Karnım gala regl oluyormuşum gibi ağrıyor ağrı geçmedi kanamada devam ediyorcanım bende ne yazıkkı 8. Haftadan beri kanama alanı ile mücadele ediyorum. Bir hafta lekelenme yaşadım sonra 4-5 gün geçti tekrar başlamıştı. 2 gündür yine yok. Sabah akşam progestan fitil ve bol dinlenme, bol su iç. Ilık duş. Sıcak değil.
Ben bunlara dikkat ediyorum.
Sende 13 haftalık olmuşsun artık korkma belki hemen geçecek.
Kocanin kafa kocaminkiyle ayni cikti ahsjdjdjdBenim kocaya ikinci çocuktan bahsedince dur hele bunu bi doğur bakalım istiyor musun ikinciyi deyip benle dalga geçerdi. Kız istiyordu o. Şimdi telefonla haber verince dedim ki pat diye öğrendik hiç egzantrik olaylara girişmedik. diyor ki İKİNCİDE YAPARIZ ARTIK. Kız istediği için hemen beyni ikinciyi planlamaya başladı uyanığın
Karnım gala regl oluyormuşum gibi ağrıyor ağrı geçmedi kanamada devam ediyorkırmızı yine çok geldi. Doktoru aradım yine aktif kanama sürekli hale dönerse gelin dedi. Bu kanama devam edecek mi böyle. Stresli olmamaya çalışıyorum ama başaramıyorum
Ayy erkek mi. Tebrik ederimKendi kız üçlemesi teorimi ellerimle çökerttim
Laboratuvardaki adam söylemişti. Gelmedi mi daha sonuclarAy bu güzel bilgi nerden
Parol dun calisti bendeKızlar baş ağrısına çözüm bulan oldu mu? Parol bende hiç etki göstermiyor. Bütün gün başım ağrıdı ve hâlâ ağrıyor muhtemelen fetal dna yı çok stres yaptım o da çıkmadı ağrıyla kaldım
Ben magnezyum içiyorum da o da baş ağrısını geçirmiyor ya. Kuzum testi vereli bugün 9.günüm malesef aklıma geliyor kötü şeyler elimde olmadanParol dun calisti bendeama magnezyum yazdiricam carsamba, surekli leblebi gibi parol icemem yani
Yavrum stres yapma tabiki saglikli gelecek allahim izniye
Canım ben haftasonumu kötü geçirdim kusmalar baş ağrıları, yataktan çıkmadım yemek bile yapamadım çok iyi anlıyorum seni. Yarın çıkacak en geç ve güzel gelecek. Ben kendimi zehirlemeye başlamıştım çok sınavlar geçirdim her şey zor oluyor ya bu da olursa falan diye. İçim rahatladığı gibi seninki de rahatlayacak çok inanıyorum buna. Belki birkaç saate bile cevap gelirKızlar baş ağrısına çözüm bulan oldu mu? Parol bende hiç etki göstermiyor. Bütün gün başım ağrıdı ve hâlâ ağrıyor muhtemelen fetal dna yı çok stres yaptım o da çıkmadı ağrıyla kaldım
Dedim sanaaaaaaKızlaaar çok şükür sonucumuz geldi her şey yolundaBugün beklemiyordum şok oldum çarşamba ulaşmıştı çünkü benim kan. Resmen hastalıklarım geçti sabahtan beri doğru düzgün bir şey yememiştim şimdi at gibi oldum
Ay seninki de gelir birazdan bak dedim pazartesi günleri cok sonuc geliyor diyeKızlar baş ağrısına çözüm bulan oldu mu? Parol bende hiç etki göstermiyor. Bütün gün başım ağrıdı ve hâlâ ağrıyor muhtemelen fetal dna yı çok stres yaptım o da çıkmadı ağrıyla kaldım
Ay evet ya ben bugün asla beklemiyordum ve günüm de iç güveysinden halliceydi. Bi baktım kadın mesaj atmış sağolsun güzel haberi hemen vermek için aradı da. Aslan parçası geliyorDedim sanaaaaaa
Ahhh cok sevindim ya cok şükür, cinsiyettttt????
Bugün aradım saat dört gibi. Kargoya yetişmeye çalışıyorun dönünce bakıp çıktıysa arıcam dedi aramadığına göre çıkmadı daha. Doktora da benden sonra gönderilcekmiş ilk size haber vericem dedi.Ay seninki de gelir birazdan bak dedim pazartesi günleri cok sonuc geliyor diyearasana bi laboratuvardqki adamı ya da doktoru
Bir sürü sonuc vardır şimdi tek tek gönderiyolardırBugün aradım saat dört gibi. Kargoya yetişmeye çalışıyorun dönünce bakıp çıktıysa arıcam dedi aramadığına göre çıkmadı daha. Doktora da benden sonra gönderilcekmiş ilk size haber vericem dedi.
Bizim acaba lablar başka şehirde olabilir mi benimki AUSTIN - Texas’tı belki farklı uçakla gittiği için farklı adrestir ve ona göre değişmiştir tarihlerBugün aradım saat dört gibi. Kargoya yetişmeye çalışıyorun dönünce bakıp çıktıysa arıcam dedi aramadığına göre çıkmadı daha. Doktora da benden sonra gönderilcekmiş ilk size haber vericem dedi.
NE DİYORSUNNNN YAAAAAy evet ya ben bugün asla beklemiyordum ve günüm de iç güveysinden halliceydi. Bi baktım kadın mesaj atmış sağolsun güzel haberi hemen vermek için aradı da. Aslan parçası geliyor
Notlarımdaki kız isimlerini sildim hemenNE DİYORSUNNNN YAAAA
Bir oğluş daha eklendi hadi bakalım gelsinnn zıbınlarrr isim listeleriii
Aynı şeyleri düşünüyorum. Çok zor süreçlerden geçtim 2020 den beri beklediğim bir gebelik o yüzden galiba herşeyi zirvede yaşıyorum bende. Herşey çok zor oldu artık bundan sonra birşey olmasın istiyorum.Canım ben haftasonumu kötü geçirdim kusmalar baş ağrıları, yataktan çıkmadım yemek bile yapamadım çok iyi anlıyorum seni. Yarın çıkacak en geç ve güzel gelecek. Ben kendimi zehirlemeye başlamıştım çok sınavlar geçirdim her şey zor oluyor ya bu da olursa falan diye. İçim rahatladığı gibi seninki de rahatlayacak çok inanıyorum buna. Belki birkaç saate bile cevap gelir
Benimki de Teksastı ama ayrıntı hatırlamıyorum. Salı saat 11 küsür de ulaşmış görünüyordu.Bizim acaba lablar başka şehirde olabilir mi benimki AUSTIN - Texas’tı belki farklı uçakla gittiği için farklı adrestir ve ona göre değişmiştir tarihler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?