• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Hastanede olan tüm arkadaşlara şifalar dilerim Rabbim zamanında doğurmayı nasip etsin inşallah,
Ben doğum paketi aldım mesleğinde çok iyi olan bi Dr um var yani doğumda çok iyiymiş anaç bi kadınmış ama muayenede ne ultrasona doğru düzgün bakıyor ne çocuğun yüzünü göstereyim diye zorluyor ne hiç bişey için yorum yapıp bilgi vermiyor , ilk defa dün suyu iyi dedi her gittiğimde bebeğin boyu kilosunu öğrenip geliyoruz odada max 5 dk duruyoruz oda max. Öyle boş boş sinirim bozuluyor ki , yeşil renkli akıntım var diyorum test istemek yok fitil verdi geçmiyor da yani deli olucam kadının ilgisizliğinden. Bezdiysen 40 yıldır bırak yani . Bende diğer doktorlar mesleğinde yeni diye gitmek istemiyorum . Rüyama bile giriyor kadının ilgisiz olması.
34 haftada ilk defa tansiyonum ölçüldü . Ne şekerden bahsetti bu zamana kadar ne başka biseyden .
Ne desem bilmiyorum. Tansiyon kısmı çok garip geldi. Benim hem özelde hem de devlette ölçüldü her gidişimde. Şeker sohbeti olmaması da garip. Bebeğin boyutu ve suyu iyiyse dert etmemiştir belki. Eski doktorlar pek konuşmuyor galiba. Ben anneme sorduğumda işte bizde nasıldı falan diye biz hiçbir şey bilmiyorduk diyor ki Zeynep kamilin o zamanki baş hekimine gidiyormuş

Kızlar 2. Doz ciğer geliştiriciden sonra benim bebek aşırı durudu. Takip yapıyorum ama sabah 6 gibi zar zor duydum. Şimdide 1 tane attı bıraktı.
Sizde nasıl durumlar. Birazdan hastaneye gideceğim olmadı

Canım cumartesi sabah 2 de yapılmıştı benim 2. Doz ondan sonra biraz durgunlaştı ama sonra yine hareketlendi nst takibi de yapıldığı için rahattım açıkcası için rahat etmiyorsa git nstde bakılsın için ferahlar en azından

Ah canım neredeyse aynı şeyleri yaşamışız bende yurtdışındaydım o zamanlar eltimin vize yoktu gelemiyordu 😅 keşke koca tarafı diye bir şey olmasaydı
Bizimkiler avrupa vatandaşı olduğu için maalesef bi bilete bakıyor gelmeleri 😒🙈
Zurnanın zırt dediği zamanlarda beliriveriyorlar bi yerden böyle işte.
Ama cidden kendini yorma sen sınır koy kimse senden ve bebeğinden kıymetli değil. Valla dün yaşadığım ağrılardan sonra çayı bile eşime koyduruyorum tek başıma yapmadım bu çocuğu ben kendimi paralayamam.

Hastanede olan tüm arkadaşlara şifalar dilerim Rabbim zamanında doğurmayı nasip etsin inşallah,
Ben doğum paketi aldım mesleğinde çok iyi olan bi Dr um var yani doğumda çok iyiymiş anaç bi kadınmış ama muayenede ne ultrasona doğru düzgün bakıyor ne çocuğun yüzünü göstereyim diye zorluyor ne hiç bişey için yorum yapıp bilgi vermiyor , ilk defa dün suyu iyi dedi her gittiğimde bebeğin boyu kilosunu öğrenip geliyoruz odada max 5 dk duruyoruz oda max. Öyle boş boş sinirim bozuluyor ki , yeşil renkli akıntım var diyorum test istemek yok fitil verdi geçmiyor da yani deli olucam kadının ilgisizliğinden. Bezdiysen 40 yıldır bırak yani . Bende diğer doktorlar mesleğinde yeni diye gitmek istemiyorum . Rüyama bile giriyor kadının ilgisiz olması.
34 haftada ilk defa tansiyonum ölçüldü . Ne şekerden bahsetti bu zamana kadar ne başka biseyden .
Ahhh doktorda hastanede çok önemli. Benim gittiğim hastanede küçük bir klinik sayılır bana göre. Serum taktırmalık, pansuman, iğne yaptırmalik bir yer. Ama işte doktorum o kadar bilgili, tecrübeli ve özenli bir doktor ki değişiklik yapamıyorum. Zaten gebeligi öğrendiğim gibi bu doktorun hangi hastaneye geçtiğini aradım buldum da öyle başladım kontrollere. Her muayenem 30 dk sürüyor. Bebeği geç benim bile bütün organlarıma ultrasonla bakıp herşeyin yolunda gittiğinden emin olmak istiyor.
Hastaneyi yetersiz görüp değişiklik yapmak için çok hastane gezdim. Kaç doktora gittim. Gerçekten dediğin gibi yalandan 5 dk zar zor bakıyorlar. Hemen göndermeye çalışıyorlar. Doktoruma da sordum aslında başka hastanede doğum yaptıramaz mısınız diye ama yapmıyormuş. Artık sona geldik. İnşallah sorunsuz sıkıntısız kavuşuruz bebeklerimize.🤲

