Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ben bu gece rüyamda bir kız bebek doğurduğumu gördüm. Cinsiyetle ilgili sabırsızlık arttıkça rüyalar da bu konu işlenmeye başladı

Kızlar kontrole gittim 12+6 ultrasona göre 13 bir gün önden gidiyor bebe . Kimseye söylemeyin bi tahmin yapabilirim kız gibi dedi 16 de kesin söylerim şimdilik öyle görüyorum paylaşmayın kimseyle dedi doktor hanım . Bazılarınız anlıyor ultrason kâğıdından sizde bi tahmin yapıverin :)

Eklentiler

• IMG_5370.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 64
Ayyyy hadi bakalim cok heyecanli buyuk gun heldi cinsiyeti nasil ogrenmeye karar verdin poncik
Hala kararsızım aslında doktor görüp de birden söylerse söyler artık ama sorarsa bize kardeşimde gelicek ona söyleyin diyeceğim yarın öğrenirim ben artık

Hala kararsızım aslında doktor görüp de birden söylerse söyler artık ama sorarsa bize kardeşimde gelicek ona söyleyin diyeceğim yarın öğrenirim ben artık
Yok onden tembihle otururken daha doktoru soylemez o zaman muayene sirasinda. Yarin partilerceeeeeg hadi hakalim ay 13 haftalik nasil gozukuyor acaba ya cikinca bize de goster bebisi

Kizlar puxhu Puxhu gayet iyi enfeksiyon vs yok tahlillerinde simdi konustuk serum yemis ishal bulanti icin, simdi disaridaymis bakamayacak gibi sanirim ben size haber edeyim dedim kesin kizmis bebis bu arada
Yaaa iki güzel haberr sağol bebsmm bilgilendirme iyi geldi. Ay istemsiz birimiz bişi dese hemen kafama takıyom ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…