• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
C cilekcanavari çok şükür çıktın valla sen ve diğer kızlara çok dua ettim … inşallah sağ salim atlatalım şu son zamanları … Puxhu Puxhu da çıktı galiba napıyo acaba şimdi minnak bebesiyle mis mis kokulu bebiiiişşş . Allahım yavrularımızı bizlere bağışlasın.
Çok sağol canım benim dualarınızla çıktık belki de oradan. Manevi güçten daha yüce hiçbisey yok dünyada♥️

Eve gelince Alyoşum yine bi hareketlendi fıkırdamaya başladı 🥰
Aynen öyle yapıyorum kuşum zaten wc harici hareket yasak, yarın sabah annem gelecek, uzun süre kalacak bende. Bugün aksamdan gelecekti ama evde köpüş var kardeşim de şehir dışında o gelmeden tek bırakma dedim korkuyor cünkü geceleri. Bende zaten boş boş yatıp dinleniyorum
Ay bizde de var beni erken doğum riskiyle yatırdılar iki ay önce. Arada derede görümceme akşam bizde kalır mısın Siri yalnız kalmasın gece diye soruyordum 🙈

Eve gelince Alyoşum yine bi hareketlendi fıkırdamaya başladı 🥰
Aynen öyle yapıyorum kuşum zaten wc harici hareket yasak, yarın sabah annem gelecek, uzun süre kalacak bende. Bugün aksamdan gelecekti ama evde köpüş var kardeşim de şehir dışında o gelmeden tek bırakma dedim korkuyor cünkü geceleri. Bende zaten boş boş yatıp dinleniyorum
Ayy süper anneciğin misler gibi bakar şimdi size😍😍

Ay bizde de var beni erken doğum riskiyle yatırdılar iki ay önce. Arada derede görümceme akşam bizde kalır mısın Siri yalnız kalmasın gece diye soruyordum 🙈
Yalnız kalınca çok mutsuz oluyorlar hem de apartmandan gelen çıtırtıya havlıyor bizim oğlan.
Hem köpüşler korkmasın hem konu komşu rahatsız olmasın diye cok tek bırakmamak lazım🥹

Bizim de baş aşağıda hıçkırıkda aşağıdan geliyor, bence hıçkırığı başından hissediyoruz, o kadar aşağıda gövde olmaz diye düşünüyorum
Benimki de baş aşağıdır o zaman belki… bu arada hıçkırırken artık karnında belli oluyor mu senin de?

Yalnız kalınca çok mutsuz oluyorlar hem de apartmandan gelen çıtırtıya havlıyor bizim oğlan.
Hem köpüşler korkmasın hem konu komşu rahatsız olmasın diye cok tek bırakmamak lazım🥹
Bizimki biz evde olmayınca yemek bile yemiyor 🥲 aklım onda kalıyor valla ne zaman uzun süre yalnız kalsa kıyamıyorum 🥹

4 kilo bir toy poodle. Açık kahverengi ve kara gözlü oğlum 😍 sizde ne var?
Allahh bizim oğlanın mahalleden en sevdiği arkadası toy poodle😍 safkan maltese bizimki, annemin üçüncü evladı😍 şöyle şapşik bi tip. (Bide laf aramızda eşcinsel eğilimleri var 😜) kızımın Coco halası djdjdjjdjd

Eklentiler

• IMG_2747.webp
    IMG_2747.webp
    13 KB · Görüntüleme: 45
Arkadaşlar benim annem aşırı ilgisiz ya son zamanlarima geldim artık kardeslerim de kafasına göre gelelim gidelim diyen de yok kayınvalidem gelmek istiyor sağolsun yakın zamanda kayinbabam kalbinden rahatsızlandı o da gelemiyo artık çok agirlastim desteğe ihtiyacım var ama kendimi çok yalnız hissediyorum 😢

Allahh bizim oğlanın mahalleden en sevdiği arkadası toy poodle😍 safkan maltese bizimki, annemin üçüncü evladı😍 şöyle şapşik bi tip. (Bide laf aramızda eşcinsel eğilimleri var 😜) kızımın Coco halası djdjdjjdjd
Yaaa çok tatlı 😍 bizimkinin de var 😂😂 kızımın abisinin resmi ekte 😛

Eklentiler

• 6CBE68CA-93CE-42E1-B2AC-ABC7C22592BE.webp
    6CBE68CA-93CE-42E1-B2AC-ABC7C22592BE.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 35
Arkadaşlar benim annem aşırı ilgisiz ya son zamanlarima geldim artık kardeslerim de kafasına göre gelelim gidelim diyen de yok kayınvalidem gelmek istiyor sağolsun yakın zamanda kayinbabam kalbinden rahatsızlandı o da gelemiyo artık çok agirlastim desteğe ihtiyacım var ama kendimi çok yalnız hissediyorum 😢
Kendini yakın hissettiğin biri yok mu aileden? Kuzenler falan? 🙁

Back
X