Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ben de tombiklesen göbeğim için emniyet kemeri aparatı aldım ama 2 tane almam gerekiyormuş sürücü koltuğu için de bakalım fark edecek mi rahatlık olarak
Ya ben bununla ilgili aksiyon alicaktim bi yazi okuduk canim sıkıldi almadim hoksa artik dedigin gibi hic rahat edemiyorum kemerle ya
Ya ben de bugün almak üzereydim de üşendim. Çok sıkıyor normal kemer artık arkadan takıp sadece üstü geçirdim tepeden. İlerleyen zamanda kemer baskısı da iyi değil diye okumuştum sen ne okudun takmakla takmamak arasında fark yok gibi bi şey mi

O bacaktan gecmeli versiyon allah korusun ama kaza aninda belden govdeyi destekleyemedigi icin gebeyi cama dogru firlatabilir gibi bi yaziydi of sistim

Kızlar Buarada ben bu gün başka bir dr gittim. Kanama alanı falan görmedi. Bebek 11+1. Düşük tehtidin yok artık baya büyümüş eski kan atılıyordur o da kasık ağrısı yapıyordur dedi.
Ama ben bunun ultrason cihazını falan pek beğenmedim. Niyeyse opr dr diye de çok güvenmedim. Niye gittiysem :)
Şimdi cuma kendi dr a randevum var.
Ama bu hafta bir acil bir bu dr birde kendi dr. Um 3 ultrason olcak. Bebeğe zarar verir mi ya.

kizlar tansiyon yukselince nasil anlaya biliriz ? tansiyon aletim yok. baska nasil anlarim yuksek tansiyonum hic olmadi aksine hep dusuk. basim agriyor sabahdan acaba tansiyonummu var dusundum tuzlu birseylerde yemistim o yuzden dusundum

Biz varya ne fenayız doktor iyi bisey dese inanmıyoruz kötü bisey dese hemen dünyamız başımıza yıkılıyor Bence doğrıdur eski kan atılıyodur usgde temiz gördüyse

Canım yeri geliyor acil durumlarda günde kaç defa bakılıyor ultrasonla eğer zararlı olsa bebeğe ultrasonla değil başka şeyle bakarlar bence hiçbir zararı yoktur

kizlar tansiyon yukselince nasil anlaya biliriz ? tansiyon aletim yok. baska nasil anlarim yuksek tansiyonum hic olmadi aksine hep dusuk. basim agriyor sabahdan acaba tansiyonummu var dusundum tuzlu birseylerde yemistim o yuzden dusundum
Canım kafa arkasından enseye doğru yayılan bi ağrı, başta korkunç bir baskı hissi, kulaklarda basınç artışı yapıyor. Yani kafanda normal zamanda olmayan acayip bi basınç oluyor

Canım yeri geliyor acil durumlarda günde kaç defa bakılıyor ultrasonla eğer zararlı olsa bebeğe ultrasonla değil başka şeyle bakarlar bence hiçbir zararı yoktur

Oh duymak istediğim cevap bencede. Analar gününden öncede bir bebişimi göreyim. Kendi doktorumda iyi olduğunu söylesin. Sonra 22 mayısa kadar gitmicem valla

Canım kafa arkasından enseye doğru yayılan bi ağrı, başta korkunç bir baskı hissi, kulaklarda basınç artışı yapıyor. Yani kafanda normal zamanda olmayan acayip bi basınç oluyor
evet canim enseye dogru yayilan agri. limonlu su iciyorum baska ne yapa bilirim

evet canim enseye dogru yayilan agri. limonlu su iciyorum baska ne yapa bilirim
Limonlu suyunu iç sonra sol tarafına doğru uzan. Hiçbisey yapma sakin sakin yat bi yarım saat. Nabzın kalbin sakinleşsin nefes alış verişin yavaşlasın. Öyle kendiliğinden düşer yükseldiyse

Limonlu suyunu iç sonra sol tarafına doğru uzan. Hiçbisey yapma sakin sakin yat bi yarım saat. Nabzın kalbin sakinleşsin nefes alış verişin yavaşlasın. Öyle kendiliğinden düşer yükseldiyse
simdi hatirladim kac gundurde erik yiyirdum sabah galiba sen yazmistin yukselmisti tansiyonun bide ben sabah dayanamadim tuzladimda

simdi hatirladim kac gundurde erik yiyirdum sabah galiba sen yazmistin yukselmisti tansiyonun bide ben sabah dayanamadim tuzladimda
Ay o erik beni perişan etti darmadağın etti. Dünden önceki aksam oturdum 1 kaseden fazla erik yedim. Ertesi gün bankada tansiyonum 13/9un altını görmedi. Sonra bunun erikten olduğunu öğrendim, dün hiç yemedim. Bugün tansiyonum tüm gün 10/7
Ve şimdi tansiyonumun yüksek olduğu günlere baktığımda hep 1 gece önce erik yemiş oluyorım. Bi dhaa aslaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…