- 11 Nisan 2024
- 886
- 749
- 23
Canım özelden numara yazayım.Merhaba kızlar, Fetal dna yaptıran var mu acaba? Natera firmasına nasıl ulaşabilirim? İzmirde yaşıyorum, iletişim bilgisi bulamadım, doktorum omega firmasını önerdi ama haklımda fazla yorum göremedim, bu yüzden natera ile görüşmek istiyorum
Bugun doktorda hemsireler etrafimi sarip ayyyy gobekkkk dedi ahdjdjdjdjAllahım bu nasıl bir göbüşbu nasıl bir gebeş 5-6 aylık gibi dimi yaaa.
Hadi bizimki de çıksın artık
evet canım 7.haftada tahlil yaptırmak için gittiğimde bilgilerimi işlemişlerdisen hamile olduğunu dedin mi sağlık ocağına
hala isteyen varsa bana yazabilir İstanbul Beylikdüzündeyim elden de alabilir almak isteyen arkadaş vazgeçti :)Kızlar size birşey söyleyeceğim. Eğer aranızda anı defteri alacak ve henüz almamış olan varsa bende bir tane var ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde almıştım ama şuan onu kullanmadım anısı olduğu için bende, linkini bırakacağım isteyen olursa hediye edebilirim. bana özelden mesaj atarsa sevinirim.
Fufizu Modern Bebek Anı Defteri - İlk 1 Yıl Hamilelik ve Anne Bebek Günlüğü - Ajandası + Baskı Kiti - Fiyatı, Yorumları
Fufizu Modern Bebek Anı Defteri - İlk 1 Yıl Hamilelik ve Anne Bebek Günlüğü - Ajandası + Baskı Kiti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
oyy maşallah kuzuyaaa , evet canım benim gittiğim doktor recep has dı ara bakalım ancak randevu bulursun ben de yakınlarda arayıp 22. hafta için randevu alıcam erkenden almak gerekiyor istediğin gün ve saatte gidebilmek içinKizlar ben ciktim anca yazabiliyorumcok sukur her sey yolunda bin sukur oglusum pasa gibi eller kollar oynata oynata sovunu yapti agzini acip kapamak en sevdigi ajdjdjdjjd yasli dedeler gibi
Perinatolog icin recep has ve riza madazli yi onerdi ben ikisiyle calisiyorum dedi, yarin arayip randevu sorucam 20.haftam icinP poncikobella senin dediklerin sanki bunlar miydi ya ismen oyle kalmis aklimda kusum
magnezyum sase yazdirdim bas agrilarima vucut agrilarima iyi gelecegini soyledi, gunluk bir sase uyumadan once baslayalim yetmezse gunde uce kadar cikariz dedi.
Keyfin icin ne zaman istiyosan gel ama diyorum her sey cok yolunda bir ayda gormem yeterli yaz geliyor son basbasa yaziniz tadini cikarin diyor
Dogum seklini konusmak icin erken, normal doguramazsin demiyorum fakat septum rezeksiyonu gecirdigin icin riskin fazla sezaryen daha olasi dedi. Yine de asla israr etmem gidisatta baska bir faktor cikana dek ikisini de dusunebiliriz gibi su an icin dedi. Ama belli yani ben normal doguramam gibi sjdjfjfj. En guzelini dogurturuz sorun yok diyor harika rahat biri
İkinci trimestera giriyosun prensesliginin tadina var diyor bir de dedim bulantilar bitecek mi hoca hoca!!! Ajdjdjdj insallah bakalim zamanla diyor
Ve size bu özel totoyu cevirme pozuyla selam veriyorum teyzelerimEki Görüntüle 3588212
Kizlar ben ciktim anca yazabiliyorumcok sukur her sey yolunda bin sukur oglusum pasa gibi eller kollar oynata oynata sovunu yapti agzini acip kapamak en sevdigi ajdjdjdjjd yasli dedeler gibi
Perinatolog icin recep has ve riza madazli yi onerdi ben ikisiyle calisiyorum dedi, yarin arayip randevu sorucam 20.haftam icinP poncikobella senin dediklerin sanki bunlar miydi ya ismen oyle kalmis aklimda kusum
magnezyum sase yazdirdim bas agrilarima vucut agrilarima iyi gelecegini soyledi, gunluk bir sase uyumadan once baslayalim yetmezse gunde uce kadar cikariz dedi.
