• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Dinlemiceksin işte ben anlatmaya calısan olursa dinlemiyorum. Totem yaptım bak gerçekten hiç bilmeden gidicem doğuma ve cok kolay olcak hersey 😂😂
Ayy çilek doğumdan sonra hemen buraya yaz olur mu 🥰 senin doğum hikayeni dinleyeceğim ama bu sefer kendim isteyerek. 🌸 kolay olacak şekerim ya gör bak biz kadınlar çok güçlüyüz 🧿

Kızzz keşke öyle bişey olsa bak kesin onu tercih ederdik 😂😂
Ben direkt kocam doğursun seçeneği istiyorum. Çok sinir ediyo işten geliyo kapı açıyorum karnıma bakıp kahkaha atıyo, koridorda yürüyorum kahkaha atıyor sürekli benle uğraşıyo kalan zamanda da o taşısa da ben gülsem çok güzel olurdu 😂

Kaç hafta, kaç kilo şuan. Hemen değerlendirelim😂
34+5 şu anki kilosunu bilmiyorum güncel kilosunu cumartesi öğrenicez 😄 31+6 da gittiğimde 2.100 gramdi bir hafta önde demişti doktorum ultrason kagidindaki tıbbi terimleri chatcpt programına yazdım kafası büyük gelişimi de bir hafta önde demişti doktorum gibi ama bariz bı artıs olmadığında onemsemiyorlar tabi 2 hafta önde gelişmesine kadar bir sakinca gormuyorlarmis ama benim kız tospik bir de 39-40. Haftaları görürsem o zaman yandık 🥲 arkadaşlarım da beni rüyalarında görüyor biri diyor 6 kg doğurmuştun biri diyor 5 kg doğurmuştun stres aldı beni goturuyo resmen🤣

Arkadaşlar selam mayısta doğum yaptım bende oğlumun küçülen kıyafetlerini dolaba koydum dilerseniz yardımcı olabilirim 🤍

Ayy çilek doğumdan sonra hemen buraya yaz olur mu 🥰 senin doğum hikayeni dinleyeceğim ama bu sefer kendim isteyerek. 🌸 kolay olacak şekerim ya gör bak biz kadınlar çok güçlüyüz 🧿
Yazmaz olur muyummm kendimi iyi hissettiğim ilk anda hemen buraya koşucam 😍🌸 hepimizin çok keyifli doğum hikayeleri olacak buna inanıyorum. Mucizelerimize kavuscaz😍🧿

Yeni fobi yüklendi 😂😂😂 canım biz pozitif düşünelim bi şekilde çıkacak, sonuçta 150milyar insan doğmuş.(şakaya vuruyorum keyfimiz yerine gelsin diye inş beni yanlış anlayıp, hamilelik hormonlarımızın verdiği hak ile üzmem seni) Sen benim gibi hayal et; bebeğini kucağına aldığın biricik anı ❤️❤️❤️
Bı şekilde cikarticaz önemli olan en kolay şekilde çıkartabilmek hepimiz cook kolay doguralim inşallah 💝💝💝

34+5 şu anki kilosunu bilmiyorum güncel kilosunu cumartesi öğrenicez 😄 31+6 da gittiğimde 2.100 gramdi bir hafta önde demişti doktorum ultrason kagidindaki tıbbi terimleri chatcpt programına yazdım kafası büyük gelişimi de bir hafta önde demişti doktorum gibi ama bariz bı artıs olmadığında onemsemiyorlar tabi 2 hafta önde gelişmesine kadar bir sakinca gormuyorlarmis ama benim kız tospik bir de 39-40. Haftaları görürsem o zaman yandık 🥲 arkadaşlarım da beni rüyalarında görüyor biri diyor 6 kg doğurmuştun biri diyor 5 kg doğurmuştun stres aldı beni goturuyo resmen🤣
O zaman spoiler vereyim sana. Benim tam 31+6da 2150 idi, 34+2de 2800 olmustu😂 Doktorum tam da senin endişe ettiğin şeylerden bahsetti 40 haftayı görürse 4 kilo olur kafası da büyük doğuramazsın dedi. Ama açıkçası hiç ilgilenmedim bu konuyla cünkü detaya girmek istemedim. Bende koca kafalıymısım annem gayette çatır çatır doğurmuş epiduralsiz hemde. Normal doğumda doğurmadan önce acı çekiyorsun, sezeryanda doğurduktan sonra acı çekiyorsun. Her türlü zorluğu olacak elbet ama önemli olan kavuşmak minik sincabımıza😍

kızlar soruma gülmeyin ama bebişler içerden bizi gıdıklayabilir mi acaba göbeğim resmen gıdıklanıyo
Bana da bazen bi gıdıklanma hissi geliyor göbeğime bak yalnız değilmişim🤣 karnımda bel boşluğumda falan ayağı denk gelince bende onun ayaklarını gıdıklıyorum ödeşiyoruz dhdhdj

Size bugün çok dua ettim mesajlarınızı gördükten sonra🙏🏻
İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alıp, çok tatlı bir anne olacaksınız 😍
Yaa. Çok teşekkür ederim. Allah bin kere razı olsun. Sizler de hep benim dualarımdasınız. Rabbim bütün annelere hep güzel haberler almayı nasip etsin 🤲🏻🥹 İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla, zamanında kucağımıza alırız ❤️

O zaman spoiler vereyim sana. Benim tam 31+6da 2150 idi, 34+2de 2800 olmustu😂 Doktorum tam da senin endişe ettiğin şeylerden bahsetti 40 haftayı görürse 4 kilo olur kafası da büyük doğuramazsın dedi. Ama açıkçası hiç ilgilenmedim bu konuyla cünkü detaya girmek istemedim. Bende koca kafalıymısım annem gayette çatır çatır doğurmuş epiduralsiz hemde. Normal doğumda doğurmadan önce acı çekiyorsun, sezeryanda doğurduktan sonra acı çekiyorsun. Her türlü zorluğu olacak elbet ama önemli olan kavuşmak minik sincabımıza😍
Ayyy baya kilo almiss bizimki ne kadar oldu acaba cokk merak ediyorum bu hafta doğumu da konuşuruz artık doktorumla. Tabi ki minnoslarimizla sağlıcakla kavuşalim en önemlisi o bunlar teferruat biraz da zamana göre düşüncelerim şekillenir bakalım, ben de senin gibi düşünüyorum doğumu arastirmiyorum kimsenin yaşadığını dinlemiyorum umarım doğru yapiyorumdur 😁

Ayyy baya kilo almiss bizimki ne kadar oldu acaba cokk merak ediyorum bu hafta doğumu da konuşuruz artık doktorumla. Tabi ki minnoslarimizla sağlıcakla kavuşalim en önemlisi o bunlar teferruat biraz da zamana göre düşüncelerim şekillenir bakalım, ben de senin gibi düşünüyorum doğumu arastirmiyorum kimsenin yaşadığını dinlemiyorum umarım doğru yapiyorumdur 😁
Doğru doğruuu bana güven hiçbisey bilmeden git doğur 😁 en azından anksiyete olmaz

Canim dogurmakta sıkıntı yokki sıkıntı keside…..

çok korkuyorum kasımda bi ben kalcam diye bide kasımın sonu 🤣 lütfen hepimiz doğurmadan terk etmeyin buraları, pozitif normal doğum hikayemi hepinize anlatmak istiyorum 🤪🤪

Back
X