- 26 Aralık 2024
- 161
- 108
- 18
- 25
Ultrason da hareketi iyiydi ama nst de çok durgundu o yüzden nst düzgün çıkasıya kadar hastanede tuttuNeden öyle dedi?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ultrason da hareketi iyiydi ama nst de çok durgundu o yüzden nst düzgün çıkasıya kadar hastanede tuttuNeden öyle dedi?![]()
Rica ederimAyy çok teşekkür ederim canım. İlk defa bugün yaşayınca korktum açıkçası![]()
İlk çekilen nst böyleydi bunu görünce beğenmedim dedi yatırdıNeden öyle dedi?![]()
durgun olması kötü bi şey mi yaniİlk çekilen nst böyleydi bunu görünce beğenmedim dedi yatırdı
Hm anladım canım. Ama herhangi bir şey için uyarmamış sanırım doktorun. İçini rahat tut bence tedirgin olacağın bir şey yok. Hareket takibi ile ilgili bana doktorum ve sağlık ocağındaki hemşire günde 10 hareket yeter demişti. Her türlü hareketi sayıyorlar ne kadar hafif olursa olsun. Sadece yalancı kasılma ile karıştırmamaya dikkat et demişti. Bir süredir hareketsiz gibi gelirse tatlı bir şeyler ye su iç soluna yat 2 saat boyunca hareket say, 10 hareket olursa sıkıntı yoktur dediler bana. Belki sana da fikir olurUltrason da hareketi iyiydi ama nst de çok durgundu o yüzden nst düzgün çıkasıya kadar hastanede tuttu
Öyle ya da böyle ikinizde iyisiniz ya bebiş gayet sağlıklıHer an herşey olabilir hazırlıklı olun ben çok hazırlıksız yakalandım malesef
Sağlıkla gelsinler inşallah
Canım anladığım kadarıyla ne kadar uzun süre durgun olduğuyla alakalı benim bebiş normal de o kadar hareketli ki doktor çok uğraşıyordu bi de zaten ağrılarım da çoğaldı o kadar ağrıya bu kadar hareketsizliği olunca tedbir amaçlı düzelmesini bekledikdurgun olması kötü bi şey mi yani![]()
Tamam canım çok teşekkür ederimm. Üşüttüm sanırım biraz kendime dikkat edeyim bakalımBende ilk yaşadığımda çok korkmuştum canım, gaz sıkışması da yaşıyor olabilirsiniz. Ayağını sıcak tut ben de işe yaramıştı![]()
Güzelim nasıl oldun daha iyi misiniz? Çekmecelere kadar temizledin daha ne kadar hazırşanacaktın acabaHer an herşey olabilir hazırlıklı olun ben çok hazırlıksız yakalandım malesef
Sağlıkla gelsinler inşallah
Canım valla zaten 10 harekete ulaşınca bende rahatlıyorum. O gün tekrar yemek yedim çikolata yedim Vişne suyu içtim sola yattım her şeyi denedik ama bir türlü hareket etmedi ee hal öyle olunca da doktor bırakmadı tabiHm anladım canım. Ama herhangi bir şey için uyarmamış sanırım doktorun. İçini rahat tut bence tedirgin olacağın bir şey yok. Hareket takibi ile ilgili bana doktorum ve sağlık ocağındaki hemşire günde 10 hareket yeter demişti. Her türlü hareketi sayıyorlar ne kadar hafif olursa olsun. Sadece yalancı kasılma ile karıştırmamaya dikkat et demişti. Bir süredir hareketsiz gibi gelirse tatlı bir şeyler ye su iç soluna yat 2 saat boyunca hareket say, 10 hareket olursa sıkıntı yoktur dediler bana. Belki sana da fikir olur![]()
