Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Sen de üç civarı vermişsin ama sen zaten zayıfsın kuzu doktor verme mi demişti sana öyle hatırlıyorum
Ben toplamda 5 kilo vermiş oldum ya sabah tartılınca 50 çıkıyor, şuan tokken böyle. Asla kilo kaybını durduramıyorum dkdjd

Eklentiler

• IMG_6975.webp
    39 KB · Görüntüleme: 55
Oğlumun (oha anne oluyorum oğlum var aydınlanması) bazı eşyalarını da ordan almayı planlıyorum o yüzden bir şey alasım kaçıyor
Bencede hakkini burda kullanma benim yakin kiz arkadaslarimdan biri pilot, bir sey lazimsa ne istersen getiririm hangi ulkeden bulursam diyor ona guveniyorum ben de

Kız sen ilk günden beri sürekli yemeye teşvik ediyorsun beni. Bak ilk limonlu meybuz la başlamıştık. Şimdi İskender düştü aklıma
Ahahahahaha siz beni bi de yemegi kasiklarken gorceksiniz ajdjdjdj
Soylemesi ayip gelince tavuklu pilav ve cacik yaptim nasil canim cekti var ya allahhhhhh cok da severim boyle sokakta yiyim ama gebelikte cesaret edemedim tabiki tavuk olunca isin icinde, is basa dustu o yuzden

Şimdi baktım benim kızçemin bacakları çıkmamış ultrasonda daha yakın çekim djdjdj kurban olsunlar o tontike annesi
Buraya atinca cozunurluk hepimizde dusuyor ya gicik oldum ajdjdjdjd benim sisko gobuslu yanakli evladim biraz iri kiyim o yaniltmis olabilir

Ben de açım ama bugün normal insan günü beni çok yordu yatıyorum. Sen makarna dedin S simlumina tavuklu pilav dedi ben şimdi eve ikisini de söyleyip ikisini de yarım yeyip bırakma keyfi
Bak makarnaya hicbirini degismem aslaaaaa hep derim dogamamasiz italyan sjdjdjdj
Yarin kalkip bi lazanya patlatalim kizlar ne dersiniz topluca yeriz

Ben de açım ama bugün normal insan günü beni çok yordu yatıyorum. Sen makarna dedin S simlumina tavuklu pilav dedi ben şimdi eve ikisini de söyleyip ikisini de yarım yeyip bırakma keyfi
Ohh bende şimdi bunu yiyip yayılıp yatıcam asla kalkmıcam koltuktan üstüne bide dondurma patlatalım mı dkdjdjdj

Ben de tombiklesen göbeğim için emniyet kemeri aparatı aldım ama 2 tane almam gerekiyormuş sürücü koltuğu için de bakalım fark edecek mi rahatlık olarak

Eklentiler

• IMG_4430.webp
    51 KB · Görüntüleme: 48
Ben de tombiklesen göbeğim için emniyet kemeri aparatı aldım ama 2 tane almam gerekiyormuş sürücü koltuğu için de bakalım fark edecek mi rahatlık olarak
Ya ben bununla ilgili aksiyon alicaktim bi yazi okuduk canim sıkıldi almadim hoksa artik dedigin gibi hic rahat edemiyorum kemerle ya

Bak makarnaya hicbirini degismem aslaaaaa hep derim dogamamasiz italyan sjdjdjdj
Yarin kalkip bi lazanya patlatalim kizlar ne dersiniz topluca yeriz
Ay bayılırım yaaaaaaaaa
Ohh bende şimdi bunu yiyip yayılıp yatıcam asla kalkmıcam koltuktan üstüne bide dondurma patlatalım mı dkdjdjdj
Tatlılarla aram yok ama sen yemelisin sonuna kadar destekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…