Noluyo noluyoo haber mi geldiKIZLAR
Of böyle iyi örnekler duymak iyi geldidinlenicem, be yapmam gerekiyorsa yapıcam
Derken sonucum gelmiş inanamadım senin de eli kulağındadır inşallah bugün gelirBenimki de yarına kaldı geri dönüş olmadı çünkü. Yarın öğrenicez ikimizde bak görürsün. Ama bugün bütün gün başım ağrıdı telefon bekledim hep.
Çok şükür gözün aydın. Cinsiyeti öğrendin mi kutlama mı yapıcaksınız.Kızlaaar çok şükür sonucumuz geldi her şey yolundaBugün beklemiyordum şok oldum çarşamba ulaşmıştı çünkü benim kan. Resmen hastalıklarım geçti sabahtan beri doğru düzgün bir şey yememiştim şimdi at gibi oldum
Ben de kolaya hasretim ya bir yaramazlık yapayım diyorum sonra vazgeçiyorumBende içtim dün fanta. İçim o kadar yandı ki.. ama dün çıkardım hepsini ilacımı içmediğim için..
Ya artık sinirim bozuldu benim salı ulaşmıştı kanım bence bu saatten sonra da aramazlar yarına kaldı bence.Derken sonucum gelmiş inanamadım senin de eli kulağındadır inşallah bugün gelir
Hadi gozun aydin canim cok sukurKızlaaar çok şükür sonucumuz geldi her şey yolundaBugün beklemiyordum şok oldum çarşamba ulaşmıştı çünkü benim kan. Resmen hastalıklarım geçti sabahtan beri doğru düzgün bir şey yememiştim şimdi at gibi oldum
Hahahah bende öyleyim ya her gördüğümü alaşım geliyorAyy bilmiyorm sanirim cıldırıcam Ahsjdjd pembe herşey sepete shdjdjfjfcogu şeyi abisinden giycek unisex cok şey almıstm keremde ama tabi fotoluk vs alcam bişiler
Bakalım bu sefer nerelerimiz catlayacakBenim de öyle memişlerde göbekte yok basen popo hak getire
Çok sevindim gozunuzaydin canım cinsiyeti de söyledi miKızlaaar çok şükür sonucumuz geldi her şey yolundaBugün beklemiyordum şok oldum çarşamba ulaşmıştı çünkü benim kan. Resmen hastalıklarım geçti sabahtan beri doğru düzgün bir şey yememiştim şimdi at gibi oldum
Ayyyy yicem bunu hele tipe gelSimaycım sen anlarsın sizden bir tahmin bekliyorum sonra söyleyeceğim
Eki Görüntüle 3587348 Eki Görüntüle 3587347
Simaycım sen anlarsın sizden bir tahmin bekliyorum sonra söyleyeceğim
Eki Görüntüle 3587348 Eki Görüntüle 3587347
Ay heyecandan alintilamamisim seni R rose-baharTam seyi goremedigim icin acisindan soyleyemiyorum hissel yorum yapicam mecbur
Ben erko demek istiyorum ya
Ya bu nub teorisi ne enteresan bir şeymiş doğru valla yavrim erkekNub a göre erkek gibi sanki . Bir erkek bebiş daha geliyor heralde
Seninle beraber kız bakıcaz mecburTam seyi goremedigim icin acisindan soyleyemiyorum hissel yorum yapicam mecbur
Ben erko demek istiyorum ya
Kendi kız üçlemesi teorimi ellerimle çökerttim
Bir oğlus daha mı eklendi listeye sağlıkla gelsin canımKendi kız üçlemesi teorimi ellerimle çökerttim
Oleeeey bildim ahsjsjdjdpYa bu nub teorisi ne enteresan bir şeymiş doğru valla yavrim erkek
Seninle beraber kız bakıcaz mecburO kadar erkek senesi neymiş falan deyip erkek anası oluyorum Ama ilk günden beri erkek hissediyor erkek istiyordum. Rüyamda bile erkek emzirdim. Sonra sivilcelerim kız herhalde dedirtti ve kız hissetmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?