- 3 Nisan 2023
- 2.747
- 2.702
- 63
- 38
Sağol haber verdiğin için çok merak ediyordumKızlarPuxhu ile konuştuk doktoru doğuma girmiş onu bekliyormuş muayene olduktan sonra haberdar edecek
Bu defa perinatoloğa gideceğim biraz detaylı incelenecek çocuğum bakalım bakalım ben de meraklıyımneyse hadi senden gelecek habere odaklanayım bugünbakalım boyu posu ne kadar olmuş, ben en son 11+4te gitmiştim
Ee bana da oyle dediler cuma ogleden sonra yazmistim, pat cmt sabah geldi sonucumhayır ya adama sordum pazartesi dedi
Ay insallah azicik tontik olsunOlsun olsun maşallah büyüsün tombiş olcak senin bebiş belli
Ay yarin miydi kiz ne zamandi unuttumBu defa perinatoloğa gideceğim biraz detaylı incelenecek çocuğum bakalım bakalım ben de meraklıyım22.hafta detaylı öncesi bir hazırlık olacak bana da bu kontrol
Bugün 17.30 da canımAy yarin miydi kiz ne zamandi unuttum
Ayyyy hadi bakalim cok heyecanli buyuk gun heldiBugün 17.30 da canım
Hala kararsızım aslındaAyyyy hadi bakalim cok heyecanli buyuk gun heldicinsiyeti nasil ogrenmeye karar verdin poncik
Yok onden tembihle otururken daha doktoruHala kararsızım aslındadoktor görüp de birden söylerse söyler artık ama sorarsa bize kardeşimde gelicek ona söyleyin diyeceğim yarın öğrenirim ben artık
Hayırlısı olsun sıkma hiç canını sağlıklı bir kıvanç gelecek sana inşallahadam ekrandan bakmış sonuç için ptesi yazıyormuş. stres oldum artık neyse vardır bi hayır ne diyeyim artık
haftasonunu rahat geçiririm diyordum ama nasip
bu sefer renkli usg fotosu da verirler o zaman sanaBu defa perinatoloğa gideceğim biraz detaylı incelenecek çocuğum bakalım bakalım ben de meraklıyım22.hafta detaylı öncesi bir hazırlık olacak bana da bu kontrol
İnşallah canikocum yaa sabah modum çok düştü ama şimdi arkadaşlarla öğlen yemeği falan yedik kendime geldimHayırlısı olsun sıkma hiç canını sağlıklı bir kıvanç gelecek sana inşallah
Evet canım verirler bakalımbu sefer renkli usg fotosu da verirler o zaman sana
Kizlar renkli usg dediginiz turunculu olan mi haniEvet canım verirler bakalım
Yaaa iki güzel haberrKizlar puxhuPuxhu gayet iyi enfeksiyon vs yok tahlillerinde simdi konustuk serum yemis ishal bulanti icin, simdi disaridaymis bakamayacak gibi sanirim ben size haber edeyim dedim kesin kizmis bebis bu arada
Evet direkt bebisin kendisi gözüken siyah beyaz olmayan canımKizlar renkli usg dediginiz turunculu olan mi hani
Sorma ben de herkes en ufak bisey dese kendim de o moda giriyorumYaaa iki güzel haberrsağol bebsmm bilgilendirme iyi geldi. Ay istemsiz birimiz bişi dese hemen kafama takıyom ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?