- 11 Nisan 2024
- 1.244
- 1.029
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekmeleri yada hareketleri canınızı yakıyor mu bazen çığlık atıyorum benBazen hıçkırığı bi türlü bitmiyor insana gına gelmiyor mu![]()
Ayy benimde öyle bi his var ya 32+1 olduk.Aramızda en geç ben doğuracağım gibi bir his var içimde……..![]()
evettt onları nerden görüyonuz yanben göremiyorumAy bilmiyorum bi an öyle hissettim. 34+0 :)
Gerçi sen benden bi hafta geridesin tam 7 gün var aramızda.
kesinlikle bi anda çok ağırlaştım ya iş yapamıyorum düzgünBen sona bıraktım hazırlıkları, kızım okula başlasın rahatvrahat yapayım dedim, dudağımda uçuk çıktı geçince yapayım dedim, şimdide kalkmam yasak benim yerime ailem arkadaşlarım yapıyor herşeyi, vakitlice yapmak lasımmış arkadaşlar..
benimki sakin normalde ama bir iki gündür ay noluyo diyorum çığlık atmasam daTekmeleri yada hareketleri canınızı yakıyor mu bazen çığlık atıyorum ben![]()
Canım ağrılarım azaldı diyemem ama mecburen ayaklandım hem yürüdüm hemde kızıma bakmak için ama ilk ameliyat zamanına göre çok daha iyiyim çok şükür. Kızım da iyi canım uyuyor ağlıyor uyuyor ağlıyor ahajs döngü böylePuxhu kuzum nasılsın nasıl oldun? Ağrıların azaldımı biraz daha .. kızın nasıl
Aniden gelince refleks olarak ay falan diyorum ben deTekmeleri yada hareketleri canınızı yakıyor mu bazen çığlık atıyorum ben![]()
Mesajının hemen altında karında bebek resmi var ve yazılar var ya. Orda yazıyor şu haftadayım şu kadar gün kaldı falan diyeevettt onları nerden görüyonuz yanben göremiyorum
Ne zaman taburcu olacaksın söylediler miCanım ağrılarım azaldı diyemem ama mecburen ayaklandım hem yürüdüm hemde kızıma bakmak için ama ilk ameliyat zamanına göre çok daha iyiyim çok şükür. Kızım da iyi canım uyuyor ağlıyor uyuyor ağlıyor ahajs döngü böyle
Nasılsın simdi canımKızlar benim de yatışımı yaptı doktor. Kaç gündür tansiyon yüksekti. Doktor kızdı baya hemen niye gelmedin. 140/90 görünce hemen gelmen lazım. Dedi. Sizde söylemiştiniz . Tansiyon ilacı verildi serum takıldı bir kaç gün takip edelim dedi. İdrar alındı dua edin kızlar inşallah protein çıkmaz
bende yok mu bu ya özelden bana ss atsana nolur çok merak ediyorumMesajının hemen altında karında bebek resmi var ve yazılar var ya. Orda yazıyor şu haftadayım şu kadar gün kaldı falan diye
Attım canımbende yok mu bu ya özelden bana ss atsana nolur çok merak ediyorum
Profilden ayarlara girince orada ayrıntılar görünsün gibi birr şey vardı sanırım, oradan ayarlayabilirsinbende yok mu bu ya özelden bana ss atsana nolur çok merak ediyorum
Forum seçenekleri - > imzaları ve hamilelik takvşmlerini göster şeklindeymişbende yok mu bu ya özelden bana ss atsana nolur çok merak ediyorum
Ben aldım canım hatta reyonda kullanan birine de denk geldim çok memnun kalmışSüt sağma makinasını bende almayı düşünüyorum bu markanın . Sen aldın mı canım nasıl acaba kullananlar memnun mu