Tahlilden bi farkı yok idrarını verdikleri kutuya yapıyorsun yine aynısı tahlilinKizlar idrar kültürü nasıl alınıyor? Alttan muayene mi ediliyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahlilden bi farkı yok idrarını verdikleri kutuya yapıyorsun yine aynısı tahlilinKizlar idrar kültürü nasıl alınıyor? Alttan muayene mi ediliyor?
Kizlar idrar kültürü nasıl alınıyor? Alttan muayene mi ediliyor?
Alttan muayene ile olan vajinal kültür. Sürüntü alıyorlar. İdrarda kaba idrar veriyorsun klasikKizlar idrar kültürü nasıl alınıyor? Alttan muayene mi ediliyor?
Bende merak ediyorum ben başlamadım halaKızlar şu an lansinoh krem kullanmaya başlayan var mı?
Ben geldiğini görmüyorum ama meme ucumda kurumuş birşeyler oluyor. Ellememek lazımmış o gelen sıvıyı. Kremi de önceden kullanmaya başlayınca yara olma ihtimali azalıyormuş diye duydum ama her gün mü sürmeliyiz nasıl yapmalıyız bilemedimBende merak ediyorum ben başlamadım hala
Ara ara süt yada su gibi damla geliyor gelen varmı bu şekilde
36 da n sonra başlayın demişti ebe ben 2 hafta sonra başlayacağım. Ayrıca ucuna değil çevresine sürmen lazımBen geldiğini görmüyorum ama meme ucumda kurumuş birşeyler oluyor. Ellememek lazımmış o gelen sıvıyı. Kremi de önceden kullanmaya başlayınca yara olma ihtimali azalıyormuş diye duydum ama her gün mü sürmeliyiz nasıl yapmalıyız bilemedim
Başladım canım ben süt gelme gibi bir şey yaşamadım kahverengi kısma azıcık sürüp bırakıyorum masaj yapmıyorumKızlar şu an lansinoh krem kullanmaya başlayan var mı?
Ucuna sürmüyor musunuz sadece kahverengi çember kısmamı sürüyoruz?Başladım canım ben süt gelme gibi bir şey yaşamadım kahverengi kısma azıcık sürüp bırakıyorum masaj yapmıyorum
@prensesmoana canım iyi misin hersey yolunda mı? Ses verr
Evet canım. Geri dönmem diye düşünerek hesabı kapatmıştım. Yeni hesap açtımAşkitom obayatlamayankurabiye hesabı ile geri geldi diye biliyorum. Değil mi canım??
Artık haftada 250 gram alıyormuşuz yani 34. hafta güncellemesi bana böyle diyordu uygulamada. Az kaldı inş 2.5 da oluruzZaten nabız yükselince çoğunlukla fark ediyorum ve kendimi kontrol etmeye, sakin kalmaya çalışıyorum. Elimden geleni yapıyorum ama çok fazla ise yaramıyor. Benimle birlikte bebeğiminde nabzının yükselmesi beni fazlasıyla üzüyor. Bulantıyı kontrol altına alıp beslenmeye tekrar özen göstereceğim. İnşallah 2.5 kilonun üzerine bir an evvel çıkarız![]()
İlk doğumun nasıldı kolay geçti miGunaydin kizlar, meryem ana otunu duydunuz mu, dogumda acilmaya yardimci oluyormus suya koyuyorsun aciliyor. Ilk dogumumda arkadasim benim icin yapmisti simdi baktim instada anneler bile dogum cantasina koymus, alsam mi bende![]()
Kızlar bugün 3 kişi aradı beniEvet canım. Geri dönmem diye düşünerek hesabı kapatmıştım. Yeni hesap açtım![]()
Verdikleri hazneye idrarını yapıp, verdikleri tüpü baş aşağı hazne kapağına geçirip idrarın ona dolmasını sağlıyorsunkızlar idrar kültürü yaptıran var mı nasıl yaptırılıyo acaba
normal idrar tahlili gibi mi yani tamamen ilk defa yaptırıcam da tedirgin oldumVerdikleri hazneye idrarını yapıp, verdikleri tüpü baş aşağı hazne kapağına geçirip idrarın ona dolmasını sağlıyorsun
Evetnormal idrar tahlili gibi mi yani tamamen ilk defa yaptırıcam da tedirgin oldum