Burada doğum yapan arkadaşları görünce regl ağrısı gibi ağrıda yaşayınca eşime seslendim hemen galiba ben doğuruyorum diyeRica ederimson haftalarda bunlar beklenen şeylermiş. Sadece çok yoğunlaşır ve çok ağrılı hale gelirse, düzenli aralıklarla olursa, belden kasıklara yayılan bir ağrıysa o zaman doğumun başladığını gösteren ağrılar olabilirmiş ama doğum başlarsa anlarsınız zaten diyorlar
hafif regl sancısı tarzı ağrılar haftalardır oluyor bende. Doktorum da normal dedi ona
![]()
İyi yapmış bence. Temkinli olmakta fayda var bence her zamanCanım valla zaten 10 harekete ulaşınca bende rahatlıyorum. O gün tekrar yemek yedim çikolata yedim Vişne suyu içtim sola yattım her şeyi denedik ama bir türlü hareket etmedi ee hal öyle olunca da doktor bırakmadı tabi
36 kuzum 35+5 36 de artık diye kızdılar sjsjsjcanım sen 35. haftada 3200 doğum yaptın dimi kilosu iyi olduğu için hemen yanına gelebildi bebiş yani
Canım bu haftalarda yapıyor bu bebişler böyle. Çok fazla sertleşme de oluyor anladığım kadarıyla. 6 saat uğraştığımı biliyorum. Doktoruma takipte olarak bekledim tabi o kadar saat. Hastaneye gidiyorum nst bağlandığı gibi başlıyor tekmeyeCanım valla zaten 10 harekete ulaşınca bende rahatlıyorum. O gün tekrar yemek yedim çikolata yedim Vişne suyu içtim sola yattım her şeyi denedik ama bir türlü hareket etmedi ee hal öyle olunca da doktor bırakmadı tabi
Senin nasıl gidiyor canım ? Haftan baya ilerlemişİyi yapmış bence. Temkinli olmakta fayda var bence her zaman![]()
Ben de bunları deneyimleyerek, doğuruyor muyum acaba sorusuyla doktora giderek öğrendim zatenBurada doğum yapan arkadaşları görünce regl ağrısı gibi ağrıda yaşayınca eşime seslendim hemen galiba ben doğuruyorum diyedoğum konusunda hiç tecrübem olmayınca ilk aklıma doğum sancısı geldi
neyse aman normal olsun da zamanını beklesin bebişlerimiz
İnşallah canım sütüm gelmedi ona biraz üzülüyorum yine de ısrarla emziriyorum ama mama içiyor sütüm olmadığı için İnşallah gelir sağım da yapıyorum uyarsın diye ama bakıcazÖyle ya da böyle ikinizde iyisiniz ya bebiş gayet sağlıklısende inşallah en kısa sürede toparlayıp eski sağlığına kavuşursun inşallahh
![]()
Kız vücut olarak ahshs valla dedim ki kahvaltı yaptım evi de iyice son kez yerleştiriyim sonra duşa girerim giremeden doğurdumGüzelim nasıl oldun daha iyi misiniz? Çekmecelere kadar temizledin daha ne kadar hazırşanacaktın acaba![]()
Ayy evet ya artık karnım yumuşak olunca garip geliyor o kadar sert oluyor kiCanım bu haftalarda yapıyor bu bebişler böyle. Çok fazla sertleşme de oluyor anladığım kadarıyla. 6 saat uğraştığımı biliyorum. Doktoruma takipte olarak bekledim tabi o kadar saat. Hastaneye gidiyorum nst bağlandığı gibi başlıyor tekmeyeçok stresli bir durum gerçekten uyuyordur diyorsun ama içim de el vermiyor sürekli tetikte olmak da çok yoruyor. Doktor'un en iyisini yapmış seni o stresten kurtarmış
![]()
İnşallah en kısa zamanda gelir canım kendini üzme herkesin sütü hemen gelecek diye bir şey yokİnşallah canım sütüm gelmedi ona biraz üzülüyorum yine de ısrarla emziriyorum ama mama içiyor sütüm olmadığı için İnşallah gelir sağım da yapıyorum uyarsın diye ama bakıcaz