- 22 Kasım 2022
- 3.497
- 3.839
- 63
Bende sevmiyom aslında ama buna bi şans vermek istedim başarılıydıAy o diziyi esim cok severek izledi beni kore ve japon isleri biraz kafami tutuyor skdjdjdjf
Hsjdndjf sorma benide geren birşey o, 20 kusürüncu haftada yapılıyordu tam kaçtı hatırlayamadm bebsmmAboovv yeni anksiyete yuklendi hadi bakalim ajdjdjd ne zaman gidilicek ona ya ahsjdj
Hshshdjdjd yok bişi olmazz bence dicem amaSimossss çok tatlısın bende böyleyim eşim dalga geciyor 6 aylık galiba aplaaaaa diyor
Yaaaaa evet Ecosummm hala inanamıyoruz ama heran erkeğe dönerse diye
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin prenses oyyyy
Hsjdjdjf bencede , noluyo diyo herhalde basıyl tekmeyi belki oda benim iyi olup olmadıgımı anlamaya calısıyodurHepsi mi öyle acabaanne hareketi durunca bebek uyanıyor demek ki evrensel dkdjdj
Kızlar selam ben iyi değilim mide bulantım çok şiddetli ve bu sabahta ishalim başladı doktorumu aradım hemen hastaneye gel dedi birazdan gidicem fırsat buldukça yazarım biraz endişeliyim dualarınızı bekliyorumHshshdjdjd yok bişi olmazz bence dicem amaPuxhu dan sonra bende hep şüpheye düşüyorum shsjdndd
Allahım yardımcın olsun canım. Umarım her şey yolundadır. Bizi haberdar etKızlar selam ben iyi değilim mide bulantım çok şiddetli ve bu sabahta ishalim başladı doktorumu aradım hemen hastaneye gel dedi birazdan gidicem fırsat buldukça yazarım biraz endişeliyim dualarınızı bekliyorum
Hay Allah yaa ne oldu sana birden böyle bişey yoktur canım git bi baksınlar serum verirler belki haberdar et bizi de geçmiş olsunKızlar selam ben iyi değilim mide bulantım çok şiddetli ve bu sabahta ishalim başladı doktorumu aradım hemen hastaneye gel dedi birazdan gidicem fırsat buldukça yazarım biraz endişeliyim dualarınızı bekliyorum
Günaydın canım bence bugün sana haber gelecek benim de akşam 17.30 da randevum bakalım heyecanlıyımGünaydın cağnım kızlaaarrr
Tüm gece fetal dna ile ilgili abuk sabuk rüyalar gördüm, rüya içinde rüya görüyorum falan
İnşallah bugün şu sonuc cıkar da bu ızdırap bi son bulur
Karnım taş gibi kasık bel ağrım da başladı içime pek iyi şeyler doğmuyor korkuyorumHay Allah yaa ne oldu sana birden böyle bişey yoktur canım git bi baksınlar serum verirler belki haberdar et bizi de geçmiş olsun
İnşallah canımAllahım yardımcın olsun canım. Umarım her şey yolundadır. Bizi haberdar et
Geçmiş olsun bebegim bence enfeksiyon var, sabah olmayan her bulantı enfeksiyon olabilir diyorlar ama tabi her hamilelik farklı. İshalde bunu destekliyor gibi kuşum haber edersin ama içini ferah tut, çözümi olmayan hiçbirşey yokturKızlar selam ben iyi değilim mide bulantım çok şiddetli ve bu sabahta ishalim başladı doktorumu aradım hemen hastaneye gel dedi birazdan gidicem fırsat buldukça yazarım biraz endişeliyim dualarınızı bekliyorum
Karnım taş gibi kasık bel ağrım da başladı içime pek iyi şeyler doğmuyor korkuyorum
Tekrar yazdım doktora yatış yaptırıyım sana dedi hazırlıklı gel dedi. Çanta vs ayarlıyorum damardan sıvı takviyesi vermesi gerekiyormuş sanırım bişeyler daha anlattı ama kafam da bi uğultu var dinleyemedim bile
Canım sakin kalmaya çalış. Hiçbirşey olmayacak tamam mı dualarım seninleKarnım taş gibi kasık bel ağrım da başladı içime pek iyi şeyler doğmuyor korkuyorum
Tekrar yazdım doktora yatış yaptırıyım sana dedi hazırlıklı gel dedi. Çanta vs ayarlıyorum damardan sıvı takviyesi vermesi gerekiyormuş sanırım bişeyler daha anlattı ama kafam da bi uğultu var dinleyemedim bile
Çok geçmiş olsun hiç korkmayın bebiş de siz de iyileşip dönersiniz inşallahKarnım taş gibi kasık bel ağrım da başladı içime pek iyi şeyler doğmuyor korkuyorum
canım korkmaa üşütmüşsündür, bizi habersiz bırakmaKızlar selam ben iyi değilim mide bulantım çok şiddetli ve bu sabahta ishalim başladı doktorumu aradım hemen hastaneye gel dedi birazdan gidicem fırsat buldukça yazarım biraz endişeliyim dualarınızı bekliyorum
Ay inşallah yaa laboratuvardaki arkadaşa yazdım, kendimi berbat hissediyorum anksiyetem tavan yaptıGünaydın canım bence bugün sana haber gelecek benim de akşam 17.30 da randevum bakalım heyecanlıyımöğrenince kutlamayı ne zaman yapıcaksınız
kuzum idrar yolu enfeksiyonu belirtisi bunların hepsi. korkma 1 gece bile yatış yapsan iyileşir dönersin bebek iyidir sıkıntı yapma onu hiçKarnım taş gibi kasık bel ağrım da başladı içime pek iyi şeyler doğmuyor korkuyorum
İnşallah canım ya öğreniriz bakalımAy inşallah yaa laboratuvardaki arkadaşa yazdım, kendimi berbat hissediyorum anksiyetem tavan yaptı
yaaa sen bu randevuda cinsiyet öğrenirsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?