• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Seni de mi çıkarmıyorlar kuzum
Ne diyo doktor senin için? Bide sen ilk gittiğinde nstye bağlandığında sancı falan hissetmiş miydin ya
Yok kuzum ya çıkarmıyorlar ilaç tedavisi devam ediyorlar. Hafta sonuna denk gelince kendi doktorum gelmedi devlet hastanesindeyim ben nöbetçi doktor da sadece ilaçlara devam diyor başka yorum ya da açıklama yapmıyor
Sancı biraz yüksek çıktığında hissediyorum ben

Canım cumartesi sabah 2 de yapılmıştı benim 2. Doz ondan sonra biraz durgunlaştı ama sonra yine hareketlendi nst takibi de yapıldığı için rahattım açıkcası için rahat etmiyorsa git nstde bakılsın için ferahlar en azından

Gittim kuzum. Kendi nabzımda evde iyice düşünce korktum baya. Çok şükür bebeğin kalp atışları iyi çıktı. Muhtemelen iğne etkisi ile hareketsizleşti yavrum. İki gündür 4 doz iğne aldı. Kıyamam. 🥹

C cilekcanavari Canım benim çok çok geçmiş olsun. Sen bu grup için çok özelsin, çok güzel bir kalbin var. Rabbim kalbine göre versin. Sağlıklı sıhhatli vakitlice kolaylıkla doğumu yapmayı nasip etsin. Dualarım seninle🤲🌸
Canım benim canımm çok teşekkür ederim allah razı olsun, hepimiz sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı vaktiyle zamanıyla inşallah 🌺🌺♥️♥️🥰🥰

Kızlar kızlarrrrrrrrr hoca nst sonucuma göre bugünlük evine gidebilir demişşşşşş🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
6 doz nidicard, günlük 5 lt sıvı alımı diye reçete etmiş, salı günü gelsin geri demiş 🥰
Oh çok sevindim bi güzel duş alıp dinlenirim.
Canım arkadaşım darısı başına inşallah B byz2642
Hastanede olan, ağrısı sızısı olan bütüün kızkardeşlerim size de hayırlı şifalar olsun♥️

Hastanede olan tüm arkadaşlara şifalar dilerim Rabbim zamanında doğurmayı nasip etsin inşallah,
Ben doğum paketi aldım mesleğinde çok iyi olan bi Dr um var yani doğumda çok iyiymiş anaç bi kadınmış ama muayenede ne ultrasona doğru düzgün bakıyor ne çocuğun yüzünü göstereyim diye zorluyor ne hiç bişey için yorum yapıp bilgi vermiyor , ilk defa dün suyu iyi dedi her gittiğimde bebeğin boyu kilosunu öğrenip geliyoruz odada max 5 dk duruyoruz oda max. Öyle boş boş sinirim bozuluyor ki , yeşil renkli akıntım var diyorum test istemek yok fitil verdi geçmiyor da yani deli olucam kadının ilgisizliğinden. Bezdiysen 40 yıldır bırak yani . Bende diğer doktorlar mesleğinde yeni diye gitmek istemiyorum . Rüyama bile giriyor kadının ilgisiz olması.
34 haftada ilk defa tansiyonum ölçüldü . Ne şekerden bahsetti bu zamana kadar ne başka biseyden .
Sürekli laf ettiğimiz devlet hastanesinde bile hiçbir detayı atlamıyorlar. Ücret ödeyip karşılığını alamamak üzücü gerçekten. Doktorunuzu değiştiremiyor musunuz?

