Canım benim sürecimi az çok biliyorsun 30 u görmek bile mucizeydi kardiyoloji doktorım büyük şansım oldu çok skı takip etti. 32 ye kadar ilaçlar işe yaramadı sonra 32 de vücut ilaçlara cevap vermeye başladı. 34 ü görelim dedik. Herşey yolunda gidiyordu 35 te plesanta artık dayanmayacak dediler. Benim bebeğimin kilo alması 33 te yavaşladı aslında. Damarlarda çift taraflı çentik var. Ona rağmen tansiyon iyi damardaki kan akışı iyi ama plesanta artık beslemiyor. Doktorum geçen hafta çok netti 37 yi görürüz dedi bugün beklediğimden hızlı oluyor plesanta ayrılırsa daha büyük risk dedi. Bu istediği tahliller doğum için gerekli tahliller. Yani sonuç değiştirmeyecek sadece doğuma hazırlıklı olmak istiyor. Şunu demek istiyorum hiç ummadığımız şeylerle bir anda karşılaşıyoruz. Tansiyon dan korkarken tansiyon hiç sorun olmadı ama bambaşka birşey çıktı. Sen de umutsuz olma haftan daha küçük olduğu için göz önünde tutuyorlar. Ben de 16 17 leri çok gördüm. Önemli olan ne kadar o seviyede kaldığı ani düşüş yükselişleri. Hemen bebeğin etkilenmeyecek bundan emin ol. 34 e birşey kalmadı. Sen de ben gibi mucize gibi bakıyorsun ama bak ben geçtim sen de geçeceksin o haftaları. Umut gerçekten bu dönemde en büyük yardımcımız. Hep pozitif olmaya çalıştım umudunu kaybetme sen de. Sağlıkla alacaksın kucağına inaniyorum

ayrıca ekim annelerinden 30. Haftada doğum yapan bir anne vardı. Kendime onu örnek verirdim. Şimdi evinde bebeğiyle kilosunu toplar toplamaz çikti hastaneden

artık haftalarımız iyi her haftayla daha da iyi olacak

uzun yazdım biraz ama umarım içini rahatlatabilmişimdir.