Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ay kızlar bugün karnım o kadar sert ki. Yani sanki bebik içeride sıkışmış daralmış gibi bir his geliyor. Resmen bebek içime batıyor. Böyle hisseden var mı? Ay bir de bu karınla sunum hazırladım bata bata. Doğurasım geliyor bazen çok fena
kasılma saniyelik oluyomuş ve tekrarlıyomuş geçip tekrar tekrar başlaması kasılmaymış belli aralıklarla. bugün doktoruma sordum ben de nasıl anlarım diye
Ya ben hmden birkaç şey aldım minnacık sanki aldıklarım benim de çöp olacak gibi bizimki 47 cm ama yine 50yi geçerse tatlış minnak bir sürü şey kullanılmayacak
@balkaymak@feygey@mrv2309Ttarcinim1
kızlar bilemedim. annem tülbentin kenarlarını dikiyor şimdi hggfgh bende ve kardeşimde kullanmış sarılık olmamış. hurafe muhtemelen . doğum zamanı bir bahane bulurum artık örttürmem
Ay kızlar bugün karnım o kadar sert ki. Yani sanki bebik içeride sıkışmış daralmış gibi bir his geliyor. Resmen bebek içime batıyor. Böyle hisseden var mı? Ay bir de bu karınla sunum hazırladım bata bata. Doğurasım geliyor bazen çok fena
Merhaba benim 0+ eşim A+ benim de bilgim yoktu ama 5 yaşında bir oğlum var o da A+ olduğunda AB0 uyuşmazlığı diye geçiyor sarılık oldu ama yenidoğan sarılığı gibi değil daha uzun sürüyor fototerapi almıştı. Sarılık açısından takip etmek lazım sanırım başka bir aksilik yaşamadık. Aklınızda olsun ama bunu takıp üzülmeyin bence
Merhabalar benim de bebeğimde sarılık çıktı bu nedenden dolayı şu an fototerapi alıyor ben kahrolmuş durumdayım süreç nasıl ilerlemişti sizde ilk gecesi ve yanında değilim mahvoldum
Merhabalar benim de bebeğimde sarılık çıktı bu nedenden dolayı şu an fototerapi alıyor ben kahrolmuş durumdayım süreç nasıl ilerlemişti sizde ilk gecesi ve yanında değilim mahvoldum
Bildiğim kadarııyla anne 0 pozitif olunca oluyor eşim B pozitif. Bizim de ilk cocugumjz da oldu karaciger degerlerine balıldı testler yapıldı sonra gecmeyen sarılık olunca doktor dedi annesi hiç uzulme bu sekilde gizli kan uyusmazlığı diyoruz buna dedi uzun suruyor sarılık bizim 4 ay sonra tam olarak rengi normale döndü. 1 defa ısık aldı hastanede ama hep takip edildi