Kızlar kızlarrrrrrrrr hoca nst sonucuma göre bugünlük evine gidebilir demişşşşşş🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
6 doz nidicard, günlük 5 lt sıvı alımı diye reçete etmiş, salı günü gelsin geri demiş 🥰
Hastanede olan, ağrısı sızısı olan bütüün kızkardeşlerim size de hayırlı şifalar olsun♥️
Oh. Çok şükür canım. Senin adına nasıl sevindim, anlatamam. Hastanede 2 gün kalmışlığım var. İnsanın üstüne üstüne geliyor duvarlar. Evine git. Duşunu al ve güzelce dinlen. Lavaboya gitmek dışında ayağa kalkma. Keyif yap biraz 🥰

Ah çileğim nasıl mutlu oldumm🥹🥹 mis gibi al duşunu rahatla biraz dinlen♥️ demekki bak işe yaramış olacak ilaçlar ki bırakabildi. Savaşçısınız diye demedik boşa🌸🦋🦋

Oh. Çok şükür canım. Senin adına nasıl sevindim, anlatamam. Hastanede 2 gün kalmışlığım var. İnsanın üstüne üstüne geliyor duvarlar. Evine git. Duşunu al ve güzelce dinlen. Lavaboya gitmek dışında ayağa kalkma. Keyif yap biraz 🥰
Canımsın 🌺 çok sevindim vallahi eşim şimdi taburculuk işlemlerini yaptırmaya indi. Wc dısında ayağa kalkmıcakmışım bide bunu ekledi şimdi hemşire. Elimden geleni yaparım artık kızçeyi tutmak için yerinde🥰

Çok şükür gözün aydın canım 🧿🙏🏻 evde de dinlen bol bol bebeğine sana çok dua ediyorum 😘

Ben bugün bir firmayla görüştüm de. 10 yıl şaklatma teminatı verirsek doğumdan bir yaşa kadar 25 bin. Sonra her yıl 5 bin + tüfe kadar artış. Sonraki yıl da önceki yıldan tüfe kadar artış… Sen de bilgi alırsan paylaşır mısın hangisi daha iyi vs. Burası Türkiye’de en eski firmaymış (yaşam).
Dün konuştum canım acıbadem famicord fiyatları atıyorum 💕

Eklentiler

• 1000019481.webp
    1000019481.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar hepiniz iyi misiniz ? Buraya bakamıyorum çok baksam da gözümden kaçan mesajlar oluyor. Birkaç arkadaşım hastanedeymiş inşallah sorunsuz atlatıp vaktinde doğurursunuz 🙏 onun dışında ağrısı sancısı tansiyonu olanlara şifa diliyorum. Sona çok az kaldı az daha direnin🥹
Aybüke hanım da iyi çok şükür. Öpüyorum hepinizi ve karnınızdakileri😍🩷💙

Oh be çokkkk sevindim bebişim evinde güzelce dinlen saati saatine al ilaçlarını da😘 çok şükür Alya kuşa da aferin🥰🧿🫶🏻 darısı hastanede bekleyen kızların başına olsun 🙏🏻

Kısa süreliyse belki efor harcadığın ana denk geliyordur, hep 180-190 ın seni rahatsız etmesi gerekir yoksa demir eksikliğin filan olabilir mi? Benim demirm düşükken çok çarpıntım oluyordu demir kullanınca geçt
Olabilir canim, demir ilaci hergun kullaniyorum tahlilde sinirda cikmis cok dusukte degil, simdilik sadece yemekten sonra yukseldigini farkettim suan bile boyle.

Eklentiler

• 1000022657.webp
    1000022657.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 40
canım 80 lerde derin nefes almış olabilir misin ben de dün nst ye girdim ne zaman nefes alsam ya sa hareket etsem sancı yükseldi
Valla hiç bilmiyorum ki belki de nefes almışımdır o şekilde olmuş olabilir ..
Akinti olayını 5. Doktorum hepsi aynı şekilde ya ilgilenmiyorlar ya da fitil verip gönderiyorlar. Tedavi yapılmıyor bu dönemde diye herhalde ben de anlayamadım saldım
fitilde bi kaç gün etki ediyor sonra yine başlıyor , bide ilişkide yok hani sürekli tekrar etmesini tetikleyecek etmen de yok bilemedim . Ama enfeksiyon ise riskli değil mi yani kuzenim doğdu 1 hafta sonra enfeksiyondan yatırdılar bebeyi Allah korusun.. aile hekiminde gebelik takibi yapan kadına söyleyim bari test vs ister belki

Back
X