Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Canım zaten kontrol en az yarım saat sürüyor o yüzden yazamam belki de cinsiyet öğrenirsem size cumartesi söylerim bilemiyorum hala kutlama konusunda kararsızım
Tamm çatlat ortadan ikiye beni bende cok heyecanlıyım yarın 12:20 randevummm belki arkaarkaya patlatırız. Ben kutşamadan vazgeçtm sanirim dhdjdjf o kadar dayanamam

Ayyyy canım çok mutlu oldum senin adınaben daha hamile değildim ilk kez başka konuda senin mesajını görmüşdüm mesajlarına bakarken bir baktım bu grupdasın izledim 2hafta falan, sonra bir baktım bende hamileyim, ilk kez senin mesajınla burayı buldum ve mesajlarını okurken in şe Allah Mavişin bu kez kızı olur dedimgerçekten buna çok sevindim, Allah prensesini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, amin

Son düzenleme:
Günaydın cağnım kızlaaarrr
Tüm gece fetal dna ile ilgili abuk sabuk rüyalar gördüm, rüya içinde rüya görüyorum falan
İnşallah bugün şu sonuc cıkar da bu ızdırap bi son bulur
Hahahaha ah bu rüyalar bugün yarın gelecek inaniyorum
Hshshdjdjd yok bişi olmazz bence dicem ama Puxhu dan sonra bende hep şüpheye düşüyorum shsjdndd
Evet kız onun dışında bir kaç arkadaşım daha yanıldı erkek olsaydı kesindi de kız olunca değişebilir belki diyorum
Bebegim çok geçmiş olsun salgın var korkutma kendini ishal kusma serum falan takarlarsa iyi gelir benim de oğlum eşim öyleydi dün
Günaydın canım bence bugün sana haber gelecek benim de akşam 17.30 da randevum bakalım heyecanlıyım öğrenince kutlamayı ne zaman yapıcaksınız
Ayyy çok heyecanlı şimdi o saat gelmez çıkınca bize de yaz bak
Bizim resmi tatiller yurtdışını etkiliyor mu ya bence senin de pazartesine kalmaz canim eli kulağında hayırlı güzel haberler insallah
Canım zaten kontrol en az yarım saat sürüyor o yüzden yazamam belki de cinsiyet öğrenirsem size cumartesi söylerim bilemiyorum hala kutlama konusunda kararsızım
Ayyy deme poncikimmm kutlama yapacaksan da sen öğren ailelere sürpriz yap çatlatma bizi
Yaaaa çok duygulandım canım benim teşekkür ederim güzel duaların için Allah razı olsun sağlıkla kucağımıza alalım bebislerimizi çok mutlu oldum yazdıklarına

adam ekrandan bakmış sonuç için ptesi yazıyormuş. stres oldum artık neyse vardır bi hayır ne diyeyim artık
haftasonunu rahat geçiririm diyordum ama nasip
Üzme kendini Haftasonu çabuk geçiyor zaten belli mi olur beklemediğin anda gelir belki de haber

Çok geçmiş olsun. Enfeksiyon tarzı bir durumdur muhtemelen Allah iyilik şifa versin canım

gecmis olsun canim insallah iyilesip donersiniz bebisde sende dualarimiz sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…