- 22 Kasım 2022
- 4.073
- 4.557
- 63
Tatlı kızını yerim seninnnn bugün olmaz yarın olur eninde sonunda gelecek annesinin koynunaTeşekkür ederim balım doğum günü hediyem kızım çıkar diye bekliyodum ama o çıkınca kutlarım artık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlı kızını yerim seninnnn bugün olmaz yarın olur eninde sonunda gelecek annesinin koynunaTeşekkür ederim balım doğum günü hediyem kızım çıkar diye bekliyodum ama o çıkınca kutlarım artık![]()
Ben 24. Haftamda oldum . Genel cerrah gittim bi krem verdi 10 gün kullandım geçti şükür tekrar edebilir dedi ama şimdilik etmedi şükürKıslar hamileliğinde basur şikayeti olan oldu mu? Daha önce hiç yaşamamıştım... Bugün birden şok oldumdemşr ilacı çok kabız yaptı beni ondan oldu galiba
![]()
Kızlarrr hepimiz çok hassas bi dönemdeyiz bence. Buraya yazılanları gerçekten kafaya takıp huzursuz olabiliyoruz… Gün sonunda doktorumuz ne derse ona güvenip kendimizi teslim ediyoruz gerilmeyelim üzülmeyelimbenimde kontrolüm Ctesi bakın buradaki arkadaşlarımın yazdıklarını okudum tahin pekmez, kaşara yüklendim iki gündür
inşallah kilo almıştır minnoşum
Ben de gripim, ilk 3-4 hün tahin, limon yedim bol bol geçmdei malesef antibiyotik başladı dr şuan daha iyiyim ama tahin boğaza çok iyi geliyorkizlar grip oldum kac gundur bu kadar gel kendini koru simdi hastalandim. neler yapa bilirim evde iyilesmek icin ama atesim yok iyi ki. acaba bebeyi etkilermi grip olmak
Yaa kremle geçmesine çok sevindim bende gideyim kontrol günümde...Ben 24. Haftamda oldum . Genel cerrah gittim bi krem verdi 10 gün kullandım geçti şükür tekrar edebilir dedi ama şimdilik etmedi şükür
Yoruldum ciddenTatlı kızını yerim seninnnn bugün olmaz yarın olur eninde sonunda gelecek annesinin koynunaSende bu süreçte dinlenmeye uyumaya bak bence cok yoruldun kızın gelmeden turp gibi ol
Şuan senin hamilelik günlüğünde doğumdan bugüne 3 gün geçti yazıyor. Hala inanamıyorum ya bana sanki hepimiz hep hamile kalacakmısız gibi geliyorduYoruldum ciddenkızım gelsin yorgunluğum kalmaz teyzesi
Şahsen benim bambaşka korkularım vardı hiç erken doğurmak aklıma gelmemişti ama erken doğdu yine de sağlıklı şükürler olsun ki.Kızlarrrrr gerilmeyiniz lütfennn hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucaklamanın derdindeyizzz. 3 gün erken veya 5 gün geç, vajinal veya sezaryen hiç farketmez günün sonunda bebeklerimize kavuşmak varsa o gün bayram bize
Gül gibi geçinip giden bi topiğiz bizzzz yahu nazarlara gelmeyelim![]()
40lı haftalara erişmek mümkünken 37de doğum planlaması bence de kimsenin içine sinmez zaten, sinmemeli de.
Ama elde olmayan sebepler varsa, bebeklerimiz aceleci davranıyorsa, sağlık sorunlarımız varsa 32de bile olabilir doğum yeter ki sonunda sağlıkla kucağımıza versinler. Aslında hepiniz şuan aynı fikirler etrafında dönüyorsunuz. Her hamileliğin dinamiği farklı, her hamilenin düşüncesi ve kararı da kendince doğrubirbirimizi germeyelim bosuna
Ayyyynen öyle işte işin özeti buŞahsen benim bambaşka korkularım vardı hiç erken doğurmak aklıma gelmemişti ama erken doğdu yine de sağlıklı şükürler olsun ki.
Hamileliğin son günlerini keyifle geçirin bide şu bi gerçek ki bebekler geleceği zamanı kendi seçiyor bizler istediğimiz kadar plan yapalım.
Ne yazıldıysa o![]()
Ahaha dimi çok enteresan bazen kendimi hamile gibi hissediyorum bende alışamadım dahaŞuan senin hamilelik günlüğünde doğumdan bugüne 3 gün geçti yazıyor. Hala inanamıyorum ya bana sanki hepimiz hep hamile kalacakmısız gibi geliyorduaralık ayına girdiğimizde aramızda bir tane bile hamile kalmamış olacak halbuki. Cok ilginç vay anasını
![]()
Ağrıların nasıl oldu aşkosuu sen iyimisinAhaha dimi çok enteresan bazen kendimi hamile gibi hissediyorum bende alışamadım daha
Neyse kıdemlendik kızımla sorularınız olursa cevaplarız absjjs
Kızım grubun ablası oldu![]()
Ahahahhaha ablalığını yerim onun bakAhaha dimi çok enteresan bazen kendimi hamile gibi hissediyorum bende alışamadım daha
Neyse kıdemlendik kızımla sorularınız olursa cevaplarız absjjs
Kızım grubun ablası oldu![]()
yaaa bebişin doğmuş çok sevindim hayırlı olsunnn en kısa zamanda da çıkar küvözden inşallah, doğum günün kutlu olsun hemmm, çok tatlış bir doğum günü hediyen olmuş, minik bir fındıkkkkOyy ne güzel bi mesaj kuzummm çok teşekkür ederiminşallah canım küçük prensesim de gelirse benden mutlusu yok
![]()
benim oldu şu anda var mesela, üstelik kabızda değilim, 1. trimesterde olmuştu benimde hayatımda ilk defa, o günden beridir geçmedi bebekte şu an perineye baskı yaptığından geçmiyorKıslar hamileliğinde basur şikayeti olan oldu mu? Daha önce hiç yaşamamıştım... Bugün birden şok oldumdemşr ilacı çok kabız yaptı beni ondan oldu galiba
![]()
+11111 ay bende acaba diyorum karnımdaki hareketleri falan özler miyim böyle tek bedende iyiydik diyorum bi boşlukta hissederim kendimiAhahahhaha ablalığını yerim onun bakkarnının boş kalması nasıl bi duygu onu merak ediyorum ben. Doğurduktan sonra hafiflicez mi
Bizimkiler kuduruk bide yerleri çok belli olur bence+11111 ay bende acaba diyorum karnımdaki hareketleri falan özler miyim böyle tek bedende iyiydik diyorum bi boşlukta hissederim kendimi![]()
ben heyecanla midemin artık rahatlamasını bekliyorum, gerçekten buna çok ihtiyacım var bıktım reflüdenAhahahhaha ablalığını yerim onun bakkarnının boş kalması nasıl bi duygu onu merak ediyorum ben. Doğurduktan sonra hafiflicez mi
Yatakta sağdan sola döncem diye 3525253 kez manevra yapmamak, tek seferde kalkabilmek falan bunlar neydi...Bizimkiler kuduruk bide yerleri çok belli olur bence
Ya ne bileyim işte koltuktan ah uh demeden kalkmak, wcde otururken karnında garip şekillere girip canını acıtan birinin olmaması, eğilebilmek falan nasıl bi duyguydu hatırlamıyorum cok![]()