Keyfin icin ne zaman istiyosan gel ama diyorum her sey cok yolunda bir ayda gormem yeterli yaz geliyor son basbasa yaziniz tadini cikarin diyor
Dogum seklini konusmak icin erken, normal doguramazsin demiyorum fakat septum rezeksiyonu gecirdigin icin riskin fazla sezaryen daha olasi dedi. Yine de asla israr etmem gidisatta baska bir faktor cikana dek ikisini de dusunebiliriz gibi su an icin dedi. Ama belli yani ben normal doguramam gibi sjdjfjfj. En guzelini dogurturuz sorun yok diyor harika rahat biri
İkinci trimestera giriyosun prensesliginin tadina var diyor bir de dedim bulantilar bitecek mi hoca hoca!!! Ajdjdjdj insallah bakalim zamanla diyor
Ve size bu özel totoyu cevirme pozuyla selam veriyorum teyzelerimEki Görüntüle 3588212
Yaa çok güzelKizlar ben ciktim anca yazabiliyorumcok sukur her sey yolunda bin sukur oglusum pasa gibi eller kollar oynata oynata sovunu yapti agzini acip kapamak en sevdigi ajdjdjdjjd yasli dedeler gibi
benim de 24 mayıstaaakızzz bismillah ne oldu hepimizi 24 mayısta topluyorlaro gün buralar usg fotolarıyla şenlenecek desenize ahjhjahhh
Aynen yarin araticam esime bakalim bi takvimi onumuze alip dusunelim ne zamana denk geliyor burada olucaz mi doktor musait mi vsoyy maşallah kuzuyaaa , evet canım benim gittiğim doktor recep has dı ara bakalım ancak randevu bulursun ben de yakınlarda arayıp 22. hafta için randevu alıcam erkenden almak gerekiyor istediğin gün ve saatte gidebilmek için
Hepimizin gitmesi gerekiyormus canim ya ben de bilmiyordum bunu rutinmis meger. Tek tek organlarina bakiliyormus filan. Biz doktorumuza gidicez di mi diye sorduk evet tabiki diyip bu isimlerin numaralarini verdi bize direkt ben de size randevu alin simdiden diyecektim dediYaa çok güzelher seyin yolunda olmasına çok sevindim canım. Peki perinatolog doktor mu öneriyor yoksa hepimiz gitmeli miyiz
Keyifci oglusum ahsjdjdj babasina cekmis anasi pire gibidir oturamaz oturdugu yerdeAllahımmmm o totoşuu çevirip yan gelip yatma ne o öyleemaşallah paşana pek keyifli duruyor
Kontrole gittiğimde ben de danışayım doktoruma o zaman. Tamam canım teşekkür ederimHepimizin gitmesi gerekiyormus canim ya ben de bilmiyordum bunu rutinmis meger. Tek tek organlarina bakiliyormus filan. Biz doktorumuza gidicez di mi diye sorduk evet tabiki diyip bu isimlerin numaralarini verdi bize direkt ben de size randevu alin simdiden diyecektim dedi
Ben de 24 une aldim randevubenim de 24 mayıstaaa
Evet tatlim bir sorarsin bakalimKontrole gittiğimde ben de danışayım doktoruma o zaman. Tamam canım teşekkür ederim
Zeynep UmayHahsshjd şaka maka isim düşündünüzmü yaherkes ne koycak cinsiyetlerde cogu belli olduuu
Ay iki ismide cok severiimZeynep Umay
Yaaaaa ısırırım onun totosunu maşallahhh paşammmmKizlar ben ciktim anca yazabiliyorumcok sukur her sey yolunda bin sukur oglusum pasa gibi eller kollar oynata oynata sovunu yapti agzini acip kapamak en sevdigi ajdjdjdjjd yasli dedeler gibi
Benimde 24 ünde olcaktı sjdjdjf ama işi cıktı doktorun 31 ine çektikkızzz bismillah ne oldu hepimizi 24 mayısta topluyorlaro gün buralar usg fotolarıyla şenlenecek desenize ahjhjahhh
Sorma doktorun yaninda DOTUNU YERİM ANNEMMM filan dememek icin zor durdum sjdjjfjfYaaaaa ısırırım onun totosunu maşallahhh paşammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?