Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Of böyle iyi örnekler duymak iyi geldi dinlenicem, be yapmam gerekiyorsa yapıcam

canım bende ne yazıkkı 8. Haftadan beri kanama alanı ile mücadele ediyorum. Bir hafta lekelenme yaşadım sonra 4-5 gün geçti tekrar başlamıştı. 2 gündür yine yok. Sabah akşam progestan fitil ve bol dinlenme, bol su iç. Ilık duş. Sıcak değil.
Ben bunlara dikkat ediyorum.
Sende 13 haftalık olmuşsun artık korkma belki hemen geçecek.

Çok şükür gözün aydın. Cinsiyeti öğrendin mi kutlama mı yapıcaksınız.

Hadi gozun aydin canim cok sukur cinsiyeti ogrendin mi yoksa surprizli mi ogreneceksiniz

Ayy bilmiyorm sanirim cıldırıcam Ahsjdjd pembe herşey sepete shdjdjfjf cogu şeyi abisinden giycek unisex cok şey almıstm keremde ama tabi fotoluk vs alcam bişiler
Hahahah bende öyleyim ya her gördüğümü alaşım geliyor
Benim de öyle memişlerde göbekte yok basen popo hak getire
Bakalım bu sefer nerelerimiz catlayacak
Çok sevindim gozunuzaydin canım cinsiyeti de söyledi mi

Tam seyi goremedigim icin acisindan soyleyemiyorum hissel yorum yapicam mecbur
Ben erko demek istiyorum ya

Nub a göre erkek gibi sanki . Bir erkek bebiş daha geliyor heralde
Ya bu nub teorisi ne enteresan bir şeymiş doğru valla yavrim erkek
Tam seyi goremedigim icin acisindan soyleyemiyorum hissel yorum yapicam mecbur
Ben erko demek istiyorum ya
Seninle beraber kız bakıcaz mecbur O kadar erkek senesi neymiş falan deyip erkek anası oluyorum Ama ilk günden beri erkek hissediyor erkek istiyordum. Rüyamda bile erkek emzirdim. Sonra sivilcelerim kız herhalde dedirtti ve kız hissetmeye başladım

Oleeeey bildim ahsjsjdjdp
Hayirli ugurlu olsun canim oglusun saglikla buyusun dogsun insallah bak ne guzel allah gonlumuze gore verdi ogluslarimizi cok sukur o teorileri bende curutmustuk zaten hatirla eksiler sivilceler yuzuk makas testleri cin takvimleri her bir sey kiz dediydi bana oglum dedi ki HEYT NOLUYORUZ YA CUKUM VAR BENİM

Benim kocaya ikinci çocuktan bahsedince dur hele bunu bi doğur bakalım istiyor musun ikinciyi deyip benle dalga geçerdi. Kız istiyordu o. Şimdi telefonla haber verince dedim ki pat diye öğrendik hiç egzantrik olaylara girişmedik. diyor ki İKİNCİDE YAPARIZ ARTIK. Kız istediği için hemen beyni ikinciyi planlamaya başladı uyanığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…