Ya evet nstde sancı cıkarsa zaten bende korkarım eve gitmeye ama 2 hafta daha içerde tutmak için 2 hafta hastanede mi kalcaz gıı :/ kafamda deli sorular
Biz de az önce annemle onun istişaresini yaptık annemle 3 4 hafta durdursalar o kadar süre hastanede mi kalacağız acaba diye 🤷‍♀️

Ne desem bilmiyorum. Tansiyon kısmı çok garip geldi. Benim hem özelde hem de devlette ölçüldü her gidişimde. Şeker sohbeti olmaması da garip. Bebeğin boyutu ve suyu iyiyse dert etmemiştir belki. Eski doktorlar pek konuşmuyor galiba. Ben anneme sorduğumda işte bizde nasıldı falan diye biz hiçbir şey bilmiyorduk diyor ki Zeynep kamilin o zamanki baş hekimine gidiyormuş
Bende öyle terekeAllah gidip geliyorum belki çok şükür bi sorun olmadı bu zamana kadar ondan kadın rahat davrandı vs ama yani devlete gitsem bu kadar takılmazdım . Belki sizlerin 1 muayenesi benim 5 muayenem gibidir verilen bilgi açısından , bu platform olmasa biseyden bilgim olmayacak , mesela 2 saatte 1 hareket etmesi vs .. bu ufacık detayı bile söylemedi hiç .

Ahhh doktorda hastanede çok önemli. Benim gittiğim hastanede küçük bir klinik sayılır bana göre. Serum taktırmalık, pansuman, iğne yaptırmalik bir yer. Ama işte doktorum o kadar bilgili, tecrübeli ve özenli bir doktor ki değişiklik yapamıyorum. Zaten gebeligi öğrendiğim gibi bu doktorun hangi hastaneye geçtiğini aradım buldum da öyle başladım kontrollere. Her muayenem 30 dk sürüyor. Bebeği geç benim bile bütün organlarıma ultrasonla bakıp herşeyin yolunda gittiğinden emin olmak istiyor.
Hastaneyi yetersiz görüp değişiklik yapmak için çok hastane gezdim. Kaç doktora gittim. Gerçekten dediğin gibi yalandan 5 dk zar zor bakıyorlar. Hemen göndermeye çalışıyorlar. Doktoruma da sordum aslında başka hastanede doğum yaptıramaz mısınız diye ama yapmıyormuş. Artık sona geldik. İnşallah sorunsuz sıkıntısız kavuşuruz bebeklerimize.🤲
Ayy maşallah ne mutlu size gerçekten doktorun konuşması motivesi önemli , en başta böyle olacağını bilseydim araştırırdım valla neyse herşeyde vardır bi hayır doğum güzel geçsinde inş ❤️ hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza

Bende öyle terekeAllah gidip geliyorum belki çok şükür bi sorun olmadı bu zamana kadar ondan kadın rahat davrandı vs ama yani devlete gitsem bu kadar takılmazdım . Belki sizlerin 1 muayenesi benim 5 muayenem gibidir verilen bilgi açısından , bu platform olmasa biseyden bilgim olmayacak , mesela 2 saatte 1 hareket etmesi vs .. bu ufacık detayı bile söylemedi hiç .
Onu da söylemedi benim doktorum. Çok endişeli biri olduğumu düşünüyor o yüzden söylememiş olabilir. Onu bana sorduğum zaman başka bir doktor söylemişti. Ben de düşününce öğrendiğim çoğu şeyi internetten öğrendim. Benim doktorum ters giden bir şey hissettiğinde gel görelim diyor. Uzaktan yorum yapmak istemiyor

