- 3 Nisan 2023
- 2.747
- 2.702
- 63
- 38
Aa çok ilginç erik tansiyon mu çıkarıyormuş acaba tuzla yedin ondan mı oldu? Erik benim bildiğin gaz yaparAy o erik beni perişan etti darmadağın etti. Dünden önceki aksam oturdum 1 kaseden fazla erik yedim. Ertesi gün bankada tansiyonum 13/9un altını görmedi. Sonra bunun erikten olduğunu öğrendim, dün hiç yemedim. Bugün tansiyonum tüm gün 10/7
Ve şimdi tansiyonumun yüksek olduğu günlere baktığımda hep 1 gece önce erik yemiş oluyorım. Bi dhaa aslaaaaa
20 K mesaj ahajaj üff diğer topiklerden utanır oldumdoğuran topikler 19 K
Asla tuzlamadım ama bilimsel açıklaması varmış bak.Aa çok ilginç erik tansiyon mu çıkarıyormuş acaba tuzla yedin ondan mı oldu? Erik benim bildiğin gaz yapar
Bende de her sabah gündem haberlerini takip eder gibi sayfaları okuma alışkanlığı oluyor okumazsam eksiklik hissediyorum gerçekten de çok keyifli oldu bu grupBşy diyim mi geliyorum mesela sayfalarca birikmiş o kadar hoşuma gidiyor ki. Uzanıyorum keyifle okuyorum , gülüyorum bazen duygulanıyorum falan.
İyiki Kasım anneleri var
Aa çok ilginç birşey daha öğrenmiş oldukAsla tuzlamadım ama bilimsel açıklaması varmış bak.
Ve bir değil iki değil hamileliğimde tansiyonumun yüksek olduğu zamanlar hep erik yediğim zamanlara denk geliyor
Iste sıka sıka mi kullanicaz nedir yaE napacakmışız ama çok sıkıyor
Daha sürecin 1/3’te biri bitti bi deee20 K mesaj ahajaj üff diğer topiklerden utanır oldumdoğuran topikler 19 K
Asla tuzlamadım ama bilimsel açıklaması varmış bak.
Ve bir değil iki değil hamileliğimde tansiyonumun yüksek olduğu zamanlar hep erik yediğim zamanlara denk geliyor
Ben de yapacak işlerim bitince aklımda güzel bi şey vardı neydi diyorum sonra buraya bakmakmış o şeyBşy diyim mi geliyorum mesela sayfalarca birikmiş o kadar hoşuma gidiyor ki. Uzanıyorum keyifle okuyorum , gülüyorum bazen duygulanıyorum falan.
İyiki Kasım anneleri var
O sıkar birazIste sıka sıka mi kullanicaz nedir ya
Ben de sabah uyaninca ilk is burayi okuyorum gunluk rutinBşy diyim mi geliyorum mesela sayfalarca birikmiş o kadar hoşuma gidiyor ki. Uzanıyorum keyifle okuyorum , gülüyorum bazen duygulanıyorum falan.
İyiki Kasım anneleri var
Kız dün buraya yazmadım ama bankada bütün gün tansiyonla uğrastım ne yaptıysam 13/9un altına inmedi. Sonra aklıma ne geldi biliyor musun geçen sene kayınvalidemlerde bahçeden erik topladık baya bi yedik ben tuzlamadım yine. Aradan 2-3 saat geçti bana dediler ki çilek yanakların pancar gibi kızarmış iyi misin dkhdkdjdjd tansiyona bi baktık ki 17/12Varya hiç tahmin etmezdim erik tansiyon çıkarsın. Ben limon sıkıyordum hep , sonra kan sulandırma özelliği var diye yazdınız ya buraya. Zaten lekelenmem falan oluyordu acayip korkmuştum.
Bişeyi yerken aklıma gelmiyor yedikten sonra bakıyorum bir şey çıkıyor al sana stres al sana tansiyon
Ben de sabah uyaninca ilk is burayi okuyorum gunluk rutinsevgiliyecgunaydin mesaji atar gibi ajdjdjd
Ne okudunnnYa ben bununla ilgili aksiyon alicaktim bi yazi okuduk canim sıkıldi almadimhoksa artik dedigin gibi hic rahat edemiyorum kemerle ya
ayyy bilemedim kuzum Allah korusun tabi biz genelde şehir içiyiz zaten ne bileyim aldım artık djdjdIste sıka sıka mi kullanicaz nedir ya
Ohaaa kız ama çıkartıyormuş. Bende baya yiyordum erik. Allahım yaa şimdi kesin daha çok canım çekerKız dün buraya yazmadım ama bankada bütün gün tansiyonla uğrastım ne yaptıysam 13/9un altına inmedi. Sonra aklıma ne geldi biliyor musun geçen sene kayınvalidemlerde bahçeden erik topladık baya bi yedik ben tuzlamadım yine. Aradan 2-3 saat geçti bana dediler ki çilek yanakların pancar gibi kızarmış iyi misin dkhdkdjdjd tansiyona bi baktık ki 17/12o zaman da bu konusulmustu erik mi yaptı acaba, yok yapmaz falan filan diye ama yapıyormus. Daha da ağzıma sürmem suan çiçek gibiyim sabahtan beri 10/7
Ahaahaha vallahi oyle enerjiler cok tuttu herkesin allah hepimize saglikla buyutmeyi ve onu da burada birbirimizle paylasmayi yine nasip etsin insallahAhahaa kuzum ben dün seninle mesajlaşırken sızmışım öyle düşünen son bebişi atmışım cevabı görmeden uyuyakalmışım.
Gerçekten çok tatlı bir grup oldu. Herkes birbirine hep destek ve mutluluklarımızı gerçekten paylaşıyoruz
Ben mesela ultrason fotosunu bile kimseye gösteremiyorum nazar değer diye
Bundan sonra erik can düşmanımOhaaa kız ama çıkartıyormuş. Bende baya yiyordum erik. Allahım yaa şimdi kesin daha çok canım çeker
Ben bugün takıldım holteri. Yarın sonucu alacağım bakalım en çok kaça çıkıyor. Çok merak ediyorum
Ahaahaha vallahi oyle enerjiler cok tuttu herkesin allah hepimize saglikla buyutmeyi ve onu da burada birbirimizle paylasmayi yine nasip etsin insallahnormalde nazardan cekinen biriyimdir ben de, ama burada herkesin herseyine inan her gordugumde o kadar masallah diyorum ki degmez hence birbirimize yahu
Ben de buraya usg atarken hep gönlüm rahat atıyorum herkes çok sevinçli karsılıyor dua ediyor çünküAhaahaha vallahi oyle enerjiler cok tuttu herkesin allah hepimize saglikla buyutmeyi ve onu da burada birbirimizle paylasmayi yine nasip etsin insallahnormalde nazardan cekinen biriyimdir ben de, ama burada herkesin herseyine inan her gordugumde o kadar masallah diyorum ki degmez hence birbirimize yahu
Bundan sonra erik can düşmanım
Holter takılıyken alfamet içmeye devam ediyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?