• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Kızlar selam
Bende Kasım annesiyim burayı hep okuyorum ama ilk defa yazıyorum öncelikle hepimiz bebislerimizi sağ salim kucağımıza alırız umarım :) burayı sürekli okuyorum çünkü herkesin birbirine desteği çok güzel yaşadığımız şeyler hemen hemen aynı moral vermek birbirimiz için sevinmek çok değerli bu zamanlarda
Benim bir haftadır midem diye düşünüyorum göğsümün ortasinin biraz aşağısı çok fazla ağrım var Google'dan bakınca normal rahim genişlemesi mide ağrısı yapar diyo bazı yorumlarda demir hapı da mide ağrısı yapar diyo ama size de sormak istiyorum böyle bir durum yaşayan var mı?
Doktor kontrolüne 8 gün var ama dayanamıyorum artık kasılıyor sürekli
Bu arada bebeğim de karnımın ortasında yani midemin aşağısında oraya yerleşmiş her seferinde usgde orda çıkıyor çünkü ondan dolayı kasık ağrısı vs çok yaşadım ilk zamanlar zaten ama bu mide ağrısı çok kötü normalde gebelikten önce hiç bilmezdim bu ağrıyı :(
Bir de süt iyi geliyomus ama maalesef süt bende aşırı derecede gaz yapıyo süt içince mahvoluyorum karnım şişiyor içemiyorum bu sorunları yaşayan çözümü olan var mı lütfen bana da bı yardımcı olun normal diyin korkuyorum çünkü
Demir ilacı dahil tüm vitaminlerimi yemekten 2 saat sonra alıyorum , aşırı hassas bi midem var eskiden de öyleydi . Bi iki gün dene istersen ?

Kızlar selam
Bende Kasım annesiyim burayı hep okuyorum ama ilk defa yazıyorum öncelikle hepimiz bebislerimizi sağ salim kucağımıza alırız umarım :) burayı sürekli okuyorum çünkü herkesin birbirine desteği çok güzel yaşadığımız şeyler hemen hemen aynı moral vermek birbirimiz için sevinmek çok değerli bu zamanlarda
Benim bir haftadır midem diye düşünüyorum göğsümün ortasinin biraz aşağısı çok fazla ağrım var Google'dan bakınca normal rahim genişlemesi mide ağrısı yapar diyo bazı yorumlarda demir hapı da mide ağrısı yapar diyo ama size de sormak istiyorum böyle bir durum yaşayan var mı?
Doktor kontrolüne 8 gün var ama dayanamıyorum artık kasılıyor sürekli
Bu arada bebeğim de karnımın ortasında yani midemin aşağısında oraya yerleşmiş her seferinde usgde orda çıkıyor çünkü ondan dolayı kasık ağrısı vs çok yaşadım ilk zamanlar zaten ama bu mide ağrısı çok kötü normalde gebelikten önce hiç bilmezdim bu ağrıyı :(
Bir de süt iyi geliyomus ama maalesef süt bende aşırı derecede gaz yapıyo süt içince mahvoluyorum karnım şişiyor içemiyorum bu sorunları yaşayan çözümü olan var mı lütfen bana da bı yardımcı olun normal diyin korkuyorum çünkü
Alerjin yoksa tahin öneririm aç karnında 2 kaşık yiyebiliyorsan ..

Kızlar benimde kansızlık problemim var demir dahi fayda etmemiş , ne yiyip içsem acaba … anemiye doğru gidiyor dedi doktor .

günaydın kızlar.. bugün bebitomu görüş günüm 💕 bakalım cinsiyeti değişecek mi yine.. 2 haftadır lekeleniyorum inş şu alan da bitmiştir de kurtulurum artık 🥰
Randevun kaçta canım güzel haberlerle gel ne demişlerdi sana cinsiyet için

Canım iştahım düzeldi tam kendime başlıyordum ki iki akşamdır şiddetli kusma başladı. Çözemiyorum artık anlam da veremiyorum pek iyi değilim sanırsam
Ay ben de öyleyim dün prilam içtim tekrar 😏 tam da gece yatmadan önce oluyor sanırım kiraz yiyorum o tetikliyor safra oluşturuyor sanırım dün ilaç ile rahatladım 😭 yeni fobi yüklendi 🙂↔️

kızlar ya benim doktorum 11+2'de bildi cinsiyeti anlamıyorum ultrason cihazı renkli falan ama sizin nasıl 4 ay sonu hala göremiyolar tuhaf geldi

Randevun kaçta canım güzel haberlerle gel ne demişlerdi sana cinsiyet için

Randevum 14.30 da canım. Cinsiyet için bir 12. Hafta da doktorum gözü kapalı %90 kız dedi. Ben ben ne bileyim koca prof. Yanılacak emin oldum kız diye. Geçen hafta 3. Ay detaylı ultrason yaptı ben hiç sormadın bile tekrar eminim ya kız eşim sordu erkeğe benziyor dedi 😂😂 bakalım bu gün ne diyecek

Randevum 14.30 da canım. Cinsiyet için bir 12. Hafta da doktorum gözü kapalı %90 kız dedi. Ben ben ne bileyim koca prof. Yanılacak emin oldum kız diye. Geçen hafta 3. Ay detaylı ultrason yaptı ben hiç sormadın bile tekrar eminim ya kız eşim sordu erkeğe benziyor dedi 😂😂 bakalım bu gün ne diyecek
Yanilmalar oluyormuş maalesef canım detaylı ultrasondan bakıldıysa erkektir ilk bebek miydi 😊

Yanilmalar oluyormuş maalesef canım detaylı ultrasondan bakıldıysa erkektir ilk bebek miydi 😊

Orda da kesin konuşmadı aslında erkeğe benziyor dedi :))) evet ilk olacak biraz beklenen bir bebiş. Eşim çok kız istiyor benim için hiç önemli değil. Sağlıklı olsun yeter.
Senin kesinleşti dimi artık

Ben de beyaz sabun koyuyorum hem hapşurtuyor açılıyorum 😂
Aaa oda mı ise yarıyormuş çok şükür iyileştim ben ilacı içince
Orda da kesin konuşmadı aslında erkeğe benziyor dedi :))) evet ilk olacak biraz beklenen bir bebiş. Eşim çok kız istiyor benim için hiç önemli değil. Sağlıklı olsun yeter.
Senin kesinleşti dimi artık
Hadi hayırlısı insallah 🤩 son gitmem de erkek dedi ama bana göre net değil bir doktora dağa görünüp detaylıya girince inanacağım net olduğuna 🙏

Ay ben de öyleyim dün prilam içtim tekrar 😏 tam da gece yatmadan önce oluyor sanırım kiraz yiyorum o tetikliyor safra oluşturuyor sanırım dün ilaç ile rahatladım 😭 yeni fobi yüklendi 🙂↔️
Bak ben de şeftaliden olduğunu düşünüyorum. iki gündür işten gelir gelmez dolaptan iki şeftali kapıp yiyorum ferahlamak için. akşamına fenalaşıyorum. bu tarım ilacı muabbetine oluyor sanırım kusmalar
bu akşam bi meyvesiz geçirelim bakalım

Grubun cogu cinsiyet i öğrenmiş cogunluk prenses. Bende heycanliyim ayin 4. De randevum var umarim cinsiyet i soyler bakalım

Back
X