• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Kızlar valla sabahtan beri öyle kötüyüm ki iki kere idrarım pembe geldi. Ama aralarda yaptıklarım normal renkteydi. Ağrım sızım yok yaparken. Enfeksiyondan şüphelendim ama başka hiç bişeyim yoktu. Öğleden beri de sanki grip olursunuz da dokunsanız acır ya cildiniz, karnımın içi aynı öyle acıyo. Bebiş hareket ettikçe canım yanıyor sert de değil narin narin hareket ediyor zaten ama üşüttüm mü noldu anlamadım.

Kuzum hiç anlamıyorum ki artık. Son zamanlar ya kendimi bile analiz edemiyorum artık. Karnım mı ağrıyor sancım mı var. Bende de nst de sancı çıktı. O gün hep belim ağrımıştı mesela. Bence en iyisi doktoruna sorman/

Kuzum hiç anlamıyorum ki artık. Son zamanlar ya kendimi bile analiz edemiyorum artık. Karnım mı ağrıyor sancım mı var. Bende de nst de sancı çıktı. O gün hep belim ağrımıştı mesela. Bence en iyisi doktoruna sorman/
Ay ondan da sıkıldım 😂 doktordan değil tabi de 😂 idrara takılacak kesin en son 1 gibi oldu renk durumu devam eden bişey yok bol su içip dinlendim bütün gün. Şimdi dıcek tahlil ver. Kız zaten kırgınım bi gidiyorum 4 saatten aşağı çıkamıyorum hastaneler de dün gittim herkes gripten gelmiş sağlam girip hasta çıkarım valla 😂

Puxhu Puxhu bebisim bugün ortalıktan kayboldum senin kizce gelmeye karar vermiş hakkınız da en hayırlısı oksun sağlıkla güzellikle kucağına alırsın insallah şuan nasılsın iyi misin heyecanla merakla bekliyoruz 🧿❤️

Evet kızlar isimlerinizi de söyleyin öyle dua edelim🫶🏻 Puxhu Puxhu
Benimde ismim derya değil açarken öyle açmışım amaçsızca.
Bende heyecanlanıyorum kızlar. İnş sağlıkla ağrısız sızısız vaktinde güzel doğumlar yaşayalım inş yaaa
Ay benim de ismim gülbahar değil🤣 Avrupa Avrupa izlerken açtığım için rastgele

Ay ondan da sıkıldım 😂 doktordan değil tabi de 😂 idrara takılacak kesin en son 1 gibi oldu renk durumu devam eden bişey yok bol su içip dinlendim bütün gün. Şimdi dıcek tahlil ver. Kız zaten kırgınım bi gidiyorum 4 saatten aşağı çıkamıyorum hastaneler de dün gittim herkes gripten gelmiş sağlam girip hasta çıkarım valla 😂
Canım pembe idrar ilk defa duydum ama nişan pembe oluyormuş. Nişanla karışık bi durum olmasın

Kolumuzu kaldıracak mecalimiz kalmadı ya benim de böbrek başladı yine ama inan ki yarın doktora bunu hatırlatmıcam bile. Yıldım😂

Ben de geçenlerde turuncu pembe gibi bir renkte idrar yaptım. İki kere geldi. Çok az su içtiğimi fark ettim su içince normalde döndü.

Canım pembe idrar ilk defa duydum ama nişan pembe oluyormuş. Nişanla karışık bi durum olmasın
Yok canım ya nişan akıntı gibi oluyormuş idrarda akıntı yoktu. Sildiğim de de leke gelmedi. Çamaşırıma da gelmedi. Direkt idrar yollarıyla alakalı muhtemelen

Kızlar valla sabahtan beri öyle kötüyüm ki iki kere idrarım pembe geldi. Ama aralarda yaptıklarım normal renkteydi. Ağrım sızım yok yaparken. Enfeksiyondan şüphelendim ama başka hiç bişeyim yoktu. Öğleden beri de sanki grip olursunuz da dokunsanız acır ya cildiniz, karnımın içi aynı öyle acıyo. Bebiş hareket ettikçe canım yanıyor sert de değil narin narin hareket ediyor zaten ama üşüttüm mü noldu anlamadım.
Yediğin bişeyden da olabilir belki canım. Ben pancar yediğimde kırmızı oluyor 🙈

canım benim dur bakalım ne dicekler bişe dediler mi ne yapcaklarmış
Hemşire ilk geldiğine göre ağrın az dedi sabaha kadar bidaha nst çekilmicekmiş sabah doktor gelince duruma göre o karar verecekmiş öyle dedi. Bence taburcu edecekler ama

Hemşire ilk geldiğine göre ağrın az dedi sabaha kadar bidaha nst çekilmicekmiş sabah doktor gelince duruma göre o karar verecekmiş öyle dedi. Bence taburcu edecekler ama
Artık etki etmeye başlamıştır canım. Sabaha kadar etkisi geçip yeniden başlamadığı sürece bence de bırakırlar.

Back
X