Şom ağızlı da değilimdir ama çağırdım resmen bi saattir midem ağzıma geliyor.Aman atma bak bi de senle uğraşmayalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şom ağızlı da değilimdir ama çağırdım resmen bi saattir midem ağzıma geliyor.Aman atma bak bi de senle uğraşmayalım![]()
Canım yalancı kasılmamı ney o mu oluyor? Bebiş hareketleri nasılAy kızlar bugün karnım o kadar sert ki. Yani sanki bebik içeride sıkışmış daralmış gibi bir his geliyor. Resmen bebek içime batıyor. Böyle hisseden var mı? Ay bir de bu karınla sunum hazırladım bata bata. Doğurasım geliyor bazen çok fena
gaz da olabilir aynısı oluyo benim gaz yüzünden saatler sürüyo düzelmesi R rose-baharCanım yalancı kasılmamı ney o mu oluyor? Bebiş hareketleri nasıl
kasılma saniyelik oluyomuş ve tekrarlıyomuş geçip tekrar tekrar başlaması kasılmaymış belli aralıklarla. bugün doktoruma sordum ben de nasıl anlarım diyeCanım yalancı kasılmamı ney o mu oluyor? Bebiş hareketleri nasıl
Daha yeni civcivli bornoz ve çarşaf aldım anne yanı beşik içinSüt saklama poşet ve şişelerim de geldibenim gibi hala alışverişi bitmeyen var mı arada gelenleri yazın da aklımıza gelsin eksikler
![]()
Ya ben hmden birkaç şey aldım minnacık sanki aldıklarım benim de çöp olacak gibi bizimki 47 cm ama yine 50yi geçerse tatlış minnak bir sürü şey kullanılmayacakbebeği 34. haftada 50 cm olan var mı ya hastane çıkışları zaten 50 cm oluyo hepsi çöp mü oldu yani anlamadım
Ayyyy benim de tahmini doğum tarihi o belli olmaz tabi ama 11.11 çok güzel bir tarih sağlıkla gelsin küçük adamkızlarrrrrr 11 kasım oğluşumun tahliye günü olcak bi sıkıntı olmazsa 39+1'de doğuruyorummm![]()
Doğum sonrası lohusalıktan delirmiş taklidi yap bir dediğini iki etmezler sarı tülbent önerilmiyor bacım mecbur djdjsj@balkaymak @feygey @mrv2309 T tarcinim1
kızlar bilemedim. annem tülbentin kenarlarını dikiyor şimdi hggfgh bende ve kardeşimde kullanmış sarılık olmamış. hurafe muhtemelen . doğum zamanı bir bahane bulurum artık örttürmem
Benim yumurta rezervleri tükenmek üzere hemen ardından düşünüyorum bir bu doğumu sağlıkla atlatayım da inşallah ikinci de isterimKızlar bu gebeliği halletmiş gibi saçma bir soru soracağım ahahhaha aramızda bir daha gebelik,bebek düşünürüm diyen var mı merak ediyorum![]()
Kemiklwri batıyor derimi acıtıyor benim de karnımda sürekli bir yerlerde toplanıyor yer mi yok acabaAy kızlar bugün karnım o kadar sert ki. Yani sanki bebik içeride sıkışmış daralmış gibi bir his geliyor. Resmen bebek içime batıyor. Böyle hisseden var mı? Ay bir de bu karınla sunum hazırladım bata bata. Doğurasım geliyor bazen çok fena
Yok kasılma gibi değil benek sığmıyor gibi. Doğurasım geliyor dediğim psikolojik, rahatlamak içinCanım yalancı kasılmamı ney o mu oluyor? Bebiş hareketleri nasıl
Ben 0.30 ile 5.30 arası uyuyunca bile harika bir uyku çekmiş hissediyorum artık o devamlı uyandığım gecelerden sonraŞom ağızlı da değilimdir ama çağırdım resmen bi saattir midem ağzıma geliyor.neyse iki gece de olsa rahat uyumuştum
![]()
Merhabalar benim de bebeğimde sarılık çıktı bu nedenden dolayı şu an fototerapi alıyor ben kahrolmuş durumdayım süreç nasıl ilerlemişti sizde ilk gecesi ve yanında değilim mahvoldumMerhaba benim 0+ eşim A+ benim de bilgim yoktu ama 5 yaşında bir oğlum var o da A+ olduğunda AB0 uyuşmazlığı diye geçiyor sarılık oldu ama yenidoğan sarılığı gibi değil daha uzun sürüyor fototerapi almıştı. Sarılık açısından takip etmek lazım sanırım başka bir aksilik yaşamadık. Aklınızda olsun ama bunu takıp üzülmeyin bence![]()
Bildiğim kadarııyla anne 0 pozitif olunca oluyor eşim B pozitif. Bizim de ilk cocugumjz da oldu karaciger degerlerine balıldı testler yapıldı sonra gecmeyen sarılık olunca doktor dedi annesi hiç uzulme bu sekilde gizli kan uyusmazlığı diyoruz buna dedi uzun suruyor sarılık bizim 4 ay sonra tam olarak rengi normale döndü. 1 defa ısık aldı hastanede ama hep takip edildiMerhabalar benim de bebeğimde sarılık çıktı bu nedenden dolayı şu an fototerapi alıyor ben kahrolmuş durumdayım süreç nasıl ilerlemişti sizde ilk gecesi ve yanında değilim mahvoldum
Valla batıl inanç hurafe fark etmez. Ben örteceğim@balkaymak @feygey @mrv2309 T tarcinim1
kızlar bilemedim. annem tülbentin kenarlarını dikiyor şimdi hggfgh bende ve kardeşimde kullanmış sarılık olmamış. hurafe muhtemelen . doğum zamanı bir bahane bulurum artık örttürmem