• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Elbet öyle kuzum.. inşallah az daha durur. Erkekler ne kadar salak ya eşim ağzı kulağında geziyor oleyy bebek doğcak diye. Ben ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Erkeklerin salak dünyasında yaşamak vardı
Kesinlikle katılıyorum. Bugün ben şok içinde kaldım kafamda binbir endişe soru doktoru duyamıyorum o yerinde duramıyor. Bu kadar sonuç odaklı olunmaz ya. Hiç bişey diyemeden çıktım doktordan. Hala resimlere bakıp bi şeyler diyo hastane ortasında dövecektim 🤦‍♀️

Yani üzüldüm açıkçası kuzum bu kadar erken bi haftada bunun olmasını beklemiyordum. Doktora gelirken mide kısmım bomboştu allahım dedim korktuğuma uğratma beni. Ama inmiş aşağı işte sıpa
Sen sakinliğini koru gözetim altındasın en güvenli yerdesin ki senin Doktorun da temkinli bir doktor anladığım kadarıyla. Elinden geleni yapacaktır. Tahmin ettiğimizden çok çok daha güçlüler güzelim. Sağlıkla alıcaz kucağımıza mis gibi koklıcaz 🥰

Canım bebek ters geliyorsa ne yapıyorlar bilgin var mı
Çevirmek için elle manevra yaptırıyorlar yurtdışında yapıldığını görmüştüm ama Türkiyede yapıyorlar mı bilmiyorum ebeler yapıyor olabilir. Bide belirli bir hafta sınırı falan var mı araştırmak lazım.

Dün geceki çok barizdi kuzum yani uyutmadı karnımın içi mengeneyle sıkılır gibi toplanıp regl sancısı giriyordu kasıklarıma. 2 saat ya uyudum ya uyumadım. Nidicard verdiler ciğer geliştirici yaptılar bide serum falan sürekli bişiler veriyolar
Serum muhtemelen kalsiyum ve şu karışımıdır canım. Hem rahmi rahatlatmaya hem bebeği sakinleştirmeye yarıyor. Acilde doğumhanede yatarken ebe anlatmıştı her türlü bunu veriyoruz diye. Kasılmaları rahatlatır ağrını aşır demişti.

Elbet öyle kuzum.. inşallah az daha durur. Erkekler ne kadar salak ya eşim ağzı kulağında geziyor oleyy bebek doğcak diye. Ben ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Erkeklerin salak dünyasında yaşamak vardı
O da kendince başka duygular yaşıyor kuzum sen derin nefesler al güzel şeyler düşünmeye çalış her şey iyi olucak ben öyle hissediyorum hepimiz dua ediyoruz🫶🏻

Serum muhtemelen kalsiyum ve şu karışımıdır canım. Hem rahmi rahatlatmaya hem bebeği sakinleştirmeye yarıyor. Acilde doğumhanede yatarken ebe anlatmıştı her türlü bunu veriyoruz diye. Kasılmaları rahatlatır ağrını aşır demişti.
Alya biraz durgunlaştı verilen ilaçlardan sonra. Karnımı ordan oraya savuruyordu hemşireler bile şaşırdı resmen

Benim kız da öyle oldu bir kaç saattir az hareket etti diyince tekrar nst bağladılar sonra hareketlendi
Şimdi beni de nstye bağladılar hemen kaçmaya başladı aletten. Bu arada sen mi sormuştun nidicard 4 saatte bir toplamda 6 kez verilecekmiş 24 saatte

Şimdi nst cekiliyor sancı 1 kez cıktı henüz ama ağrım azaldı sanki. Kalp atışı baya bi dalgalı. Bi 160 cıkıyor bi 130 normal mi acaba
Hareket ediyorsa normal canım. Hareket anında yükselir durunca düşer. Bak ne güzel sancın da düşmüş. Benim iki kez çıkmıştı en son nstmde hastaneden çıktığımda.

Hareket ediyorsa normal canım. Hareket anında yükselir durunca düşer. Bak ne güzel sancın da düşmüş. Benim iki kez çıkmıştı en son nstmde hastaneden çıktığımda.
Normal miş canım. Benimde bugün hep o aralıklarda çıktı. Biraz hareketlenince 160 lara çıkıyor. Sonra düşüyor
Ah hadi inşallah sancı da dursun. 1 haftacık daha beklesin şu cadı ya

İki gündür karnım komple sertleşip rahatsızlık hissi oluyor sancı ya da ağrı gibi değil de bu kasılma mıdır söylememe gerek var mı doktora sizce

Kızlar dün gece aşırı baş ağrısı ve tansiyon yüksekliği yaşadım. Bende bugün hastanedeydim. 2 doz ciğer geliştirici vuruldu. Yarında 2 doz daha vurulacak.Benimde bebeğin kilosu düşük gidiyor. Haftası geriye düşmeye başladı. Doktor 34 ü görelim önce dedi. Ama bilginiz olsun. 34 te ise ama haftası 32 ise mesela yinede 34 olması önemliymiş. Rabbim bebeklerimizi ve bizleri korusun. 🙏🥹🤲🏻
Çok geçmiş olsun. Kaç gidiyor tansiyon?

Back
X