Artık bizim kafalar çok farklı çalışıyor 😅 Benim de her gece film tadında rüyalar görülüyor.
Birde saçma bir şekilde gündüz ne kadar halsizsem gece de tam tersi o kadar enerji doluyum. Ama ses gürültü olacak diye hiçbir şey yapamıyorum. Sosyal medyada dolaşa dolaşa geceyi sabah ediyorum.
Ay şu yazdığımız konuştuğumuz saatlere bak beşik sallıyoruz sanki 😂😂

Biz de az önce annemle onun istişaresini yaptık annemle 3 4 hafta durdursalar o kadar süre hastanede mi kalacağız acaba diye 🤷‍♀️
Valla cok zor bakalım ne olacak. Benm az sonra bağlayacaklar nstyi ya inşallah sancı cıkmaz da gidin der. Evde bol su içerek 6 gün dayansak 36 oluyor.
Senin sancılar ne durumda

Valla cok zor bakalım ne olacak. Benm az sonra bağlayacaklar nstyi ya inşallah sancı cıkmaz da gidin der. Evde bol su içerek 6 gün dayansak 36 oluyor.
Senin sancılar ne durumda
Ay hadi inşallah sancı çıkmaz 🙏
Sabah çekildi onda bir kaç defa 50 55 gibi çıktı

Askım yüksek sancıların hepsini hissediyorum karnım da tahta gibi oluyor o esnada. Ama en cok dikkatimi çeken sey ayağa kalktığımda rahat yürüyememek. Resmen aşağıda duruyor karnım baskı yapıyor
Ay demek ki bebek bayağı aşağıda, sen eve gidince de çok gezinme ortalıkta olurda gidersen. Nst sonucunu haber ver inşallah sadece ilaç işe yarar zaten eve gönderse de muhtemelen sık sık görmek istiycek artık seni

Ay hadi inşallah sancı çıkmaz 🙏
Sabah çekildi onda bir kaç defa 50 55 gibi çıktı
Ya sana da yemekleri sıfır tuz mu veriyolar? İçim bulanıyo yemekleri yemeye calısırken. Ciğer geliştirici iğne kortizonlu diye saman yiyorum sanki😂 yemek keyfimizi de aldılar elimizden dkdjd

Ay demek ki bebek bayağı aşağıda, sen eve gidince de çok gezinme ortalıkta olurda gidersen. Nst sonucunu haber ver inşallah sadece ilaç işe yarar zaten eve gönderse de muhtemelen sık sık görmek istiycek artık seni
Evet bebek kanal kısmına inmiş ama başını tam sokamamış allahtan yakaladık orda. Zaten doktor wc dısında ayağa kalkma diyor. Şimdi çekilşyo bakalım nst ama kalbi cok sakin çıkıyo. Du bakalım bitsin yazarım

Dün nst ye girdim 1/2 kere 80 lerde sancım çıktı onun haricinde 35/40 larda seyretti sancılarım. Ama bisey hissetmiyordum 80 lerde iken . İnşallah bu bebeler zamanını bekler . Korku bastı beni de
canım 80 lerde derin nefes almış olabilir misin ben de dün nst ye girdim ne zaman nefes alsam ya sa hareket etsem sancı yükseldi

Akinti olayını 5. Doktorum hepsi aynı şekilde ya ilgilenmiyorlar ya da fitil verip gönderiyorlar. Tedavi yapılmıyor bu dönemde diye herhalde ben de anlayamadım saldım

C cilekcanavari Canım benim çok çok geçmiş olsun. Sen bu grup için çok özelsin, çok güzel bir kalbin var. Rabbim kalbine göre versin. Sağlıklı sıhhatli vakitlice kolaylıkla doğumu yapmayı nasip etsin. Dualarım seninle🤲🌸

Back
X