Kızlar selam
Bende Kasım annesiyim burayı hep okuyorum ama ilk defa yazıyorum öncelikle hepimiz bebislerimizi sağ salim kucağımıza alırız umarım :) burayı sürekli okuyorum çünkü herkesin birbirine desteği çok güzel yaşadığımız şeyler hemen hemen aynı moral vermek birbirimiz için sevinmek çok değerli bu zamanlarda
Benim bir haftadır midem diye düşünüyorum göğsümün ortasinin biraz aşağısı çok fazla ağrım var Google'dan bakınca normal rahim genişlemesi mide ağrısı yapar diyo bazı yorumlarda demir hapı da mide ağrısı yapar diyo ama size de sormak istiyorum böyle bir durum yaşayan var mı?
Doktor kontrolüne 8 gün var ama dayanamıyorum artık kasılıyor sürekli
Bu arada bebeğim de karnımın ortasında yani midemin aşağısında oraya yerleşmiş her seferinde usgde orda çıkıyor çünkü ondan dolayı kasık ağrısı vs çok yaşadım ilk zamanlar zaten ama bu mide ağrısı çok kötü normalde gebelikten önce hiç bilmezdim bu ağrıyı

Bir de süt iyi geliyomus ama maalesef süt bende aşırı derecede gaz yapıyo süt içince mahvoluyorum karnım şişiyor içemiyorum bu sorunları yaşayan çözümü olan var mı lütfen bana da bı yardımcı olun normal diyin korkuyorum çünkü