• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Bende merak ediyorum ben başlamadım hala
Ara ara süt yada su gibi damla geliyor gelen varmı bu şekilde
Ben geldiğini görmüyorum ama meme ucumda kurumuş birşeyler oluyor. Ellememek lazımmış o gelen sıvıyı. Kremi de önceden kullanmaya başlayınca yara olma ihtimali azalıyormuş diye duydum ama her gün mü sürmeliyiz nasıl yapmalıyız bilemedim

Ben geldiğini görmüyorum ama meme ucumda kurumuş birşeyler oluyor. Ellememek lazımmış o gelen sıvıyı. Kremi de önceden kullanmaya başlayınca yara olma ihtimali azalıyormuş diye duydum ama her gün mü sürmeliyiz nasıl yapmalıyız bilemedim
36 da n sonra başlayın demişti ebe ben 2 hafta sonra başlayacağım. Ayrıca ucuna değil çevresine sürmen lazım

benim doğumdan sonra en çok zorlandığım konu meme ucu yarası olmuştu. o yüzden size biraz bildiklerimi yazayım. doğumdan itibaren lansinoh sürdüm ancak bebek memeyi yanlış tutunca yara oluyor, acıdan da emziremiyor sağıyordum çok zorlanmıştım. en önemlisi sanırım meme ucunun kıyafete temas etmemesi gerekiyor ben buna dikkat etmemiştim. gümüş kapak da kullandım lansinoh da hatta iyileşmeyince her tuşa bastım. kasımda ayva çıkıyor yaraya iyi geldiği söylendi. ayvanın çekirdeğini çok az suda bekletiyordum ertesi gün jel kıvamında oluyordu onu meme uçlarına sürüyordum. hangisi iyileştirdi bilmiyorum sonrasında düzeldi. memenin bir kısmını kavrayınca yara oluyor tam vermeli.

Zaten nabız yükselince çoğunlukla fark ediyorum ve kendimi kontrol etmeye, sakin kalmaya çalışıyorum. Elimden geleni yapıyorum ama çok fazla ise yaramıyor. Benimle birlikte bebeğiminde nabzının yükselmesi beni fazlasıyla üzüyor. Bulantıyı kontrol altına alıp beslenmeye tekrar özen göstereceğim. İnşallah 2.5 kilonun üzerine bir an evvel çıkarız 🙏
Artık haftada 250 gram alıyormuşuz yani 34. hafta güncellemesi bana böyle diyordu uygulamada. Az kaldı inş 2.5 da oluruz
Gunaydin kizlar, meryem ana otunu duydunuz mu, dogumda acilmaya yardimci oluyormus suya koyuyorsun aciliyor. Ilk dogumumda arkadasim benim icin yapmisti simdi baktim instada anneler bile dogum cantasina koymus, alsam mi bende 🫠
İlk doğumun nasıldı kolay geçti mi

Bugün böyle bebikimi bayağı bir aşağıda hissettim yürürken sanki pat diye aşağı düşecek korkusu bile geldi vajinama da baskı vardı. 34’ü tamamlayınca böyle hisseden oldu mu

Evet canım. Geri dönmem diye düşünerek hesabı kapatmıştım. Yeni hesap açtım 🥰
Kızlar bugün 3 kişi aradı beni 😂 3 ü de rüyasında beni doğururken görmüş 3 ü de doğurmadın dimi diye başladılar konuşmaya. Sanırım sıradaki benim 😂 çocuk odasına raf taktıracaktım eşim gelir gelmez onu da hallettirdim. Dedim riske atmaya gerek yok 😂 ben çok ikna oldum doğurcam galiba😂

Back
X