını çıkaracağımız dönemlere geçsek keşke

Galiba öyle kuzum öncesinden bir sezeryan göbeğim vardı zaten buyudu biraz daha benim midem de şişkinlik var sanki ya
şişkinlik özellikle akşamları bende de oluyor. gün içinde yediklerimiz, içtiğimiz sular elbet bi tık şişiriyor. ama şöyle ki, hamile kalmadan önce bende öyle bi şişkinlik olmuyordu. şişkinlikte hamilelikten bence

kuzum iki iki buçuk litrenin altında su içersem o yanların ağrısından ağlıyorum ben. suya asılmaya bak. al önüne hemen iki şişe suyu iç idrara çık bak rahatlayacaksın

Gazdan dolayı da şişkinlik oluyormuş ilk 3 ayda bence normal büyüsün bırak ne güzel iç karnın da geniş olabilir
Bacim malesef hic gazim yok ya bildigin bebekten yani, ben igne oldum haftalarca hep o gaz yapiyor beni sisiriyor dedim ama 20 gun olucak igneyi de birakali ajdjdjdj bunyeden bunyeye fark ediyor sanirim iste

kuzum iki iki buçuk litrenin altında su içersem o yanların ağrısından ağlıyorum ben. suya asılmaya bak. al önüne hemen iki şişe suyu iç idrara çık bak rahatlayacaksın
Bir litreyi bitirince şükrediyorum. Bu su işi nasıl olacak hiç bilmiyorum

Bacim malesef hic gazim yok ya bildigin bebekten yani, ben igne oldum haftalarca hep o gaz yapiyor beni sisiriyor dedim ama 20 gun olucak igneyi de birakali ajdjdjdj bunyeden bunyeye fark ediyor sanirim iste
Olsun olsun maşallah büyüsün tombiş olcak senin bebiş belli

Oooo hemde nasıl maden suyu olmadan yaşayamıyor gibi oldum gün iki kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…