• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Canım ayağa kalktığımda benim de semsert oluyor o yüzden doktor wc dısında kalkma dedi. Mümkün olduğunca kalkma bol su iç yat.
Kontrolden cıkınca yaz bakalım ne diyecek gül yüzlü doktorcuğumuz😂
Tatlış doktorumuz sakinlemiş, espiriler vs dönüş yaptı neyse ki😂 herşey yolunda ayın 15 ini de atlatırsak rahatız ama şimdi de doğsa sıkıntı olmaz dedi ( ben daha hazır değilim daha beklesin kuzum) , perşembe tekrar kontrol verdi.

Kızlar bebek bezi,ıslak mendil ve bebek bakım yağı ne önerirsiniz?Bir de ıslak mendil, bez filan kaç tane almam lazım
Bebek bezi molfix aldım ama çok almadım çünkü her markanın her bebekte farklı alerjik reaksiyonları olabiliyormuş. Bazılarına prima bazılarına molfix alerji yapıyormuş. Islak mendil almadım. Temizleme pamuğu aldım onu ıslatıp kullanıcam en azından ilk ay. Bebek bakım yağını siveno aldım

Ben bana yapıldığı zaman biraz araştırmıştım. Dozuna göre farklı biçimleri var. Aciliyetine göre karar veriyorlar sanırım. Bana 12 saatte bir 1 er doz yapılmıştı mesela
Bana da aynı sekilde yaptılar. Peki simdi bu yaptıkları dozun üzerinden diyelim ki 2 hafta geçti bebek öyle doğdu. Etkisi geçerli oluyor mu halâ acaba

Ben de geçen hafta ishaldim o yüzden bebeğim kilo alamadı. Beslenmeni aksatmamanı öneririm 🙁
Bir de bizim kızın da hareketleri değişti birkaç gün içinde. Artık tekme çok çok az. Daha çok dönmesini ve hıçkırıklarını hissediyorum. Nst de hep sağlıklı çıkıyor kalp atışları. Sanırım yerleri kalmadığı için pek sallamıyor sağa sola 🤗
Canım aynı durumdayız, hıçkırıkları ve dönmesini hissediyorum. Kontrolüm 28ine var. Hareket sayımı yapıyorum şükür bi sorun yok ama deli çıkacağım. Bi gönlm diyor ki kalk git dr’ye ama strese girdikçe sanki bebeğimde etkileniyor. Belki abartıyor gibi gelebilir bilmiyorum böyle konuşmalarım ama çok uzun yıllardır bekliyorum bebeğimi. Rabbim isteyen herkese versin. Gebeliğin tadını çıkartamıyorum. Bu ayı atlatıp evladımı kucağıma almak istiyorum 😭

Bebek bezi molfix aldım ama çok almadım çünkü her markanın her bebekte farklı alerjik reaksiyonları olabiliyormuş. Bazılarına prima bazılarına molfix alerji yapıyormuş. Islak mendil almadım. Temizleme pamuğu aldım onu ıslatıp kullanıcam en azından ilk ay. Bebek bakım yağını siveno aldım
Molfix hangisi aldın canım ,bir de temizleme pamuğu?Ben ıslak mendili gene de kenara atayım demiştim.

Molfix hangisi aldın canım ,bir de temizleme pamuğu?Ben ıslak mendili gene de kenara atayım demiştim.
Molfixin premiumunu aldım. Ebebek mobil uygulamasını mutlaka takip et canım baya bir indirime giriyor her hafta mutlaka. Temizleme pamuğunu da ebebekten aldım babyplus olandan. Islak mendil kutusu satılıyor için yerleştirip ıslatınca islak mendil gibi kullanılıyor. İslak mendil ben de ne olur ne olmaz alacam en kötü hastanede kendim için kullanırım

Bebek bakım yağını ne için alıyoruz tüm vücut yağlamak için mi yoksa pişik olmasın falan diye mi

Kızlar bebek bezi,ıslak mendil ve bebek bakım yağı ne önerirsiniz?Bir de ıslak mendil, bez filan kaç tane almam lazım
Canım ben bebek bezi prima yenidoğan premium aldım. Islak mendil de şu yüklediğimden aldm cok iyiymiş. Ama çok stoklamadım cildinin reaksiyonunu bi görelim belki beğenmeyecek diye deneme yanılma yapıcam

Eklentiler

• IMG_0302.webp
    IMG_0302.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 44
Ben bebek bezi molfix premium aldım burda öneren çok oldu diye 1 paket 70li 1 numara 1 paket 70li 2 numara aldım
Islak mendil almadım temizleme pamuğu aldım e bebekten.
Şampuan bebek yağı pişik kremi weleda aldım, musteladan içeriği teniz diye. Mustelanın sadece vücut kremini aldım yenidoğan.

Bebek bakım yağını ne için alıyoruz tüm vücut yağlamak için mi yoksa pişik olmasın falan diye mi
Ben araştırmalarım sonucu karnına gaz masajı yaparken sürmek için ve normal günlük olarak vücudunu nemlendirmek için kullanıldığını görmüştüm o sebeple aldım. İçeriği de tamamen organik

Canım aynı durumdayız, hıçkırıkları ve dönmesini hissediyorum. Kontrolüm 28ine var. Hareket sayımı yapıyorum şükür bi sorun yok ama deli çıkacağım. Bi gönlm diyor ki kalk git dr’ye ama strese girdikçe sanki bebeğimde etkileniyor. Belki abartıyor gibi gelebilir bilmiyorum böyle konuşmalarım ama çok uzun yıllardır bekliyorum bebeğimi. Rabbim isteyen herkese versin. Gebeliğin tadını çıkartamıyorum. Bu ayı atlatıp evladımı kucağıma almak istiyorum 😭
Yaaa kıyamam sana böyle seylerle üzme yıpratma kendiniiii, bebeğin hareketleri zaten artık böyle olacakmış. Baktın dayanamıyorsun ara randevu al bi seferlik git bebişini gör rahatla.
Uzun süre beklenen bebekler böyle kıymetli oluyor, insanın elinde değil seni anlıyorum da işte tadını cıkaramıyoruz bu düşüncelerimiz yüzünden 🥹

Tatlış doktorumuz sakinlemiş, espiriler vs dönüş yaptı neyse ki😂 herşey yolunda ayın 15 ini de atlatırsak rahatız ama şimdi de doğsa sıkıntı olmaz dedi ( ben daha hazır değilim daha beklesin kuzum) , perşembe tekrar kontrol verdi.
Canım çatı muayenesi yaptı mı bugün? Bende yarın gitcemya o çatı muayenesi işini hiç sevmedim ya yapar mı sence😒

Back
X